240.300 Ft helyett 189.900 Ft: 9 napos körutazás 1 főre Albánián, Montenegrón és Makedónián át, buszos utazással, félpanzióval, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 33257
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

189.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33257

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Albánia és Montenegró rejtett kincseit, festői tájait és történelmi városait!

Időpont

  • 2019. szeptember 20 – 28.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazást légkondicionált autóbusszal
  • 8 éjszaka szállást helyi besorolás szerint *** -os szállodák 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban
  • Félpanziós ellátást (reggeli és vacsora)
  • Kirándulásokat a program szerint
  • Idegenvezetést
  • ATLASZ Prémium utasbiztosítást (Colonnade Biztosító)

Az ár nem tartalmazza

  • A vacsorához az italt
  • Belépőjegyek, valamint a fülhallgató árát: kb. 65 € / fő
  • Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díját (1,5%)
  • 30-34 fő utazása esetén a 11.500 Ft-os / fő felárat
  • Az egyéb, a fentiekben nem említett utazás során felmerülő egyéb, személyes jellegű kiadásokat

Felár

  • Egyágyas felár: 38.500 Ft

Program

1. nap: Budapest – Bijelo Polje (kb. 700 km)

Elutazás Budapest – Szeged – Újvidék – útvonalon Montenegróba. Vacsora, szállás Bijelo Poljeban.

2. nap: Moraca-völgy – Shkodra – Durres (kb. 300 km)

Felkeressük a Moraca festői völgyében található kolostort, majd az albán határon átkelve, Shkodra nevezetességeivel ismerkedünk. Itt található Albánia legnagyobb mecsete, legnagyobb katolikus székesegyháza, valamint a püspöki rezidencia épülete (kívülről). Vacsora, szállás Durrës környékén.

3. nap: Kruja - Tirana (kb. 130 km)

Délelőtt kirándulás a „Hős város”-ba, Krujába, ahol szinte minden látnivaló a nemzeti hős, Szkander bég nevéhez kapcsolódik. Sétánkat a bég váránál kezdjük, és a Szkander bég Nemzeti Múzeum épületénél folytatjuk. Szabadidő keretében érdemes megnézni az ortodox templomra hasonlító Bektashi Teqe-t, és bóklászni a több mint 500 éves bazárban. Tirana látnivalóit gyalogos városnézés során fedezzük fel: Ethem Bey-mecset, Nemzeti Múzeum (kívülről), Tirana legújabb ortodox katedrálisa. A Bloku negyed Enver Hodzsa idején a politikai elit lakhelye volt, ma a főváros nyüzsgő, színes városrésze, tele kis üzletekkel, kávézókkal. Vacsora, szállás Durrës környékén.

4. nap: Berat – Gjirokastra (kb. 390 km)

Utazás Beratba, Albánia legszebb múzeumvárosába. Városnézésünk programjában: vár, Szűz Mária templom az Onufri Ikonmúzeummal, középkori városmag, Király mecset (kívülről) és a bektashi rendhez tartozó Helveti Teqe, a régi XVIII. századi Gorica híd és Gorica negyed. Késő délután ismerkedés Gjirokastra nevezetességeivel: bazár-negyed, Etnográfiai Múzeum és a vár megtekintése. Vacsora, szállás Gjirokastrában.

5. nap Butrinti – Saranda (kb. 50 km)

Délelőtt az Albánia déli csücskében fekvő Butrinti ókori romvárosát, Albánia egyik legfontosabb történelmi emlékét keressük fel, mely a római császárok korában fontos hadikikötőként szolgált. A városban sajátosan keverednek az ókori görög és római emlékek (görög színház, római fürdő, gymnasium, őrtorony stb.), az ókeresztény kor és a Velencei Köztársaság időszakának emlékeivel. Vacsora, szállás Sarandában.

6. nap: Saranda – Llogara-hágó – Durrës (kb. 260 km)

A délelőtt folyamán rövid pihenő a Porto Palermoi öbölben, ahol Ali Pasa egy kis félszigetre épített várat. Szerpentin út vezet a Llogara-hágóra, ahonnan az Albán Riviéra és (kedvező időjárás esetén) még Korfu panorámája is elénk tárul! Rövid pihenő Vlorában, az albán függetlenség szülőhelyén. Séta a városban, a Murad mecset, a Függetlenségi emlékmű megtekintése. Visszatérés Durrës környéki szállásunkra, vacsora, szállás.

7. nap: Durrës – Sveti Naum – Ohrid (kb. 220 km)

Reggel határátkelés Makedóniába. Sveti Naum a X. századi kolostora és földrajzi adottságai révén Makedónia legnevezetesebb látnivalója! Itt ömlik bele a hegy alatt átfolyó Prespa tó vize az Ohridi-tóba. Délután érkezés a világörökség részévé nyilvánított Ohridi-tóhoz. Városnézés Ohridban: Szent Szófia székesegyház, Szent János-kápolna, majd a Szent Kliment templom világhíres freskóiban gyönyörködhetünk. Vacsora, szállás Ohridban.

8. nap: Ohrid –Skopje (kb. 180 km)

Irány Makedónia fővárosa! Ismerkedés Skopje nevezetességeivel: Kale-erőd, Daud pasa fürdője, Kursumli-hán (a legnagyobb skopjei karavánszeráj), Murat pasa mecsetje, Cifte hamam. A nap egyik fénypontja Teréz anya szülőháza, illetve az életét bemutató múzeum. Vacsora, szállás Skopjéban.

9. nap: Skopje – Budapest (kb. 840 km)

Hazautazás Újvidék – Kecskemét útvonalon. Hazaérkezés Budapestre az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

9 napos körutazás 1 főre Albánián, Montenegrón és Makedónián át, buszos utazással, félpanzióval, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére