25.980 Ft helyett 12.990 Ft: Migrénmasszázs tanfolyam akupresszúrával a Buddha Stúdióban, 8 x 45 perces képzés leendő vagy praktizáló masszőröknek, illetve minden érdeklődőnek

Buddha Studio
4.6 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

12.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
25.980 Ft 50% 12.990 Ft
Buddha Studio
06/20-367-5055
www.buddhastudio.hu

Akció Leírása

Tanuld meg, hogyan tudod hatékonyan csökkenteni a migrénes fejfájás kellemetlen tüneteit!

Az ajánlat tartalma

 • 8 x 45 perces migrénmasszázs tanfolyam akupresszúrával a Buddha Stúdióban
 • Az akciós ár tartalmazza a vizsga díját, és a magyar nyelvű tanúsítvány árát is. Amennyiben idegen nyelvű tanúsítványt kérne, 2500Ft/nyelv

A tanfolyam tematikája

 • Fejfájás kialakulása, okai, típusai, anatómia alapok
 • Akupresszúrás kezelési pontok, ábrákkal
 • Alternatív kezelési módszerek
 • Antimigrén masszázs fogások elsajátításaIndikációk, kontraindikációk, reakciók

A migrén a lakosság kb. 10-12 %-ánál fordul elő. Az idő előrehaladtával annyi környezeti hatás ér minket, hogy ez az arány növekszik. Kezelése gyakran igen nehéz, a gyógyszereket általában egyéb kezelésekkel kell kiegészíteni. Azokban az esetekben, ahol a gyógyszerek nem hatnak eléggé, esetleg mellékhatások jelentkeznek, sikerrel alkalmazhatjuk a speciális migrén-masszázst.

A speciális migrén masszázs akupresszúrás pontokat is kezel, hogy tested bizonyos pontjaira nyomást gyakorolva harmonizáljuk az energiaáramlást, megszüntethetünk különféle panaszokat, többek között a fejfájást. Ez többek között a vállak, a nyak, az arc, valamint a hajas fejbőr akupresszúrás pontjainak enyhe stimulálásából áll.

A kínai akupresszúrás pontokra gyakorolt nyomás javítja a meridiánokban az energiakeringést, így harmonizálva a szervek működését. Az akupresszúrás masszázs feladata, hogy a betegségek során fellépő energiablokkokat feloldja. Eme ázsiai elmélet az emberi szervezetet kétszer öt rétegre osztja. A terápia során ezen rétegek meghatározott pontjait nyomással stimulálva rövidre zárhatjuk, oldhatjuk a rétegekben lévő feszültséget. Bizonyos pontok nyomásával a fejfájás, szemfájdalom, hányinger látványosan azonnal megszüntethető.

A speciális migrén masszázs célja

Az akupresszúrás pontokra gyakorolt nyomás javítja a meridiánokban az energiakeringést, így harmonizálva a szervek működését.

A speciális migrén masszázs hatásai

A masszázs révén a vérkeringés felpezsdül, az agyi funkciók fokozódnak, csökkenti az álmatlanságot, a nyak és váll vonalán kialakult izom blokkokat.

 • Az arc, fej, nyak a hát és a váll izomfájdalmának enyhülése
 • A nyak és vállízületek mobilitásának növekedése.
 • A feszültségeredetű fejfájás csillapodása.
 • Energiaszint növekedése.
 • Stressz, idegesség, levertség és enyhe fokú depresszió oldódása.
 • Nagyobb kreativitás, tisztább gondolatok, jobb koncentráció.
 • Nyugalom, kiegyensúlyozottság, jó közérzet.
 • Pihentetőbb, frissítő alvás.
 • Mélyebb, lassabb légzés.
 • Erősebb immunrendszer

A képzés célja

Olyan szakemberek képzése, akik az elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátításával, képesek lesznek speciális migrénmasszázs masszázs szolgáltatást nyújtani, amely segítségével a tanfolyamon tanult masszázs fogásokat tudják elvégezni. Rendkívül hasznos ismeretekkel gazdagodva a tanfolyam elvégzése után képesek lesznek egy közérzetjavító speciális migrénmasszázst szolgáltatni regeneráció céljából.

Kinek ajánljuk a tanfolyamot?

Leendő és aktív masszőröknek, akik szépségszalonban, hotelben, wellness központban, egészségközpontban kívánnak elhelyezkedni vagy egyéni vállalkozást akarnak működtetni, bővíteni, illetve annak is, aki csak otthon, családja, barátai körben szeretne speciális migrénmasszázst alkalmazni.

A Buddha Stúdió

A stúdió fő tevékenységként oktatással segíti jelentkezőit. A célja, hogy olyan valódi, azonnal használható, gyakorlatalapú és nem könyvszagú tudást nyújtson tanulóinak, amellyel lehetőségük nyílik egy új, akár sorsfordító életúton való elindulásra. A stúdió munkatársai folyamatosan képzik magukat is, hogy tágítsák saját látókörüket, és hogy mindig napra készek legyenek, hiszen hitvallásuk szerint a tanulásnak csak kezdete van, de vége nincsen.

Legyen szép napod!

06/20-367-5055

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

8 x 45 perces migrénmasszázs tanfolyam akupresszúrával a Buddha Stúdióban

Fontos

Beváltható: 2019.09.26.-ig
2019. augusztus 26. (hétfő), 08.00-13.00 vagy 2019. szeptember 26. (csütörtök), 08.00-13.00 • Vizsgadíj: + 1500 Ft (nincs benne az árban) • Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges a jelentkezési lap kitöltésével, amelynek megjegyzés rovatába kérjük beleírni az Alkupon kódjait, a titkos kódot is http://www.buddhastudio.hu/jelentkezesi-lap • Érdeklődni lehet: telefonon vagy emailben: 06 (20) 367 5055, buddhastudio.hu@gmail.com • Vállalkozóként végezhető tevékenység TEÁOR azonosítója: 960401 – Fizikai közérzetjavító szolgáltatás; frissítő, relaxáló masszázs • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:30
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
Hétfő - Péntek: 09:00-17:30
Oldal tetejére