25.980 Ft helyett 12.990 Ft: Cellulitmasszázs tanfolyam vállalkozói igazolványhoz szükséges tanúsítvánnyal, jegyzetekkel, elméleti és gyakorlati oktatással a Buddha Stúdió jóvoltából

Buddha Studio
1 5
4.6 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

12.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
25.980 Ft 50% 12.990 Ft
Buddha Studio
06/20-367-5055
www.buddhastudio.hu

Akció Leírása

Sajátítsd el a népszerű cellulitmasszázs fogásait és indíts új vállalkozást megszerzett tudásoddal!

Az egyik legkeresettebb wellnesskezelések egyike az alakformáló wellness, amely hatékonyan kezeli a narancsbőr, a kötényhas, a túlsúly valamint a bőr rugalmatlanságának problémáit. A mai tes ideál eredménye a formálódni, szépülni, fogyni kívánók sokasága, akik időt és pénzt nem sajnálva veszik igénybe az efféle szolgáltatásokat.

A cellulitmasszázs természetes, hatékony és kényelmes módon segít eltüntetni a narancsbőrt, amely nem más, mint a test bizonyos részein – elsősorban has, comb, kar, fenék területén – kialakult zsírfelesleg, amelytől a szervezet nem tud megszabadulni.

A cellulit masszázs során speciális masszázstechnikát alkalmaznak. Ez a masszázs erőteljesebb, mint például a svédmasszázs, mivel a célja a zsírsejtek összetörése.

Az intenzív képzésen elsajátíthatoda manuális zsírbontó, és az ahhoz kapcsolódó legújabb speciális alakformáló, méregtelenítő fogáselemeket, amelyek aktivizálják, serkentik a méregtelenítést, elősegítik a felvitt professzionális kozmetikai alakformáló ampullák, krémek, gélpakolások bőrön keresztüli felszívódását.

A cellulitmasszázs célja

A kezelés karcsúsít, átformálja a testkontúrt. A bőrt feszesebbé, selymesebbé teszi, jelentősen csökkennek a „gödröcskék”. Speciális masszázs, amely a bőr rugalmasságára, feszesítésére, striák halványítására és a kerület csökkentésére is kedvező hatással van. A cellulitmasszázs természetes, hatékony és kényelmes módon segít eltüntetni a narancsbőrt. Karcsúsít, átformálja test kontúrját, megemeli a popsit. A bőrt feszesebbé, puhábbá és selymesebbé varázsolja.

A képzés célja

Olyan szakemberek képzése, akik az elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátításával képesek lesznek anti-cellulit-alakformáló-fogyasztó masszázsszolgáltatást nyújtani, amely segítségével a masszőr egy 60 perces komplett masszázst tud végezni.

Kinek ajánljuk a tanfolyamot?

Leendő masszőröknek, akik szépségszalonban, hotelben, wellnessközpontban, egészségközpontban kívánnak elhelyezkedni vagy egyéni vállalkozást akarnak működtetni, bővíteni, de annak is, aki csak otthon, családja, barátai körben szeretne anti-cellulit-fogyasztó masszázst alkalmazni.

A tanfolyam tematikája

  • a cellulit kialakulásának okai
  • a cellulit fokozatai (I-II-III)
  • cellulitmasszázshoz használt speciális krémek és hatóanyagok
  • cellulitmasszázs alapfogások
  • teljes cellulitkezelési sor elsajátítása

Legyen szép napod!

06/20-367-5055

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Cellulitmasszázs tanfolyam a Buddha Stúdiótól. Vállalkozói igazolványhoz szükséges tanúsítvánnyal. Jegyzetekkel, elméleti és gyakorlati oktatással. A tanfolyam minden előképzettség nélkül, bárki által elvégezhető 18 éves kor felett!

Fontos

Beváltható: 2018.04.11.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően a tanfolyamra regisztrálni szükséges a jelentkezési lap kitöltésével: http://www.buddhastudio.hu/jelentkezesi-lap • A legördülő menüben kell kiválasztani dátum szerint a tanfolyamot és a megjegyzés rovatba beleírni az alkupon két kódját, a titkos kódot is • A kupont a megadott dátumra lehet igénybe venni • Időpont: 2018. április 11. (szerda), 14.00-19.00 • Az oktatás helyszíne: Budapesten lesz, a pontos helyszín a tanfolyami tájékoztatóban lesz kiküldve • Az akciós ár tartalmazza a vizsgadíjat • Elmélet elsajátítása távoktatásban • Tevékenységi kör Teáor-száma: 960401, 960404 • Német vagy angol nyelvű tanúsítvány 2.500 Ft • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére