2.500 Ft helyett 990 Ft: Gyümölcs és zöldségvágó spirál, cserélhető vágófejekkel, rendkívül éles pengékkel, ínycsiklandó saláták elkészítéséhez és ételek díszítéséhez

Alkupon Termék
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

990 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
2.500 Ft 60% 1.510 Ft

Akció Leírása

Szeretnél Te is ínycsiklandó fogásokat tálalni, úgy mint az éttermekben? Mindig is szerettél volna zöldségekből spirálokat készíteni, de valahogy sohasem az a forma jött ki, amit elterveztél? Esetleg szeretnéd, hogy salátáid ellenállhatatlanok legyenek? A Gyümölcs és zöldségvágó spirál eszközzel mostantól kedvre formázhatsz mintákat vagy spirálokat a zöldségekből, és készíthetsz varázslatos és egészséges ételeket, amelyektől biztosan mindenkinek tátva marad a szája!   

Ezzel az eszközzel vidám, ízletes salátákat alkothatsz majd pillanatok alatt. Nem kell többé az életlen késsel bajlódni, mert a gyümölcs és zöldségvágó spirál másodpercek alatt felvághatod vagy formázhatod a zöldségeket. Használata elképesztően könnyű és gyors. Csak tedd bele az készülék hengerébe az aprítani kívánt zöldséget vagy gyümölcsöt, illeszd rá a másik végét, és csavard addig, még el nem fogy! A műanyag szegecsek stabilan tartják a zöldséget, így biztosan nem fog félrecsúszni, a beépített éles pengék pedig hihetetlen gyorsasággal szeletelik fel a finomságot. Csak egy mozdulat és már jöhet is a következő aprítani való. De különféle dekoratív mintákat és spirálokat is készíthetsz vele, legyen szó, répáról, uborkáról, almáról, krumpliról vagy cukkíniről. Ráadásul a gyerekek is segíthetnek a munkában, hiszen a gyümölcs és zöldségvágó spirál használata teljesen biztonságos. Biztos élvezni fogják a veled eltöltött perceket!

A spirálozó részével nem csak ínyenc salátát, de különleges formájú, házi burgonyachipset is készíthetsz, ami azon túl, hogy egészséges még finom is. Lepd meg a vendégeket vagy családod és készíts vidám, jó pofa vacsorákat!

AlkuPont - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Alkupon Termék
1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
none
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Gyümölcs és zöldségvágó spirál. Egyszerű a használata és könnyen mosható. Az éles pengék pillanatok alatt feldarabolják zöldségeket. Különféle dekoratív minták, és spirálok készíthetők vele. Biztonságos használat

Fontos

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére