25.980 Ft helyett 12.990 Ft: Kismamamasszázs pároknak tanfolyam a Buddha Stúdióban, jót tesz a mamának, a babának, csökkenti a stresszt és kellemesebbé teszi a babavárást

Buddha Studio
1 5
4.6 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

12.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
25.980 Ft 50% 12.990 Ft
Buddha Studio
06/20-367-5055
www.buddhastudio.hu

Akció Leírása

Fantasztikus közös élmény leendő szülőknek és a pocakban fejlődő kisbabának!

Az ár tartalmazza

  • Elméleti és gyakorlati oktatás díját
  • Tanfolyami kellékek (tanfolyami jegyzet, stb.) díját
  • Magyar nyelvű tanúsítvány kiállítási díját

Az ár nem tartalmazza

  • Vizsgadíj: 1.500 Ft

Fontos

  • Sikeres vizsga esetén a hallgatók Tanúsítványt kapnak (fizikai közérzet javító masszőr, frissítő masszőr végzettséget szerez!), amely alapján a hallgatók képessé válnak önállóan is Kleopátra és Csokoládé masszázs wellness kezelést végezni, és ebben a tevékenységi körben egyéni vállalkozói igazolványt kiváltani.
  • Tevékenységi kör Teáor-száma: 960401, 960404
  • Szükség esetén angol-német nyelvű Tanúsítványt is kiállítanak (2.500Ft/nyelv).

Várandósság alatt sem kell lemondanunk a kellemesen kényeztető masszázsról: forduljunk speciális masszőrhöz, aki a speciális kismama masszázzsal nagyszerűen el tudja lazítani a várandósok igénybe vett testét és lelkét. A kismama kellemes közérzete a fejlődő magzatra is jó hatással van. A masszázs alatt általában felfrissülnek, és aktív mozgásba kezdenek a babák, majd a masszázs befejeztével pihentető alvás következik. A mama ellazult lelkiállapota nyugtatólag hat a babára is. Születés után pedig ismerősek lesznek számára a babamasszázs során előcsalogatott test-érzetek.

Vonjuk be a Kispapát is mára a várandósság idején a születés előkészületeibe, örömmel fogja venni. Lehetnek félelmei, érezheti magát kirekesztettnek, tehát hagyjuk, hogy részt vegyen a várandósság idején az előkészületekben!

A kismama masszázs célja

Várandósság alatt a test statikai változása miatt másképp terhelődik a hátizom: a megnövekedett pocak a gerincoszlopot előre húzza, ezért az izmok kompenzálnak, túlterhelődnek. Bizonyos testtájékok kifejezetten érzékennyé válhatnak. A hormonváltozások pedig fellazítják a szöveteket, a csontos medence elkezd a baba helyigényéhez alkalmazkodni, szélesedni. Ez mind-mind kellemetlenséget okozhat a várandósság alatt. A vállövi terület – vagy más néven a stressz zóna -, is helyet kap a masszírozandó területek sorában. Az új szerepkörök, a felelősségvállalás is sok feszültséget okozhat egy fiatal nő életében. Ezeket a lelki elakadásokat testi szinten, rendszerint a csuklyás izom területére gyűjtjük be és raktározzuk el, kisebb-nagyobb izomcsomók formájában. A mentális túlterheltség, a szorongás, a félelem oldása, a lelki ellazulás az érintésen, ezen a szeretetnyelven keresztül hatásosan oldható vagy csökkenthető.

A kismama masszázs a klasszikus svéd masszázsformából emel ki bizonyos fogásokat és területeket, ezekkel tökéletesen ellazult kellemes állapotot idézünk elő, amely mind a mamára és a babára nagyon pozitív hatással van. A kismama masszázst azoknak érdemes végezni, akik magas empátiával vannak a várandós kismamák felé.

A Buddha Stúdió

A stúdió fő tevékenységként oktatással segíti jelentkezőit. A célja, hogy olyan valódi, azonnal használható, gyakorlatalapú és nem könyvszagú tudást nyújtson tanulóinak, amellyel lehetőségük nyílik egy új, akár sorsfordító életúton való elindulásra. A stúdió munkatársai folyamatosan képzik magukat is, hogy tágítsák saját látókörüket, és hogy mindig napra készek legyenek, hiszen hitvallásuk szerint a tanulásnak csak kezdete van, de vége nincsen.

Legyen szép napod!

06/20-367-5055

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Kismamamasszázs pároknak tanfolyam 5 órában a Buddha Stúdióban, jót tesz a mamának, a babának, csökkenti a stresszt és kellemesebbé teszi a babavárást

Fontos

Beváltható: 2018.09.15.-ig
Időpont: 2018. szeptember 1. (szombat, 08.00-13.00) • Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges a jelentkezési lap kitöltésével, amelynek megjegyzés rovatába kérjük beleírni az Alkupon kódjait, a titkos kódot is: http://www.buddhastudio.hu/jelentkezesi-lap • Érdeklődni lehet: telefonon vagy emailben: 06 (20) 367 5055, buddhastudio.hu@gmail.com • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére