2.600 Ft helyett 1.090 Ft: Professzionális gerincnyújtás motoros gerincnyújtó padon, stressz és deréktáji fájdalmak ellen a belvárosi Gerinc Műhely jóvoltából

Gerinc Műhely régi2
1 5
4.2 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

1.090 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
2.600 Ft 58% 1.510 Ft
Gerinc Műhely régi2
1066 Teréz krt. 4.
www.gerincmuhely.hu

Akció Leírása

Törődj gerinced egészségével és szabadulj meg a kínzó fájdalomtól vagy a stressztől!

Azt már mindenki kívülről fújja, hogy az ülés a legkárosabb a gerinc ágyéki szakaszának. Emellett azt is tudnunk kell, hogy az ülő testhelyzet miatt lelassul az anyagcsere, a nyirok- és vérkeringés, a belső szerveink ez idő alatt folyamatosan el vannak nyomva, vér- és tápanyag ellátásuk nem megfelelő. A keringés lelassulása miatt agyunk nem jut minőségi vérhez, pedig tudjuk, az ő vérellátása mindig prioritást élvez!

Hogyan működik a motoros gerincnyújtó pad?

A gép használója kezdő pozícióba kerülve rögzíti bokáját, majd fokozatosan billen fejjel lefelé. Ebben a testhelyzetben a gerincoszlopot nem terheli nyomás, képes ellazulni, a gerinc melletti izmok a függeszkedés következtében nyúlnak. A nyújtáskor fellépő húzóhatás a csigolyákat eltávolítja egymástól, megszűnnek a gerinc kisízületeinek félficami állapotai.

Vákuumhatás keletkezik a porckorongok belsejében, ami a porckorongokon megjelent kiboltosulásokat és ezek sérvesedéseit visszahúzza az egészséges eredeti állapot felé. A fordított állapotú nyújtás segítségével visszaáramlik a csigolyatest belsejébe a folyadék, amitől rugalmasabbá válik, megakadályozható a porckorongok folyadékvesztése, így a leépülési folyamatok késleltethetőek.

Mindvégig egy jóleső, kellemes érzete van a vendégnek, amely egy kényelmes nyújtózkodásnak felel meg, oldódik a feszültség, ellazulnak az izmok, természetes módon csökken és szűnik meg a fájdalom. Az egész testnek, vérkeringésnek felüdülést jelent, és felfrissülve, megkönnyebbülve érzi magát mindenki már egy pár perces kezelést követően.

Hatását tekintve a súlyfürdő terápia szárazföldi megfelelője és érzetben is azt a kellemes felüdülést adja. Természetesen a beteg egészségi állapotának megfelelően kell megválasztani a gerincnyújtó pad szögét. Itt is, mint mindenben a fokozatosság elvét kell szem előtt tartani. A gerinckezeléssel párhuzamosan jótékony hatással van a keringési rendszerre, tehermentesíti az alsóvégtagi visszereket. Gyakori használatával késleltethető a visszeres panaszok kialakulása.

Legtöbbször az ágyéki gerincszakasz és az alsó végtagok nagyízületei szenvednek kóros elváltozásokat a nyomó és hajlító igénybevétel miatt. A gerincnyújtó pad használata is ezeken a területeken a leggyakoribb.

Mire lehet jó a gerincnyújtó pad?

  • Porckorongsérv műtét nélküli kezelésére
  • Porckorongsérv műtét utáni rehabilitációjára
  • Deréktájéki fájdalmak enyhítésére, megszüntetésére
  • Gerincferdülés kezelésére
  • Csigolyaelcsúszásra
  • A gerinc és az izomzat nyújtására, izomrövidüléskor is
  • Egyéb kopásos és degeneratív elváltozások kezelésére
  • Rendszeres használata karbantartja az agyi ereket, csökkentve a stroke (szélütés) kialakulásának veszélyét
  • Enyhíti a visszeres panaszokat
  • Javítja a belső szervek keringését és az anyagcsere folyamatokat
  • Segít megszüntetni a kisízületek félficamait

Legyen szép napod!

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Professzionális gerincnyújtás motoros gerincnyújtó padon a Gerinc Műhelyben. Oldja a stresszt, segít ellazítani, jótékony hatása van a keringésre. Rendszeres használata karbantartja az agyi ereket, csökkentve a stroke (szélütés) kialakulásának veszélyét. A kezelés kényelmes utcai ruhában is végezhető

Fontos

Beváltható: 2016.08.03.-ig
Az Alkupon megvásárlása után előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 3329 979 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére