Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

25.980 Ft helyett 16.490 Ft: Thai tradicionális testmasszázs tanfolyam a Buddha Stúdióban, elmélet távoktatásban, intenzív gyakorlat egy délutánon

Buddha Studio
4.6 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

16.490 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
25.980 Ft 37% 9.490 Ft
Buddha Studio
06/20-367-5055
www.buddhastudio.hu

Akció Leírása

Sajátítsd el a több száz éves, keleti hagyományokra épülő thai testmasszázs fogásait a Buddha Stúdióban!

Az ár tartalmazza

  • Thai tradicionális testmasszázs tanfolyam a Buddha Stúdióban
  • Elméleti és gyakorlati oktatás díja
  • Tanfolyami kellékek (tanfolyami jegyzet, stb.)
  • Magyar nyelvű tanúsítvány kiállítása

Az ár nem tartalmazza

  • A vizsgadíjat, amely 3.000 Ft, a képzés előtt a Stúdió által küldött számlaszámra kell utalni.
  • Szükség esetén angol-német nyelvű Tanúsítványt is kiállítanak (2.500 Ft/nyelv).

A thai masszázs egy több száz éves távol-keleti hagyományokra épülő gyógymód, amelynek során a masszőr a test energiavonalain, az ún. meridiánokon és az akupresszúrás pontokon dolgozik, stimulálva az idegrendszert, az immunrendszert és áttétesen az egyes szerveket is. A Thaiföldön gyakorolt gyógyító masszázs gyökerei Indiába nyúlnak vissza.

A thai masszázs száraz, olaj nélküli kezelés, amely vékony matracon, a földön történik. A nyugati masszázstechnikákkal ellenben nem az izomzat átdolgozása a fő szempont, hanem a meridiánok mentén, olaj és krémek nélkül az akupresszúrás pontok nyomásával, a megrekedt energiákat aktivizáljuk, pontnyomásos technikával. Az egész testen alkalmazott eljárásnak sajátos koreográfiája van, a masszázs során minden testrészen végigmegy a masszőr, a lábujjaktól a fej búbjáig. Nyújtó gyakorlatokat is tartalmaz, megnyújtják a gerincoszlopot, ezáltal megszabadulunk a felesleges feszültségtől. A masszőrök nemcsak tenyérrel és ujjhegyekkel, de térddel, talppal és könyökkel is masszíroznak.

A thai masszázs célja

A thai masszázs célja, hogy az energiavonalakon biztosítsa a szabad energiaáramlást, elősegítse a páciens harmóniáját és spirituális fejlődését is, serkentse a test öngyógyító folyamatait. Testünket energikussá és rugalmassá tegye és helyreállítsa az esetleges blokkok miatti jó közérzetet.

A képzés célja

Olyan szakemberek képzése, akik az elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátításával képesek lesznek egy teljes testet érintő – thai masszázsszolgáltatást nyújtani.

A Buddha Stúdió

A stúdió fő tevékenységként oktatással segíti jelentkezőit. A célja, hogy olyan valódi, azonnal használható, gyakorlatalapú és nem könyvszagú tudást nyújtson tanulóinak, amellyel lehetőségük nyílik egy új, akár sorsfordító életúton való elindulásra. A stúdió munkatársai folyamatosan képzik magukat is, hogy tágítsák saját látókörüket, és hogy mindig napra készek legyenek, hiszen hitvallásuk szerint a tanulásnak csak kezdete van, de vége nincsen.

Legyen szép napod!

06/20-367-5055

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Thai tradicionális testmasszázs tanfolyam a Buddha Stúdióban

Fontos

Választható időpontok: 2019. április 03. (szerda), 14.00-20.00 • Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges a jelentkezési lap kitöltésével, amelynek megjegyzés rovatába kérjük beleírni az Alkupon kódjait, a titkos kódot is: http://www.buddhastudio.hu/jelentkezesi-lap • Érdeklődni lehet: telefonon vagy emailben: 06 (20) 367 5055, buddhastudio.hu@gmail.com • Vásárlástól számított 3 napon belül szükséges felvenni a szolgáltatóval a kapcsolatot! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 08:45-17:00
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, 2 em.
(ÉTK Irodaház, 24-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére