25.980 Ft helyett 12.990 Ft: Ismerd meg Kleopátra csodás bőrének titkát, Kleopátra és Csokoládé masszázs- és wellnesskezelés tanfolyam a Buddha Stúdiótól

Buddha Studio
1 5
4.6 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

12.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
25.980 Ft 50% 12.990 Ft
Buddha Studio
06/20-367-5055
www.buddhastudio.hu

Akció Leírása

Bővítsd masszőrvállalkozásodat egy igazán kényeztető kezeléssel vagy varázsold el szeretteidet Kleopátra és Csokoládé masszázzsal, wellnesskezeléssel!

Az ár tartalmazza

  • Elméleti és gyakorlati oktatás díját
  • Tanfolyami kellékek (tanfolyami jegyzet, stb.) díját
  • Magyar nyelvű tanúsítvány kiállítási díját

Az ár nem tartalmazza

  • Vizsgadíj: 1.500 Ft

Fontos

  • Sikeres vizsga esetén a hallgatók Tanúsítványt kapnak (fizikai közérzet javító masszőr, frissítő masszőr végzettséget szerez!), amely alapján a hallgatók képessé válnak önállóan is Kleopátra és Csokoládé masszázs wellness kezelést végezni, és ebben a tevékenységi körben egyéni vállalkozói igazolványt kiváltani.
  • Tevékenységi kör Teáor-száma: 960401, 960404
  • Szükség esetén angol-német nyelvű Tanúsítványt is kiállítanak (2.500Ft/nyelv).

Mindannyian hallottunk már a szépséges Kleopátráról, aki nemcsak történelmileg volt nagy hatással a világra, hanem kivételesen csodálatos bőréről is számtalan feljegyzés maradt hátra. Elbűvölő lénye mindenkire nagy hatással volt. Bárkit megbabonázott, ezzel elérve mindent, amit csak szeretett volna. Bőrének feszességét, puhaságát, fiatalságát a tejes-mézes fürdőzésének tulajdonították. Ezen összetevők jótékony hatásait nemcsak Kleopátra használta ki. Több történelmileg is híres asszony ezzel a módszerrel szépült, és harmonizálta testi-lelki energiáit egyaránt. Nofretete, valamint Erzsébet királynő (Sisi) is így őrizte meg fiatalságát.

A Kleopátra masszázs, ahogyan azt a neve is sejteti az egyik legkényeztetőbb kezelési forma. Ez a típusú masszázs a lehető legjobb választás azoknak, akik szeretnének kiszakadni a mindennapi hajtás stresszes körforgásából.

Az olajos-mézes Kleopátra masszázs jótékony hatásai azonban a testre mérve is megmutatkoznak. A masszázs a stressz oldásával nyugtatja az idegrendszert és biztosítja az idegsejtek megújulását. Test-lélek egyaránt megpihen. A meleg olajos-mézes alapanyagú „krémtől” a hő hatására megnyílnak a bőr pólusai, így mélyebbre jutnak a szervezetbe az értékes hatóanyagok.

A csokoládé masszázs egy nagyon közkedvelt wellness masszázs és kozmetikai kezelés is egyben, amely testnek, léleknek egyaránt nagy élményt nyújt. Külsőleg és belsőleg is jó hatással van szervezetünkre. Valamint karcsúsító és a cellulit ellen való küzdelemben is igen jó kiegészítő kezelési forma.

A csokoládé masszázs a boldogság érzetért felelős hormonok többlet termelésének köszönhetően, kifejezetten jól alkalmazható depressziós, szorongásos, rossz közérzetű emberek hangulatjavító kezelésére. A kezelésnek mind pszichológiai, mind fiziológiai élettani egészség megőrző hatása is van.

A kakaóvaj tisztítja, táplálja és ápolja a bőrt. Oldott ásványi anyag tartalma miatt revitalizáló, bőrpuhító ezért a kozmetikai ipar már régóta használja. Segíti a kollagén termelést, ezáltal rendkívüli feszesítő hatással bír. Bőrünk számára az egyik legtáplálóbb masszázskezelés. Valamint a kakaóbabban található flavanoidok hozzájárulnak a sejtek regenerálódásához, megakadályozván az öregedésért felelős szabad gyökök termelődését a szervezetben.

A Kleopátra és Csokoládé masszázs wellness kezelés célja

A Kleopátra kezelés alatt a tökéletes ellazulás, pihenés, kényeztetés élményét, élheti át. Valamint a masszázs után feszültségtől mentesen, pozitív életenergiával feltöltődve, más szemszögből látva a világot, mosolyogva tud szembenézni az esetleges problémákkal.

A csokoládé masszázs kiemelkedően jó hatással van az idegrendszerre. Nyugtató, szorongásoldó, antidepresszáns hatású, mivel feniletilamint tartalmaz. A csokoládé masszázsnál a csokoládé növeli a szervezetben a szerotonin és az endorfin termelést, így stimulálva örömérzetünket. A csokoládé masszázs egy igazi boldogság bomba, mely kizökkentve a mindennapi monoton életünkből egy kifejezetten nagy örömérzetet nyújtó kényeztető kezelési forma.

A Buddha Stúdió

A stúdió fő tevékenységként oktatással segíti jelentkezőit. A célja, hogy olyan valódi, azonnal használható, gyakorlatalapú és nem könyvszagú tudást nyújtson tanulóinak, amellyel lehetőségük nyílik egy új, akár sorsfordító életúton való elindulásra. A stúdió munkatársai folyamatosan képzik magukat is, hogy tágítsák saját látókörüket, és hogy mindig napra készek legyenek, hiszen hitvallásuk szerint a tanulásnak csak kezdete van, de vége nincsen.

Legyen szép napod!

06/20-367-5055

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Ismerd meg Kleopátra csodás bőrének titkát, Kleopátra és Csokoládé masszázs- és wellnesskezelés tanfolyam a Buddha Stúdiótól

Fontos

Beváltható: 2018.09.15.-ig
Időpont: 2018. augusztus 30. (csütörtök, 08.00-13.00) • Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges a jelentkezési lap kitöltésével, amelynek megjegyzés rovatába kérjük beleírni az Alkupon kódjait, a titkos kódot is: http://www.buddhastudio.hu/jelentkezesi-lap • Érdeklődni lehet: telefonon vagy emailben: 06 (20) 367 5055, buddhastudio.hu@gmail.com • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére