25.980 Ft helyett 12.990 Ft: Arcreflexológia tanfolyam 30 konkrét betegségre, elméleti és gyakorlati oktatással, magyar nyelvű tanúsítvánnyal a Buddha Stúdióban

Buddha Studio
1 5
4.6 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

12.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
25.980 Ft 50% 12.990 Ft
Buddha Studio
06/20-367-5055
www.buddhastudio.hu

Akció Leírása

Sajátítsd el az arcreflexológia alapjait a Buddha Stúdió izgalmas tanfolyamán!

Az ár tartalmazza

  • Arcreflexológia tanfolyam 30 konkrét betegségre
  • Elméleti és gyakorlati oktatás díja
  • Magyar nyelvű tanúsítvány kiállítása

Az ár nem tartalmazza

  • Vizsgadíj 1.500 Ft
  • Gyakorlati jegyzet 2.000 Ft
  • Szükség esetén angol-német nyelvű Tanúsítványt is kiállítanak 2.500 Ft/nyelv

Fontos

  • Tevékenységi kör Teáor-száma: 960401, 960404

A hagyományos kínai orvoslás szerint, ha az Életenergia megfelelően áramlik a szerveinkhez, akkor vagyunk egészségesek. Ha a szervek nem kapnak elegendő energiát, akkor az adott helyen alulműködés lép fel, viszont ha túl sok energiát kap, akkor túlműködést okoz. Ilyen esetben az életenergia egyensúlya felborul, és betegség alakul ki. Az akupresszúrás kezelésnél, az adott szervhez tartozó pont masszírozásával képesek vagyunk visszaállítani az egyensúlyt.

Az arcreflexológiát egy vietnámi orvos csoport dolgozta ki 1980-ban. Arcunkon 43 pont található, melyek masszírozásával elérjük a már akupresszúrában is tapasztalt egészséges állapotot. Az arcon hasonlóan, mint talpunkon vagy fülünkön, kirajzolódik a test vetülete.

Az orr görbülete a gerincoszlop íve, a homlok közepe a fej, a szemöldökök vonala a karok és a vállak megfelelője, és az orránc és az áll a lábakat jeleníti meg.

Az arcreflexológia alkalmazásával csökkenteni tudjuk a fájdalmat, közérzetjavító, immunrendszer erősítő, és gyorsítja a gyógyulást. Ha a pontokhoz tartozó szerv nem egészséges, akkor a pontnyomásra érzékenyen reagál a hozzá tartozó felület. A pontok kezelése többféle mechanizmusra hatással van. Szervezetünk nagyon intelligens, így a kapott energiát a megfelelő szervekhez vezeti, avagy oszlatja el a többletet a masszázs hatására. A kezelésre mindig csak a diszharmonikusan működő szerv reagál.

A tanfolyamon a hallgatók megismerkednek az alappontokkal, és konkrét betegségek és életviteli problémák kezelésével.

A tanfolyamon konkrét kezelési pontok az alábbi 30 betegségre: alacsony vérnyomás, allergia, alvászavar, asztma, narancsbőr, cukorbetegség, csontritkulás, depresszió, epebetegségek, fájdalomcsillapítás, fejfájás, gyomorpanasz, hőhullámok, hátfájás, húgyhólyag panaszok, idegesség, isiász, koleszterin szint csökkentése, látásjavítás, lumbágó, lázcsillapítás, magas vérnyomás, menstruációs panaszok, nátha, nikotinfüggőség, nyakfájás, petefészek-gyulladás, prosztatapanaszok, szédülés, székrekedés.

Az arc reflexológia hatásai

  • aktiválja az immunrendszert
  • méregtelenít
  • ellazít, oldja a stresszt
  • a kezelés fájdalommentes, nincs mellékhatása
  • befolyásolja az életenergia áramlását
  • a felgyülemlett energiákat elvezeti

A képzés célja

Olyan szakemberek képzése, akik az elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátításával, képesek lesznek arcreflexológiás szolgáltatást nyújtani, amely segítségével a masszőr 30 konkrét betegségre komplett kezelést tud végezni.

A Buddha Stúdió

A stúdió fő tevékenységként oktatással segíti jelentkezőit. A célja, hogy olyan valódi, azonnal használható, gyakorlatalapú és nem könyvszagú tudást nyújtson tanulóinak, amellyel lehetőségük nyílik egy új, akár sorsfordító életúton való elindulásra. A stúdió munkatársai folyamatosan képzik magukat is, hogy tágítsák saját látókörüket, és hogy mindig napra készek legyenek, hiszen hitvallásuk szerint a tanulásnak csak kezdete van, de vége nincsen.

Legyen szép napod!

06/20-367-5055

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Arcreflexológia tanfolyam 30 konkrét betegségre, elméleti és gyakorlati oktatással, magyar nyelvű tanúsítvánnyal a Buddha Stúdióban

Fontos

Időpont: 2019. január 24. (csütörtök), 08.00-13.00 • Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges a jelentkezési lap kitöltésével, amelynek megjegyzés rovatába kérjük beleírni az Alkupon kódjait, a titkos kódot is: http://www.buddhastudio.hu/jelentkezesi-lap • Érdeklődni lehet: telefonon vagy emailben: 06 (20) 367 5055, buddhastudio.hu@gmail.com • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére