25.980 Ft helyett 12.990 Ft: Metamorf masszázs tanfolyam a Buddha Stúdióban, elméleti és gyakorlati oktatással, tanfolyami kellékekkel és magyar nyelvű tanúsítvánnyal

Buddha Studio
1 5
4.6 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

12.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
25.980 Ft 50% 12.990 Ft
Buddha Studio
06/20-367-5055
www.buddhastudio.hu

Akció Leírása

Alkalmazz Te is egy speciális lelki blokkoldó technikát, a metamorf masszázst, tanuld meg a fogásokat a Buddha Stúdióban!

Az ár tartalmazza

  • Metamorf masszázs tanfolyam a Buddha Stúdióban
  • Elméleti és gyakorlati oktatás díja
  • Tanfolyami kellékek (tanfolyami jegyzet, stb.) díja
  • Magyar nyelvű tanúsítvány kiállítási díja

Az ár nem tartalmazza

  • A vizsgadíjat, mely 1.500 Ft és a képzés előtt a Stúdió által küldött számlaszámra kell utalni

Fontos

  • Tevékenységi kör Teáor-száma: 960401, 960404
  • Szükség esetén angol-német nyelvű Tanúsítványt is kiállítanak (2.500 Ft/nyelv)

A metamorf masszázs a mindennapi életben, életvitelben, életszemléletben, életkedvben hoz változást, javulást. Igazából nem is masszázs, hanem egy nagyon finom érintéses technika a lábfejen, a kézélen, a koponyán és az arcon.

A megfelelő helyeken alkalmazott, igen finom érintések visszajuttatják a kezelt személyt a magzati léthez hasonló állapotba, ami által lehetségessé válik, hogy a tudatalattiból kioldódjanak a lelki blokkok. Oldja az előző életekből áthozott tudattalan, hátráltató emlékeket, a magzati korban és a születés utáni életben kialakult lelki blokkokat.

A metamorf masszázs egy speciális lelki blokkoldó technika. Ez a technika a gerinc reflex pontjait célozza meg. A gerinccsatornában futnak az idegek, amelyek a különböző impulzusokat az idegrendszerbe, ill. a nyúltagyba szállítják. Itt található a vegetatív idegrendszer központja és a rejtélyes tudatalatti székhelye is. Minden lelki sérülés, megrázkódtatás, fájdalom ide kerül, és itt raktározódik el. Ezek a lelki blokkok, mint a folyón a gátak, akadályozzák az energiaáramlást.

A metamorf masszázs lágy, finom érintésekkel a lábon, kézen és a fejen a gerinc reflex pontjain keresztül stimulálja a gerincet és a keletkező energiahullám kilöki ezeket a gátakat. A módszer kíméletes, de nagyon hatékony. Bárkin alkalmazható, akár gyerekeken is. A metamorf masszázs segít mind a három múlt-síkon feloldani a problémákat. Segít az előző életekből áthozott tudattalan, hátráltató-emlékek feloldásában, a magzati korban és a születés utáni életben kialakult lelki blokkok oldásában. Segít eltüntetni a félelmeket, a gátlásokat, nyomasztó érzéseket. Nyitottabbá, oldottabbá tesz. Megnő az önbizalmunk, életkedvünk, és az életbe vetett hitünk.

Rendbe jönnek a pszichoszomatikus tünetek, végtaggörcsök. Kedvezően hat: a gyomorfekélyre, cukorbetegségre, allergiára, asztmára, migrénre, depresszióra, pánikbetegségre, körömrágásra, autoimmun betegségekre, vérnyomás problémákra, vese, máj epe, emésztési gondokra, ízületi problémákra, idegbecsípődésekre, csont-és fogproblémákra, hajhullásra, torok-és fülfájásra.

A képzés célja

A tanfolyamon a hallgatók megtudhatják többek között, hogy mely illóolajjal lehet hangulatot fokozni, mely illóolajjal lehet relaxált állapotba hozni a vendéget, mely növényi illóolajjal gyógyíthat sebeket, vagy éppen kezelheti a visszeres területeket. A cél olyan szakemberek képzése, akik az elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátításával képesek lesznek egy teljes testet érintő aromaterápiás masszázst nyújtani. Figyelembe veszik az adott vendég kéréseit, panaszait és a tanfolyamon kifejlesztett készségeket ezek szerint alkalmazzák.

A Buddha Stúdió

A stúdió fő tevékenységként oktatással segíti jelentkezőit. A célja, hogy olyan valódi, azonnal használható, gyakorlatalapú és nem könyvszagú tudást nyújtson tanulóinak, amellyel lehetőségük nyílik egy új, akár sorsfordító életúton való elindulásra. A stúdió munkatársai folyamatosan képzik magukat is, hogy tágítsák saját látókörüket, és hogy mindig napra készek legyenek, hiszen hitvallásuk szerint a tanulásnak csak kezdete van, de vége nincsen.

Legyen szép napod!

06/20-367-5055

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Metamorf masszázs tanfolyam a Buddha Stúdióban, elméleti és gyakorlati oktatással, tanfolyami kellékekkel és magyar nyelvű tanúsítvánnyal

Fontos

Beváltható: 2018.09.24.-ig
Időpont: 2018. szeptember 24. (hétfő), 08.00-13.00 • Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges a jelentkezési lap kitöltésével, amelynek megjegyzés rovatába kérjük beleírni az Alkupon kódjait, a titkos kódot is: http://www.buddhastudio.hu/jelentkezesi-lap • Érdeklődni lehet: telefonon vagy emailben: 06 (20) 367 5055, buddhastudio.hu@gmail.com • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére