261.000 Ft helyett 209.000 Ft: 8 nap vakáció Szardínián 1 személyre, reggelivel, 3* pluszos szállodában, helyi buszos közlekedéssel, magyar nyelvű helyi asszisztenciával

Ajánlat kód: 33299
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

209.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33299

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Nyaralj a Földközi-tenger egyik gyöngyszemén, Szardínián, a flamingók szigetén, strandolj a mesés partokon és ismerkedj a sziget történelmi látnivalóival!

Opciók

  • 2019.09.04. - 2019.09.11. között 261.000 Ft helyett 209.000 Ft   

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 7 éjszaka Pulában, 3* pluszos szállodában
  • Reggeli
  • Autóbusz közlekedés Szardínián
  • Magyar nyelvű asszisztencia a helyszínen

Az ár nem tartalmazza

  • Ryanair Bp-Cagliari-Bp között irányár: kézipoggyásszal, fix ülőhellyel 45.000 Ft/fő (változhat)
  • Útlemondási biztosítás: 1,5%
  • Idegenforgalmi adó: 14 EUR/fő
  • Belépők: kb. 25 EUR/fő
  • BBP biztosítás

Felárak

  • 7 vacsora ital nélkül 65.000 Ft/fő
  • Feladható poggyász: 10 kg-os: 7.000 Ft/db, 20 kg-os: 14.000 Ft/db (változhat)
  • Elsőbbségi beszállás + 2 kézipoggyász a fedélzeten: 6.500 Ft/fő (változhat)

Program

1. nap: Budapest – Cagliari - Pula

Elutazás Budapestről 06:35 h-kor a Ryanair közvetlen járatával. Érkezés a sziget déli részén elterülő fővárosába, Cagliariba 08:45 h-kor. Helyi, magyar nyelvű idegenvezetőnk a repülőtéren várja a csoportot.

A repteret elhagyva a híres Poetto strand egyik tengerparti teraszán fogyasztunk el közösen egy finom, olasz kávét. Ezután a Cagliari mellett fekvő Molentargius Természeti Parkhoz látogatunk, ahol megfigyelhetjük az itt élő gyönyörű, rózsaszín flamingó populációt.

Ez után a sziget egyik legszebb és legnépszerűbb homokos tengerparti részére, Pulába utazunk, ahol 7 éjszakát töltünk egy a homokos tengerparton található, úszómedencés szállodában. A szobák átvételéig pihenhetünk az úszómedence napozóágyain vagy a tengerparton. A nap további részében szabadprogram, pihenés, fürdőzés. A vacsora fakultatív.

Szállás: HOTEL ABAMAR 4*, vagy hasonló szállodában.

2. nap: Pula - Szabadnap

Pihenés a szállodában és a tengerparton.

3. nap: Pula – szabadnap vagy fakultatív kirándulás: Cagliari - Serdiana (110 km)

Reggeli után indulás Cagliariba, a Földközi-tenger egyik legszebb kikötővárosába. A várost a föníciaiak alapították az i.e. 7. században. A 7 dombra épült város mentén található Olaszország egyik leghosszabb homokos strandja, a 13 km-es Poetto. A város legrégibb pontja a Castello dombtetőn fekszik, ahonnan csodálatos kilátás nyílik az öbölre.

Sétálunk Cagliari egyik legérdekesebb részén, a bástyákkal körülvett óvárosban, megtekintjük a II. században épült római kori amfiteátrumromjait, melyet egykoron 15 000 fő befogadására terveztek, a Piazza Palazzo térről elénk táruló három hajós, 13. századi, román stílusú dómot és az Elefánt tornyot. A városnézés után szabad program, beülhetünk az óváros egyik kávéházába vagy fagyizójába.

A hangulatos fővárost elhagyva Serdiana településre utazunk, ahol egy farmon a sziget ízeiből kapunk kóstolót: 4 féle bor, szárd kolbász, sajt, olívabogyó kerül az asztalra.

4. nap: Pula - Szabadnap

Pihenés a szállodában és a tengerparton.

5. nap: Pula – szabadnap vagy fakultatív kirándulás: Barumini – Nora (200 km)

Ezen a napon a múlt különleges emlékei nyomában járunk.

Délelőtt Baruminibe utazunk, ahol a sziget legnagyobb és legépebben maradt, ötezer éves, megalit korból származó Nuraghe komplexumát tekintjük meg, mely 1996-óta a Világörökség része. Ezek az egyedülálló, rejtélyes építmények a korabeli népek magas építészeti tudását bizonyítják. Nuraghe egy négyezer éves megalit-kori erődítmény, melyet az egyiptomi piramisok mintájára óriási bazaltkövek egymásra helyezésével építettek, száraz technikával, egyre szűkülő, koncentrikus körök formájában, majd tetejét egyetlen kővel, a görög építészetből már ismert tholosz-kupolával fedtek be. Érkezés után közel másfél órás sétát teszünk az erődítmény belsejében, zegzugos folyósokon, magas lépcsökön keresztül.

Az izgalmas és titokzatos múltat magunk mögött hagyva érkezünk Szardínia legnagyobb ókori romvárosába, Noraba, ami egykoron Szardínia provincia fővárosa is volt. 700 körül a szaracénok és a vandálok feldúlták a várost, ami attól kezdve lakatlan lett. Itt megnézzük az Amfiteátrumot, Dea Thenit istennő templomának romjait, és a fürdő padlómozaikjait. A mélykék tenger előteréből kinyúló oszlopok látványa csodálatos. A romvárosban sétálva érdekes megfigyelni a régi házak maradványait, a földbe fektetett szennyvízvezetékeket, fedett szennyvízcsatornákat és pár kisebb szentélyt.

6. nap: Pula - Szabadnap

7. nap: Pula – Szabadnap vagy fakultatív kirándulás: Teulada – Pula (40 km)

Egy idilli hajókirándulást ajánlunk a kellemes nyaralás zárásaként. A vitorlásunk csodálatos partszakaszok mentén halad, többszöri fürdési lehetőséggel és búvárkodással olyan káprázatos öblökben, melyek csak hajóval közelíthetőek meg. Ebédidőben finom ételekkel és italokkal kényezteti a kapitány a résztvevőket: spagetti tenger gyümölcseivel, tonhal, kardhal, szalámi, sajt, gyümölcs, bor, üdítő, mirtusz likőr, kávé.

8. nap: Pula - Cagliari – Budapest

Kora reggel transzfer a repülőtérre. Idegenvezetőnk csak a repülőtérig kíséri a csoportot, és segít a becsekkolásban. Hazautazás a 09:10-kor induló Ryanair járattal. Érkezés Budapestre 11:20 h-kor.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

8 nap vakáció Szardínián 1 személyre, reggelivel, 3* pluszos szállodában, helyi buszos közlekedéssel, magyar nyelvű helyi asszisztenciával

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére