25.980 Ft helyett 12.990 Ft: Lávaköves masszázs tanfolyam 5 órában a Buddha Stúdióban, használd a forró kövek gyógyító erejét, az ókori tudáson alapuló masszázsformát

Buddha Studio
1 5
4.6 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

12.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
25.980 Ft 50% 12.990 Ft
Buddha Studio
06/20-367-5055
www.buddhastudio.hu

Akció Leírása

Tanulj meg egy izgalmas és igazán jótékony hatású masszázst, bővítsd vele vállalkozásodat vagy használd hobbiként ismerőseid legnagyobb örömére!

Az ár tartalmazza

  • Elméleti és gyakorlati oktatás díját
  • Tanfolyami kellékek (tanfolyami jegyzet, stb.) díját
  • Magyar nyelvű tanúsítvány kiállítási díját

Az ár nem tartalmazza

  • Vizsgadíj: 1.500 Ft

Fontos

  • Sikeres vizsga esetén a hallgatók Tanúsítványt kapnak (fizikai közérzet javító masszőr, frissítő masszőr végzettséget szerez!), amely alapján a hallgatók képessé válnak önállóan is Kleopátra és Csokoládé masszázs wellness kezelést végezni, és ebben a tevékenységi körben egyéni vállalkozói igazolványt kiváltani.
  • Tevékenységi kör Teáor-száma: 960401, 960404
  • Szükség esetén angol-német nyelvű Tanúsítványt is kiállítanak (2.500Ft/nyelv).

A lávaköves masszázs eredete az ókorba nyúlik vissza, a forró kövek gyógyító és jótékony hatását már ekkor ismerték. A mai modern lávaköves masszázs ugyanezeken az alapokon nyugszik: a kézzel történő masszírozás helyett vulkáni üledékes kőzetű sima, lapos köveket használnak, amelyeket előzőleg felhevítettek 50-60 fokos hőmérsékletűre, a test különböző akupresszúrás pontjaira helyeznek, átmasszírozzák velük a testet, vagy óvatosan az izmokba nyomnak, izmok mellett csúsztatnak. Jótékony hatása mellett, már az élmény maga is felemelő. A kezelés speciális illóolajokkal történik, ezáltal kombináljuk a masszázst és az aromaterápiát. A lávaköves masszázs és az aromaterápia kombinációjának hatékonysága azon alapul, hogy a kövek sokáig megtartják magas hőmérsékletüket, ezáltal az illóolajok a felhevített bőrbe sokkal könnyebben és sokkal mélyebbre hatolnak.

A lávaköves masszázs több ezer éves múltra tekint vissza, az amerikai indiánok, az indiaiak, a kínaiak, de egyes források szerint még az ősmagyarok sámánjai is használták gyógyításhoz a felmelegített, és testre helyezett köveket és ásványokat. A kezelés speciális masszázstechnikára épül.

A lávaköves masszázs hatásai

Nyugtatja a testet és az elmét, segít megszabadulni a méreganyagoktól és a feszültségektől, harmonizálja a szervezet működését, erősíti az immunrendszert és stimulálja a szervezet öngyógyító folyamatait, segíti az energiaáramlást, javítja a vérkeringést, lazábbá teszi az izmokat, segít az álmatlanság leküzdésében, és kiváló stresszoldó hatással rendelkezik. A lávaköves masszázs extra lazító hatású a meleg lávakövek érintésének köszönhetően, helyreállítja az energiakeringést az akupresszúrás pontok masszírozása, energetizálása révén. Stresszoldással párhuzamosan javítva a közérzetet. A test ellazulása mellett a szellem is relaxál. A merev ízületek és izmok visszanyerik rugalmasságukat, a lélek pedig meditatív állapotba kerül.

A lávaköves masszázs célja

Célja a lelki, szellemi és fizikális kiegyensúlyozottság, a holisztikus harmónia megteremtése. Elősegíti a felhasznált aromaolajok segítségével a bőr revitalizációs folyamatát.

A Buddha Stúdió

A stúdió fő tevékenységként oktatással segíti jelentkezőit. A célja, hogy olyan valódi, azonnal használható, gyakorlatalapú és nem könyvszagú tudást nyújtson tanulóinak, amellyel lehetőségük nyílik egy új, akár sorsfordító életúton való elindulásra. A stúdió munkatársai folyamatosan képzik magukat is, hogy tágítsák saját látókörüket, és hogy mindig napra készek legyenek, hiszen hitvallásuk szerint a tanulásnak csak kezdete van, de vége nincsen.

Legyen szép napod!

06/20-367-5055

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Lávaköves masszázs tanfolyam 5 órában a Buddha Stúdióban, használd a forró kövek gyógyító erejét, az ókori tudáson alapuló masszázsformát

Fontos

Beváltható: 2018.09.15.-ig
Időpont: 2018. szeptember 2. (vasárnap, 08.00-13.00) • Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges a jelentkezési lap kitöltésével, amelynek megjegyzés rovatába kérjük beleírni az Alkupon kódjait, a titkos kódot is: http://www.buddhastudio.hu/jelentkezesi-lap • Érdeklődni lehet: telefonon vagy emailben: 06 (20) 367 5055, buddhastudio.hu@gmail.com • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére