253.000 Ft helyett 199.900 Ft: Nagy horvátországi körutazás, nyaralás Hvar-szigetén, plitvicei és dubrovniki kirándulás, 10 nap/9 éjszaka 1 főre reggelivel, buszos utazással

Ajánlat kód: 28895
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

199.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 28895

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Nyaralj idén a legnaposabb horvát szigetnek tartott Hvaron és fedezd fel a környék lélegzetelállító látnivalóit, a mesés Plitvicei-tavakat vagy épp Dubrovnik hangulatos óvárosát, ahol a Trónok harca Királyvár-jeleneteit is forgatták!

Időpont

  • 08.28-09.06. 253.000 Ft helyett 199.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • 9 éjszaka szállást
  • Reggelit
  • Magyar idegenvezetőt
  • Programokat

Az ár nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás díját (Classic: 5.650 Ft/fő)
  • Útlemondási díjat (1,3%)
  • Foglalási díjat (1.500 Ft/fő)
  • Üdülőhelyi díjat (12 év felett: 3.600 Ft/fő/9 éj)
  • Fakultatív programokat és a belépőket

Felárak és belépők

  • Részvételi díj 3. ágyon 12 évig 119.900 Ft
  • Egyágyas felár: 59.900 Ft/fő
  • 9 vacsora: 19.900 Ft/fő
  • Belépők a helyszínen: kb. 500 HRK/fő

Fakultatív program (min. 25 fő esetén)

  • Hajókirándulás borkóstolóval: 35 EUR/fő

Fel- és leszállási lehetőség

  • Budapest (Blaha Lujza tér és BAH-csomópont), Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa

Vidéki gyűjtőjáratos felszállások (Ft/fő oda-vissza)

  • Nyíregyháza, Debrecen, Miskolc: 8.990 Ft
  • Gyöngyös, Eger: 7 590 Ft

Fontos

  • Az esetleges elírási hibákért felelősséget nem vállalunk.
  • Az ár időközben változhat, a végső árkalkuláció az irodával való szerződéskötéskor derül ki.

1. nap: Motovun, Pula

Indulás reggel 6 órakor. Délután megállunk az Isztria belsejében, mely Toszkána szépségét idézi. A domb tetején magasodik Motovun csodaszép városa, mely viharos múltja ellenére az illír idők óta áll fenn rendíthetetlenül. A város falairól pazar kilátás nyílik a környékre. Majd a tenger felé haladunk Pula városáig. A városnézés alatt megismerjük ezt a pompás a nagyvárost, kikötőjével és a római korból maradt műemlékeivel, melyek közül a legismertebbek közé tartozik a lenyűgöző római Colosseum másolata (Arena, Arany kapu stb.). Felejthetetlen élményekkel telve utazunk tovább a szálláshelyre. Szállás Pula környékén. (2 éj)

2. nap Porec. Rovinj, Lim fjord

Reggeli után irány Porec, ahol megismerkedünk a város kincseivel. Ez az a város, ahol minden uralkodó nyomott hagyott az építészeten keresztül, így váltakoznak a római kori tornyok, a velencei időkből származó gyönyörű stílusú paloták (pl. Zuccato palota) és a tágas, rendezett terek. Szabadidő alatt, mindenki kedve szerint megnézheti a Euphrasius bazilikát (belépőjegy ellenében), a bizánci műemlék együttessel és a gyönyörű mozaikokkal. Rovinj felé utazva, a buszunkról megpillantjuk a fenséges Lim fjordot, és megállunk egy fotószünetre. Ezután irány Rovinj óvárosa, ahol megismerjük a városka szűk utcáit, melyek a hegyre kapaszkodva viszik fel a látogatót a Szt.Eufemia templomig. Óvárosát már a VII. században megerősítették városfalakkal és 7 ajtóval, melyek közül három a mai napig megmaradt és őrzi a város ősi titkait.

3. nap Zadar, Sibenik

Mai napon dél felé veszünk az irányt a tenger vonalát követve, elhaladva a Kvarner öböl mellett, rövid kávészünet következik Crikvenicaban. Dalmácia "kapuit" átlépve csodás Zadar városába lépünk. A történelmi belváros számos magyar vonatkozású emléket rejt. Felkeressük a nevezetességeket (Nagy Arzenál, Szt. Donát templom, Szt. Anasztázia székesegyház, római fórum), meghallgatjuk a tengeri orgonát, megcsodáljuk a „nap üdvözletét” - séta a természetes fényt kibocsátó univerzumban). Majd irány Sibenik, melynek vára már messziről hívogatja a látogatókat. Az UNESCO védelme alatt álló Szt. Jakab székesegyház uralja ezt a szépséges várost. Szállás Sibenik környékén (1 éj).

4. nap Trogir, Makarska Rivijera, Trsteno arborétum

Világörökség részeként számon tartott Trogír óvárosával kezdjük a mai napot. Egyedülálló élményben lesz részünk a kis szigetre épült, festői, olaszos hangulatú település látogatása során. A mediterrán vidék ékszerdobozként rejti Dalmácia egyik legjelentősebb egyházi épületét, a Szt. Lőrinc katedrálist. Dél felé folytatjuk utunk, a Makarska Rivijera felé, ahol rövid megállónk alatt lefényképezhetjük a Makarska fölé magasodó Biokovo hegyet. Ám, hogy ne csak a városok alapján ismerjük meg ezt a csodás országot, benézünk a Trstenoi Arborétumba, mely Horvátország első botanikus kertje volt. Szállás Dubrovnik környékén (2éj).

5. nap Cavtat, Dubrovnik

Reggeli után megnézzük Cavtat kicsi óvárosát, sétálunk a tengerparti sétányon, majd irány Dubrovnik, hogy ezzel a költők által „földi mennyországnak”, vagy "dél smaragd szépségének” is nevezett várossal koronázzuk meg horvátországi körutunkat. A Földközi-tenger térségének műemlékekben és kulturális örökségekben egyik leggazdagabb városában sétálva, pár órára visszatérünk a múltba: Pile kapu, Mincena torony, Szt. Balázs templom. Városnézés után mindenki kedvére barangolhat a hangulatos ódon utcákon, és a fantasztikus panorámával rendelkező várfal mentén. Nem sietünk, hisz az egész nap a rendelkezésünkre áll.

6. nap Hvar sziget

Mai napon átkompolunk Dalmácia legszebb szigetére, Hvar szigetre. A sziget gerincén végig haladva, a csodás levendula ültetvények között, Jelsa település a célunk, ahol a tengerparti Hotel Hvar-ban pihenünk meg az elköveztkező 2 napon.

7. nap fakultatív hajókirándulás és borkóstoló

Akinek kedve van, velünk tart egy igazi lazulós, félnapos hajókiránduláson a környező öblökhöz, megkóstolhatja a messzi földön híres Hvar-szigeti borokat. Megérdemelt kényeztetés ez a megtett kilométerek és pazar látnivalók után. Részvételi díj: 35 EUR/fő.

8. nap Vrboska, Stari Grad, Hvar város

Délelőtt strandolás és pihenés. Délután megismerkedünk a sziget fontosabb településeivel. Vrboska kicsi városka egy védett öbölben, ahol az öböl közepén egy apró szigetecske található. Itt a tenger mélyen benyúlik a városba és már utcaszélességűre vékonyodik, több helyen hidakkal kötik össze a két partot. A sziget legelső városába, Stari Grad -ba látogatunk, benézünk a régi időkből megmaradt Hektorovic palotába és megnézzük a jellegzetes "cipli" halacskáit. Majd, mint desszert egy jó ebéd végén, Hvar város következik. Páratlan szépségével a hosszú évek alatt is megőrizte egyedi arculatát. Tengerparti promenádját pálmafák, és 7. századi városfalak szegélyezik. Fehér kőházai igazi középkori atmoszférát kölcsönöznek a városnak. Az előtte elterülő Pokol sziget csoport csak fokozza a látványt.

9. nap Split, Krka vízesés

Reggeli után frissen és kipihenve búcsút intünk a szigetnek és átkompolunk Splitbe. Közép-Dalmácia fővárosában teljes szépségében láthatjuk Diocletianus római császár gigantikus palotáját, – melynek eredeti falai az óvárost ölelik át, – a Szt. Domnius Katedrálist a szfinxekkel, az Aranykaput, és a városi piacot. Ezt követően elhagyjuk az Adriát, és a hegyek hátára kapaszkodva elérünk a Krka vízeséshez. A Krka Nemzeti parkban megcsodáljuk a zuhatagrendszert, a vízeséseket, ahol 100 méter széles víztömeg, 5 teraszról, 17 lépcsőn keresztül zuhan alá. A Krka- folyó vízének varázslatos játékán és zubogásán felül élvezhetjük a környező ösvényeken megtett sétákat is. Ezek az ösvények főként az ősi idők útjainak vonalát követik, amiről számos kőhidacska is tanúskodik. Felfrissülten folytatjuk az utunkat Zagráb felé, a szállásunkra. (1 éj)

10. nap Zagráb

A délelőtt folyamán megismerkedünk a város szépségeivel (főtér, a neobarokk színház épülete). A felsővárosban megtekintjük a neogótikus stílusú Szt. Marko templomot, a teret, a kőkaput, valamint a többi, gazdag múlttal rendelkező épületet. A városnézés után, szabadidő keretében mindenki bebarangolhatja a várost. Kora délutáni órákban indulás hazafelé. Hazaérkezés esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Nagy horvátországi körutazás, nyaralás Hvar-szigetén, plitvicei és dubrovniki kirándulás, 10 nap/9 éjszaka 1 főre reggelivel, buszos utazással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére