25.980 Ft helyett 12.990 Ft: Auralátó tanfolyam a Buddha Stúdióban elméleti és gyakorlati oktatással, tudj meg többet a test, a lélek és a szellem állapotáról új képességeddel!

Buddha Studio
1 5
4.6 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

12.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
25.980 Ft 50% 12.990 Ft
Buddha Studio
06/20-367-5055
www.buddhastudio.hu

Akció Leírása

Ha érdeklődsz az ezotéria iránt, mélyülj el benne jobban és sajátítsd el au auralátás izgalmas képességét!

Az ár tartalmazza

  • Elméleti és gyakorlati oktatás díja
  • Tanfolyami kellékek (tanfolyami jegyzet,) díja

Az ár nem tartalmazza

  • A vizsgadíjat, amely 1.500 Ft, s a Stúdió által küldött számlaszámra kell befizetni a tanfolyam előtti héten. A vizsga minden résztvevő számára kötelező.

Sokan vágynak arra, hogy legyen valamilyen "természetfeletti” képességük. Legtöbben szeretnénk egy olyan képesség birtokában lenni, amivel lehet látni a többi ember energetikai állapotát.

Világegyetemünkben minden rezgésekből áll. Minden atom annak összes részével együtt, minden elektronnal és elemi részecskével, még a tulajdon gondolataink és tudatunk is rezgésekből épül föl. Úgy határozhatjuk meg az Aurát, mint rezgést, amely minden anyagi tárgyat körülölel. Ez már elég az Aura érzékeléséhez, feltéve, ha képezhetjük magunkat az Aura rezgéseinek látására.

Az emberek körüli Aurát részben elektromágneses sugárzás alkotja, ami a mikrohullámútól az infravörösön át egészen az ultraviola fényig mozog. Az alacsony frekvenciájú mikrohullámú és infravörös része a színképnek (testhőmérséklet) úgy tűnik, hogy a testünk alacsonyabb funkciójával van összefüggésben (DNS szerkezet, anyagcsere, keringése rendszer stb.) míg a magas frekvenciájú (ultraviola) hullámok inkább a tudatos tevékenységeinkkel kapcsolatosak, mint a gondolkodás, kreativitás, szándékaink, humorérzék és érzelmeink. Az orosz tudósok, akik 3 évtizeddel tartanak mindenki előtt az Aura kutatás területén, felfedezték, hogy

DNS-ünk megváltoztatható a mikrohullámú Aura befolyásolásával. A magas frekvenciájú ultraviola rész nagyon fontos és egyben a legérdekesebb, de mind közül a legkevésbé ismert is. Ugyanakkor ez az a rész, ami puszta szemmel is látható.

Az aura színesen fénylő kisugárzásnak látszó energetikai erőtér, ami körülveszi a testünket. Növényeknél és állatoknál is megfigyelhető. Az embereknél többek között hőből, párolgásból, gondolatokból és érzelmekből áll. A mérőeszközök, a hőkamera vagy az emberi szem, 1,5–2 méter nagyságú, tojás alakú burokként érzékelhetik, de valójában nincs mérete, mert végtelen… így az emberi tudat nagyobb távolságokból is érzékelheti a mások aurája által kisugárzott gondolati (lelki) információkat.

Egy nagy mennyiségű információ tárolására képes holografikus mező, amelynek nagy része egész életünkben hasonló képet mutat, kis része pedig érzelmeink, gondolataink és életmódunk hatására folyamatosan változik.

Az aura rengeteg információt közöl a személyiségünkről, testünk, lelkünk és szellemünk állapotáról és csakráink töltöttségi szintjéről. Az aura elemzésével meg lehet állapítani, hogy miért lettünk betegek, miért szembesülünk mindig ugyanazokkal a problémákkal, és hol tartunk a fejlődésben, illetve a gyógyulásban.

A Buddha Stúdió

A stúdió fő tevékenységként oktatással segíti jelentkezőit. A célja, hogy olyan valódi, azonnal használható, gyakorlatalapú és nem könyvszagú tudást nyújtson tanulóinak, amellyel lehetőségük nyílik egy új, akár sorsfordító életúton való elindulásra. A stúdió munkatársai folyamatosan képzik magukat is, hogy tágítsák saját látókörüket, és hogy mindig napra készek legyenek, hiszen hitvallásuk szerint a tanulásnak csak kezdete van, de vége nincsen.

Legyen szép napod!

06/20-367-5055

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Auralátó tanfolyam a Buddha Stúdióban elméleti és gyakorlati oktatással

Fontos

Beváltható: 2018.09.26.-ig
Időpont: 2018. szeptember 26, október 15 és november 15. (3 alkalom), 08.00-13.00 • Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges a jelentkezési lap kitöltésével, amelynek megjegyzés rovatába kérjük beleírni az Alkupon kódjait, a titkos kódot is: http://www.buddhastudio.hu/jelentkezesi-lap • Érdeklődni lehet: telefonon vagy emailben: 06 (20) 367 5055, buddhastudio.hu@gmail.com • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére