Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

25.000 Ft helyett 14.900 Ft: 1 órás csecsemő- vagy babafotózás 15 retusált képpel és egy átöltözéssel, barátságos, profi környezetben a DDPhoto jóvoltából

DD Photo
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

14.900 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
25.000 Ft 40% 10.100 Ft
DD Photo
info@ddphoto.hu
06 30 837 9778
www.ddphoto.hu/

Akció Leírása

Bízd profikra a kisbabádról készült fotósorozatokat a tökéletes és emlékezetes végeredmény érdekében!

Az ár tartalmazza

  • 1 órás fotózás
  • 15 retusált kép
  • 1 átöltözés

A baba 1 hónapos kora után belép a csecsemőkorba. Ez az időszak körülbelül addig tart, amíg a baba nem tud önállóan ülni, ami körülbelül 6 hónapos koráig tart. Ilyenkor a fekvő, szemlélődő, mosolygós, felfedezős tekintetű képeket lehet elkészíteni.

A babafotózás a baba 6 hónapos kora utáni időszakban aktuális, mikor már felül, próbálgatja, felismeri mozgását. Gyakorolja első lépéseit, álldogál, nézegeti színes játékait. Ebben az időszakban gyönyörű fotókat lehet készíteni például a kedvenc plüssével, a testvérével, és a legszélesebb mosolyokról az első kis fogacskákkal.

DDPhoto – H. Kovács Nelli

„Minden nap, mikor belenézek a lencsémbe, átfut az agyamon, hogy mennyire szeretek örömöt adni. Örülök, hogy részese lehetek, egy elillanó pillanatnak a vendégeim életében. Szeretem megörökíteni a legboldogabb pillanatokat, mert tudom, hogy milyen nehéz részese és külső megfigyelőjének lenni egy ilyen megismételhetetlen pillanatnak.

Egy minőségi fotót a letisztult háttér, az érdekes kellékek, a játékos beállítások, a fények izgalmas játéka, és legfőképp a fotó alany egyénisége határozza meg.

Törekszem a legjobb, legszebb beállításokra, amik visszaadják azt az örömteli érzést akár hosszú évek múlva is, amellyel újra tudod élni a megörökített pillanatokat. Rugalmas és maximalista vagyok.

Láthatod az én szenvedélyem a fotózás, arról órákat, sorokat tudok zengeni. Magamról csupán annyit tudok írni, hogy már gyerekként imádtam fotózni. Míg más gyerekek a homokot rúgták a placcon, addig én merengve nézegettem a fák buja, zöld levelei között a napsugarak csodálatos játékát. Ezután egyenes út vezetett, hogy a fotózással foglalkozzak.”

Legyen szép napod!

info@ddphoto.hu
06 30 837 9778

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

1 órás csecsemő- vagy babafotózás 15 retusált képpel és egy átöltözéssel, barátságos, profi környezetben a DDPhoto jóvoltából

Fontos

Beváltható: 2019.04.30.-ig
Az Alkupon megvásárlása után előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 837 9778 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 08:45-17:00
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, 2 em.
(ÉTK Irodaház, 24-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére