245.000 Ft helyett 189.000 Ft: 6 nap 1 személyre Lisszabonban a Szent Antal napi fesztivál idején, reggelivel, programokkal, helyszíni közlekedéssel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 33270
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

189.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33270

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Vegyél részt a Szent Antal napi fesztiválon Lisszabonban, és pihenj aktívan 6 napot Portugália óceánparti fővárosában!

Időpont

  • 2019.06.11. - 2019.06.16.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 5 éjszaka szállást
  • Reggelit
  • Egy alkalommal vacsorát (5. napon)
  • A megadott programokat
  • A helyszíni közlekedést
  • A magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • TAP repülőjegy, személyenként 1 db kézipoggyásszal (max. 8 kg) és 1 db feladható bőrönddel (max. 23 kg): kb. 89.000 Ft
  • Idegenforgalmi adó (helyszínen fizetendő): kb. 8 EUR
  • Belépők: kb. 30-40 EUR
  • Útlemondási biztosítás: 1,5%
  • BBP biztosítás

Felár

  • Egyágyas felár: 74.000 Ft/fő

Program

1. nap: Budapest–Lisszabon

Elutazás Budapestről 16:10-kor a TAP légitársaság közvetlen járatával. Érkezés Lisszabonba 19:00-kor, majd a szállás elfoglalása a belvárosban. A vacsora fakultatív.

2. nap: Lisszabon

Reggeli után először autóbusszal fedezzük fel a gyönyörű, mediterrán metropoliszt, amely 1255 óta Portugália fővárosa. Először a Belém-negyedbe utazunk. Itt megtekintjük a híres Belém tornyot (Torre de Belém), a Felfedezések emlékművét (Podrao dos Descobrimentos), majd a Jeromos Kolostort (Monasteiro dos Jeronimos). Aztán átmegyünk az Április 25. hídon, és megállunk a híd lábánál álló hatalmas Krisztus szobornál. Innen a városközpontba buszozunk egészen a Rossio-térig, majd gyalogosan fedezzük fel Lisszabon legnagyobb városi ünnepi forgatagát: irány a lezárt Avenida Liberdade sugárút, ahol Szent Antal nap előestéjén igazi, színes karneváli hangulat vár ránk! Ilyenkor szinte városszerte koncerteket, utcabálokat tartanak, és sok helyen megkóstolhatjuk a sült szardíniát. A szabadtéri ünneplés egészen másnap hajnalig is eltart!

3. nap: Lisszabon–Sintra-Cabo da Roca-Cascais-Lisszabon

Délelőtt irány Sintra, az elvarázsolt kastélyok városa, ahol mesebeli paloták és buja kertek várják a turistát. Sétánk során megtekintjük a tölcséres tornyáról híres, grandiózus Sintra palotát és a várost. Ezután ellátogatunk Európa legnyugatibb pontjához, „ahol a Föld véget ér, és a tenger kezdődik”: a lélegzetelállító Cabo da Rocához. Miután a magas sziklákról megcsodáltuk a végtelen óceánt, a hajdani kis halászfaluból kinőtt, felkapott üdülőhelyre utazunk, Cascaisba, ahol bebarangoljuk a hangulatos várost és a tengerparti sétányt, majd felkeressük a „Pokol száját”: a Boka do Infernót, ami egy roppant bámulatos, sziklás partszakasz. A hasadék mélyén a sziklákat szinte állandóan több méteres hullámok csapkodják nagy dübörgéssel, így a megfigyelőnek tényleg az az érzése, hogy a pokol kapujánál álldogál. A vacsora fakultatív.

4. nap: Lisszabon

Gyalogosan folytatjuk lisszaboni városnézésünket: A Kereskedelmi térnél az óváros gyalogos felfedezésére indulunk. Felfedezzük az Alfama-negyed zegzugos utcáit, megcsodáljuk a gyönyörű azulejos fali csempéit, melyek sok ház falát díszítik, valamint a Sé katedrálist-t, és a Santo Antonio templomot. Felszállhatunk a híres lisszaboni villamosra, amely könnyedén kúszik fel a meredek emelkedőkön. A villamosból a város egy másik arcát is megismerhetjük. A nap hátralévő részében szabadprogram.

A város még számos látnivalót tartogat. Vegyük át a mediterrán város lüktetését. Sétáljunk le a tengerpartra, élvezzük az óceán szelét. Térjünk be egy hangulatos kávézóba vagy látogassunk el a Nemzeti Múzeumba. A szállodába mindenki egyénileg utazik vissza. A vacsora fakultatív.

5-6. nap: Lisszabon-Évora-Lisszabon-Budapest

Reggeli, majd indulás Portugália egyik legszebb városa, Évora felfedezésére. Megtekintjük a város „élő múzeumát”, az óvárosi részt, mely az UNESCO Világörökség része. Felkeressük az Igreja Sao Joao Evangelista templomot a kék-fehér, mázas csempéivel, a 16. században épült jezsuita egyetemet, és a rendkívül érdekes Csontok kápolnáját. Ezután ellátogatunk Évora legrégebbi, római kori nevezetességéhez, a Diana istennő tiszteletére épített szentélyhez, melynek korinthoszi oszlopait gránitból faragták. A városnézés után visszaindulunk Lisszabonba, és mielőtt felszállnánk a repülőre, közösen elfogyasztunk egy búcsúvacsorát a városban. Ezt követően transzfer a repülőtérre, és hazaindulás a hajnali 00:20-kor induló közvetlen járattal.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

6 nap 1 személyre Lisszabonban a Szent Antal napi fesztivál idején, reggelivel, programokkal, helyszíni közlekedéssel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére