Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

24.900 Ft helyett 12.900 Ft: Cellulitmasszázs tanfolyam a Gizella Stúdióban 3 óra elmélettel és 15 óra gyakorlattal, bővítsd vállalkozásodat egy nagyon hasznos masszázsfajtával!

Gizellastúdió
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

12.900 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
24.900 Ft 48% 12.000 Ft
Gizellastúdió
1085 Budapest József krt 53. III. em. 21. 37-es kapucsengő
gizellastudio@gmail.com
0620/463-6778
061/210-8603
www.gizellastudio.com/ayurveda-abhyanga-masszazs-num-180

Akció Leírása

Sajátítsd el a cellulitmasszázs fogásait és szabadítsd meg vendégeidet a kellemetlen narancsbőrtől!

Az ár tartalmazza

  • Cellulitmasszázs tanfolyam a Gizella Stúdióban
  • 3 óra elmélet
  • 15 óra gyakorlat

A cellulit, azaz a narancsbőr ma már népbetegségnek számít. Kialakulásában részben felelős a mozgásszegény életmód, a zsírokban gazdag táplálkozás, az elégtelen máj- és veseműködés, valamint az ideg – és hormonrendszerben beálló zavarok, részben pedig a genetikai adottságok is felelőssé tehetők. Nem feltétlenül csak és kizárólag a súlyfelesleggel küzdőkön alakulnak ki a jellegzetes tünetek, a vékony alkatú embereken is megjelenik a kötőszövet behúzódása és a septumok közötti zsírpárnák elődomborodása miatti narancsbőrhöz hasonló rajzolat.

A cellulit kialakulásban a víz- és zsírháztartás anyagcsere zavarai, valamint az elégtelen nyirokkeringés során felhalmozódott salakanyagok tehetők felelőssé. A felesleges bomlástermékek visszamaradnak a bőr kötőszövetében, így az merevvé, zsugorodottabbá válik és a bőr felszínén kialakítja a jellegzetes a narancsbőrt.

A cellulit elleni masszázskezelés során speciális vivőanyagot alkalmaznak, amelyet vagy a tanfolyam keretében főznek ki, vagy (amennyiben erre nincs lehetőség) a Stúdió biztosítja hallgatóinak (természetesen a recepttel együtt).

A cellulitmasszázs során a hallgatók elsajátítják azokat a speciális technikákat, melyek segítségével fellazítjuk, megtörjük a cellulit kialakulásáért felellőssé tehető zsírcsomókat, majd a nyirokkeringés segítségével eláramoltatjuk a kiürült, felszabadult méreganyagokat, anyagcsere-végtermékeket, majd testtekercseléssel zárjuk a kezelést.

A tanfolyam elvégzése után a hallgatók tanúsítványt kapnak (magyar és igény szerint angol, ill. német nyelven), amellyel már meglévő vállalkozásuk tevékenységi körét bővíthetik. Elhelyezkedhetnek szépségszalonokban, fitness-, wellness komplexumokban, vagy akár otthon is dolgozhatnak.

Jelentkezés feltétele: svéd-, gyógy-, vagy sportmasszőr oklevél, kozmetikusi végzettség

A tanfolyam tematikája

Masszázselmélet: A cellulit kialakulásának okai; A szervezet alapvető kémiai szabályozása; A cellulit masszázs elmélete (masszázs elve, hatásai, javallatai, ellenjavallatai, vivőanyagok, kiegészítő technikák, a kezelés menete, a masszázs technikai és személyi feltételei); Táplálkozási, életmódbeli tanácsadás

Anatómia: A szervezet szövetei - a bőr élettana;; A nyirokkeringés és a vérkeringés élettana; Az emésztés élettana; A légzés élettana; A vizelet- és kiválasztó szervrendszer élettana; A hormonrendszer

Gyakorlat: Saját élményű gyakorlat során tapasztalhatják meg a hallgatók a kezelés pozitív és negatív következményeit.

Gizella Stúdió

A Gizella Oktatási és Képzési Stúdióban felnőttképzést és masszázsszolgáltatást egyaránt kínálnak. A kurzus oktatói nagyrészt az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet munkatársai, illetve vizsgabizottságának tagjai, elnökei is. A tanfolyam helyszíne a belvárosi, nyolcadik kerületi József körút 53.

Legyen szép napod!

1085 Budapest József krt 53. III. em. 21. 37-es kapucsengő
gizellastudio@gmail.com
0620/463-6778
061/210-8603
Nyitva tartás: H-P 09.00-18.00-ig és Sz. 09.00-13.00-ig

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Cellulitmasszázs tanfolyam a Gizella Stúdióban 3 óra elmélettel és 15 óra gyakorlattal

Fontos

2018.12.17.-2019.01.11 • Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon vagy emailben: 06 (20) 463 6778, gizellastudio@gmail.com • Vásárlástól számított 3 napon belül szükséges felvenni a szolgáltatóval a kapcsolatot! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 08:45-17:00
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, 2 em.
(ÉTK Irodaház, 24-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére