Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

24.990 Ft helyett 15.990 Ft: Adventi utazás a világhírű tündérmesék palotájához, a németországi Neuschwanstein kastélyhoz és a csodálatos Salzburgba

Budavár Tours Utazási Iroda
4.4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

15.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
24.990 Ft 36% 9.000 Ft
Budavár Tours Utazási Iroda
1011 Budapest, Batthyány tér 5-6.
ertekesites@budavartours.hu
06 (1) 356 5656
www.budavartours.hu/

Akció Leírása

Mesebeli látványosságok nyomában!

A Neuschwanstein (Új Hattyúkő) kastély a 19. században épült. A Németország déli részén, Schwangau község területén található épületet II. Lajos, Bajorország királya építtette Richard Wagner tiszteletére. Ma egyike Németország leglátogatottabb turistacélpontjainak.

Az Alpsee felett emelkedő, a Pöllat-szurdok magányos szikláján épült, meseszerű kastély büszke, kecses tornyaival egy igazi, kőből készült álom. Neuschwanstein ihlette a Disneylandben található Csipkerózsika kastélyt, valamint Walt Disney Hamupipőke kastélyát. Sőt, az épület 2007-ben döntős volt a világ hét új csodája választáson.

Az ausztriai Salzburgot gyakran Mozartstadtnak is nevezik, hiszen híres szülötte Wolfgang Amadeus Mozart. Az Alpok északi szélén fekvő, varázslatos barokk város a vár sziluettjével, a dóm és a templomok tornyaival már régóta az UNESCO világörökségének része. Látnivalói a világ legismertebbjei közé tartoznak.

Program:

 • 1. nap:Péntek este 20:00 órakor találkozás a Hősök tere mögötti parkolóban, a Budavár Tours feliratú busznál, majd 20:15-kor utazás a neuschwansteini kastélyhoz autóbusszal, melyet két gyakorlott sofőr vezet. Útközben 3-4 óránként tartunk pihenőt, általában benzinkutaknál állunk meg. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van aprópénz.

 • 2. nap: Szombaton a reggeli órákban érkezünk meg a németországi Füssen városa mellett található Neuschwanstein kastélyba. A különféle építészeti stílusokat ötvöző várkastély egy kapuházból, egy, az előkelő hölgyek részére épített lakórészből, a király lakhelyéből, egy négyzet alapú toronyból, és a nyugati végén két toronnyal szegélyezett Palasból, vagyis a fellegvárból áll. A látvány kifejezetten teátrális, mind kívül, mind belül. Egyik legpompázatosabb helyisége a gótikus stílusú királyi hálóterem: a nagyszerű freskókkal, festményekkel, mozaikokkal, faragványokkal díszített szobán mesteremberek és művészek tucatjai dolgoztak, csak az ágy elkészítése évekig tartott.
  A kastély bebarangolása után indulunk Salzburg felé, ahol a délután hátralevő részét fogjuk tölteni. Az óvárosban sétálva szó szerint lábaink előtt hevernek a látnivalók: pl. a Residenz (egykori uralkodói rezidencia), a Glockenspiel (harangjáték), a dóm, a Ferencesek Temploma, Mozart szülőháza és lakóháza, a Hohensalzburg vára és a Szent Péter Kolostor. A városban számos kastély díszeleg: a Mirabell-kastély Márványterme kedvelt esküvői helyszín, kertje Salzburg egyik legszebb és leggyakrabban fotózott látványossága. A szabadprogram után este 22:00-kor találkozás az idegenvezető által megadott helyszínen, majd visszaindulás.

 • 3. nap: Érkezés Budapestre a reggeli órákban.

Fontos tudnivalók:

 • Az Alkupon megvásárlásával és felhasználásával elfogadod az utazási iroda általános utazási feltételeit

 • Az ajánlat más kedvezménnyel nem összevonható

 • A részvételi díj nem visszatéríthető

 • A felszállás helye, valamint az utas neve a visszaigazolást követően legkésőbb az indulás előtt 3 nappal módosítható 2.500 Ft / fő ellenében

 • Dátummódosítás 2.500 Ft / fő ellenében legkésőbb az utazás előtt 30 nappal lehetséges

 • A helyfoglalás a befizetés sorrendjében történik; a teljes csoport elhelyezése érdekében az utazási iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson; fix ülőhelyfoglalás: 1.000 Ft / fő

 • Vidéki felszállási lehetőségek: Tata-Tatabánya, Győr, Mosonmagyaróvár

 • Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás (ajánlott): 550 Ft / nap / fő -től

 • Regisztrációs díj: 1.500 Ft / fő

 • Útlemondás biztosítás: 1%

Hasznos információk:

 • Utazás: autóbusszal, amelyet két gyakorlott sofőr vezet felváltva. Útközben 3-4 óránként pihenő, általában benzinkutaknál. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van nálad aprópénz.

 • Felszerelés, étkezés: kis hátizsákot érdemes magaddal hozni, ami tartalmaz szendvicset és vizet az útra. A kastélyban, illetve Salzburgban lehetőség lesz egyéb élelem megvételére, ebédelni és vacsorázni.

 • Pénzügyek (az árak tájékoztató jellegűek): A belépőket a részvételi díj nem tartalmazza. A kastélyba a belépő kb. 14 € / fő. Lovas kocsizás kb. 6 € felfelé, 3 € lefelé. Salzburgban a Residenz kb. 13 €, a Mozart ház: kb. 12 €, Hohensalzburg vára kb. 10 €.

Jó utat kívánunk!

Budavár Tours Utazási Iroda
1011 Budapest, Batthyány tér 5-6.
ertekesites@budavartours.hu
06 (1) 356 5656

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Autóbuszos utazás egy főnek a világhírű tündérmesék palotájához, a németországi Neuschwanstein kastélyhoz, és a csodaszép osztrák városba, Salzburgba. A káprázatos kastély és Mozart szülővárosának nevezetességei kihagyhatatlan látnivalók

Fontos

Beváltható: 2016.09.24. - 2016.11.28.
Választható időpontok: 2016. október 28-30, december 2-4 • Az Alkupon megvételét követő 3 napon belül előzetes bejelentkezés szükséges emailben: ertekesites@budavartours.hu • Az emailben az alábbi adatok megadása feltétlenül szükséges: kuponkód, program neve és dátuma, utazó(k) neve, születési dátum, email cím, telefonszám, lakcím, kívánt felszállási hely, fix ülőhely igénye (igen/nem) • Regisztrációs díj: 1.500 Ft / fő • Útlemondás biztosítás: 1% • Az Alkuponok korlátozott számban kaphatók!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére