Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

25.980 Ft helyett 12.990 Ft: Anti-stressz relax masszázs tanfolyam a Buddha Stúdióban, űzd el a stresszt és lazítsd el az izmokat szakszerűen, profi masszázzsal!

Buddha Studio
4.6 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

12.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
25.980 Ft 50% 12.990 Ft
Buddha Studio
06/20-367-5055
www.buddhastudio.hu

Akció Leírása

Profi masszőr vagy, esetleg hobbiból masszírozod barátaidat? A stressz elűzéséért pácienseid és ismerőseid is hálásak lesznek!

Az ár tartalmazza

  • Elméleti és gyakorlati oktatás díját
  • Tanfolyami kellékek (tanfolyami jegyzet, stb.) díját
  • Magyar nyelvű tanúsítvány kiállítási díját

Az ár nem tartalmazza

  • A vizsgadíjat, amely 1.500Ft, s a Stúdió által küldött számlaszámra kell befizetni a tanfolyam előtti héten. A vizsga minden résztvevő számára kötelező.

Fontos

  • Tevékenységi kör Teáor-száma: 960401, 960404
  • Szükség esetén angol-német nyelvű Tanúsítványt is kiállítanak (2.500 Ft/nyelv)

Az anti-stressz relax masszázs egy speciális mozdulatsoron alapuló technika, amely ujjakkal, tenyérrel végzett érintésekből, simításokból, gyúrásokból áll, kihagyva az intim testrészeket. Kellemes halk zene mellett végzett stresszoldás, amely megtisztítja a test energiarendszerét.

A masszázs alapvető hatása a vérkeringés megváltozása. Fokozódik a vérkeringés, a nyirokkeringés, megváltozik a szervezetben keringő vér eloszlása, a percenkénti pulzusszám és a vérnyomás. Emellett változik az anyagcsere, a testhőmérséklet, a légzés és fokozódik a vizelet kiválasztása, ezáltal a méregtelenítés. A masszázsterápia azonban nemcsak az izmokat, a bőrt és a vérkeringést frissíti fel, hanem csodálatos hatást fejt ki az idegrendszerre is, ezáltal csökkenti a stressz negatív hatásait.

A nyugtató hatású levendula vagy citromolajjal végzett masszázs alapvető célja a stressz miatti görcsös, feszült izomzat ellazítása. Kimerültség, feszültség, hosszas stressz hatásait tökéletesen ellensúlyozza.

A képzés célja

Olyan szakemberek képzése, akik az elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátításával képesek lesznek anti-stressz relax masszázs szolgáltatást nyújtani.

A Buddha Stúdió

A stúdió fő tevékenységként oktatással segíti jelentkezőit. A célja, hogy olyan valódi, azonnal használható, gyakorlatalapú és nem könyvszagú tudást nyújtson tanulóinak, amellyel lehetőségük nyílik egy új, akár sorsfordító életúton való elindulásra. A stúdió munkatársai folyamatosan képzik magukat is, hogy tágítsák saját látókörüket, és hogy mindig napra készek legyenek, hiszen hitvallásuk szerint a tanulásnak csak kezdete van, de vége nincsen.

Legyen szép napod!

06/20-367-5055

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Anti-stressz relax masszázs tanfolyam a Buddha Stúdióban

Fontos

Időpont: 2018. november 21. (szerda), 08.00-13.00 • Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges a jelentkezési lap kitöltésével, amelynek megjegyzés rovatába kérjük beleírni az Alkupon kódjait, a titkos kódot is: http://www.buddhastudio.hu/jelentkezesi-lap • Érdeklődni lehet: telefonon vagy emailben: 06 (20) 367 5055, buddhastudio.hu@gmail.com • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 08:45-17:00
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, 2 em.
(ÉTK Irodaház, 24-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére