254.000 Ft helyett 179.990 Ft: Mesebeli kirándulás főszezonban is Toszkánában, 6 nap/5 éjszaka 2 személy részére önellátással, repülőjeggyel, illetékkel

Budavár Tours Utazási Iroda
1 5
4.3 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

179.990 Ft

Ajánlatkérés
Budavár Tours Utazási Iroda
Siena, Olaszország
ertekesites@budavartours.hu
06 (1) 356 5656
www.budavartours.hu/

Az ajánlat leírása

Fedezzétek fel Toszkánát a szikrázó tavaszi napsütésben!

Opciók

  • OPCIÓ 1.: 2018. június 12, szeptember 18, 25 (8 nap / 7 éjszaka) 199 990 Ft/2 fő (289 990 Ft helyett)
  • OPCIÓ 2.: Június 19, szeptember 04, 11: 224.990 Ft/2 fő
  • OPCIÓ 3.: Június 26, július 03, augusztus 28: 239.990 Ft/ 2 fő
  • OPCIÓ 4.: Július 10, 17, 24, 31; augusztus 07, 14, 21: 252.990 Ft/ 2 fő

Az ajánlat tartalma 2 személyre

  • 6 nap/5 éjszaka szállás ellátás nélkül Toszkánában
  • Repülőjegy
  • Repülőtéri illeték

A kempingben felmerülő költségek

  • Depozit 100 EUR (kár okozása esetén nem jár vissza)
  • Végtakarítás 40 EUR Légkondicionáló 5 EUR / nap (opcionális)
  • Félpanziós ellátás 15 EUR/fő/ nap (opcionális)
  • Üdülőhelyi díj kb. 3 EUR/éj

Külön foglalható:

  • Fix ülőhely (a költségéről érdeklődjön az irodában kb. 4.000 Ft/fő-től). Fix ülőhely foglalása nélkül a rendszer automatikusan osztja ki az ülőhelyeket (2 vagy több fő esetén az egymás melletti székeket nem garantálja a légitársaság)
  • Betegség-, baleset és poggyászbiztosítás: Colonnade Classic kalkulált: 550 Ft/fő/nap; Prémium kalkulált: 720 Ft/fő/nap;
  • Privilég kalkulált 920 Ft/fő/nap Budapesti repülőtéri parkolás (Airport Hotel, VIP Parkoló, Vecsés: ingyenes transzferrel az A-B terminálokhoz)
  • 1.000 Ft/nap sztornóbiztosítás 1%

Poggyász információk:

  • Az utasok egy kézipoggyászt, amelynek mérete max. 55 cm x 40 cm x 20 cm és 10 kg súlyú lehet, illetve egy kisméretű táskát pl. kézitáska, laptoptáska stb., melynek mérete max. 35 cm x 20 cm x 20 cm vihetnek magukkal, amennyiben elsőbbségi beszállás szolgáltatást vásároltak (áráról érdeklődjön az irodában)
  • Amennyiben nem vásárolt elsőbbségi beszállás szolgáltatást, akkor is 2 poggyászt vihet magával, azonban a 10 kg-os kézipoggyászt felcímkézik a beszállókapunál, és a poggyásztérben helyezik el, amelynek nincs további díja. A kisebb poggyászt felviheti magával az utastérbe.

A mesés szépségű táj, a Földközi-tenger partvidéke, a számos történelmi és művészettörténeti látnivalóban bővelkedő város, - mint Firenze, Siena, Lucca, Pisa, San Gimignano, Cortona, Volterra – egész évben vonzóvá teszik Toszkánát a turisták számára. Tengerpartja 330 km-en homokos strandokkal és enyhe klímával csábítja a fürdőzni vágyó vendégek sokaságát, néhány jellegzetes üdülőtelepülése: Marina di Massa, Marina di Pietrasanta, Marina di Cécina, Follónica, Punta Ala, Principina a Mare, illetve kedvelt úticél még Elba szigete.

Programjavaslat

1. nap: elutazás Budapestről - Pisába menetrendszerinti repülőjárattal. Elutazás az Etruszk Riviéra közvetlen közelében található kempinghez. Transzfer kérhető.

2. nap: javaslatunk szerint ezt a napot érdemes a Toszkána tartomány fővárosára, Firenzére szentelni. Az Arno folyó mellett sétáljatok el a Santa Croce templomhoz, melyet Firenze Pantheonjának is neveznek a számos síremlék miatt (Michelangelo sírja). Városnézéseteket a Piazza della Signoria terén folytassátok, nézzétek meg a Városháza épületét, a Loggia dei Lanzit híres szobraival, majd sétáljatok el a város jelképéhez, a híres 'Ponte Vecchio' hídhoz. A sétát a Dóm tér felé folytassátok. A Keresztelő-kápolna, a Giotto-féle harangtorony és a lenyűgöző 'Santa Maria del Fiore' épületének megtekintése után érdemes egy kis szabadidőt eltölteni a város legnagyobb szabadtéri piacán. A San Lorenzo negyedben megtekinthetitek a pazar díszítésű Medici-kápolnát. A nagyhercegek csodálatos színekben pompázó, márvány borította temetkező kápolnájában Michelangelo világhírű szobrait találjátok. Ezt követően ajánljuk az Uffizi Képtár megtekintését, majd visszautazás a szálláshelyre.

3. nap: javaslatunk szerint fedezzétek fel Toszkána legszebb városait. Első megállóként Sienat ajánljuk. A város a középkori kereskedők és bankok “mekkája” volt. Keressétek fel a belváros egyik legjelentősebb építészeti alkotását, a Dómot, majd a legfontosabb nevezetességek megtekintése után válogathattok a hagyományaikat féltve őrző sienai kézművesek remekműveiből is. Délután San Gimignano-ban, a „tornyok” világhírű városában pihenhettek meg, ahol a helyi specialitásokat is megkóstolhatjátok (Chianti és Vernaccia bor, szarvasgombával töltött vaddisznó szalámi). A program utolsó megállójaként a vulkanikus dombok között emelkedő Volterrat javasoljuk, melynek középkori hangulatot árasztó belvárosában sétálva gyönyörködhettek a környező vidékre és a Tirrén-tengerre nyíló fantasztikus kilátásban is. Visszautazás a szálláshelyre.

4. nap: utazzatok el La Speziaba, ahol vonatra szállva fedezhetitek fel az öt kisvárost. Cinque Terre elnevezés is erre utal „öt föld”, öt tengeröbölből álló település. Az apró, mesebeli, pasztellszínű városkák egyedülálló elhelyezkedése vonzza ide a turistákat. Élénkzöld, meredek domboldalak, Ligur-tenger türkizkék színe, Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza és Monterosso al Mare mind – mind páratlan élményt nyújt. Visszautazás a szálláshelyre.

5. nap: pihenés, fürdőzés.

6. nap: szabadprogram, majd elutazás a repülőtérre a menetrend függvényében. Hazautazás Budapestre.

A szállásról

Egy gyönyörű fekvésű kemping, amely a tündöklően tiszta vizű Etruszk Riviéra közvetlen közelében található. (Marina di Bibbona, 2017-ben a Blue Flag díjat nyerte el Toszkánában). A kempinget egy Trópusi fenyőerdő választja el a tengerparttól, a Tombolo Természetvedelmi Övezet. A balzsamosan illatozó fenyőfák lombjai alatt hosszú kirándulásokat, gyalog- és biciklitúrákat tehetünk, zavartalanul bebarangolhatjuk a tengerpartot övező, majd 15 km hosszú erdősávot. Igazán kellemes nyaralást tartogat a család minden tagja számára.

A kemping, mindössze 800 méterre helyezkedik el Marina di Bibbona belvárosától, kiváló kiindulási pont Toszkána nevezetességeinek felfedezéséhez. A kemping bejáratánál ingyenes kisvonat várja kedves vendégeinket és szállítja a tengerpartra.

A lakóházak 5 fő (2 hálószobás) elhelyezését is biztosítja.

A lakóházak teljesen felszereltek: étkezős - nappali, konyha gáztűzhellyel, fürdőszoba, légkondicionáló, hűtőgép. A házhoz egy félig fedett fa terasz is kapcsolódik, asztallal, székekkel és két nyugággyal. Az ágyneműt és törölközőt az ár tartalmazza.

Szabadidős programok, sportolási lehetőségek: A gyerekeket játszótér várja, kispályás focipálya, röplabdapálya, tekepálya, pingpongasztal. A kemping közelében teniszpálya, kosárlabdapálya és bicikli bérelhető. A közelben sporthorgászati lehetőség is adott.

Szolgáltatások: étterem, pizzéria, bár, fagylaltozó, élelmiszer bolt, bazár, újságos, dohányárus, mosoda, autómosó, játékterem Internet ingyenes! A közös helyiségekben Wi-Fi internet-hozzáférés biztosított, díjmentesen. Ingyenes privát parkolás lehetséges a kemping bejáratánál. (foglalás nem szükséges).

Budavár Tours

A Budavár Tours tapasztalt szereplő az utazásszervezők piacán, irodájukban, illetve weboldalukon rengeteg úti cél közül választhatunk. Több éves tapasztalattal rendelkező, megbízható csapat vár Téged is, hogy elrepíthessen álmaid nyaralására vagy kirándulására. Egynapos buszos utazásaikkal izgalmas helyekre juthatsz el, s kedvező áron barangolhatod be szinte egész Európát!

Jó utat kívánunk!

Siena, Olaszország
ertekesites@budavartours.hu
06 (1) 356 5656

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

6 nap/5 éjszaka 2 személy részére önellátással Toszkánában, repülőjeggyel, illetékkel, májusban vagy júniusban

Fontos

Beváltható: 2018.09.25.-ig
Indulási időpontok: a leírásban az opciók szerint • Az Alkupon megvásárlását követően 3 napon belül előzetes foglalás szükséges a következő adatok elküldésével az ertekesites@budavartours.hu címen: kuponkód, program neve és dátuma, név, pontos születési dátum (év/hónap/nap), e-mail cím, telefonszám, lakcím • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére