24.000 Ft helyett 12.500 Ft: Thai Herbal gyógynövény-terápiás páros méregtelenítő masszázskombináció 60 percben a Cascade Wellness & Beauty szalonban

Cascade Wellness&Beauty
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

12.500 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
24.000 Ft 48% 11.500 Ft
Cascade Wellness&Beauty
Budapest, Bécsi út 201, 1032
cascadeinfowellness@gmail.com
+ 36 20 961 43 77
smgrelax.wixsite.com/smgrelax

Akció Leírása

Lazuljatok el és frissüljetek fel a gyógynövények, valamint a thai masszázs fogásainak segítségével!

Az ajánlat tartalma

  • Thai Herbal gyógynövény-terápiás páros méregtelenítő masszázskombináció
  • Időtartam: 60 perc

A Thai Herbal masszázs az egyik legérdekesebb tradicionális thai masszázsfajta, amelyet több száz éve használnak Thaiföldön az izmok és ízületek gyógyítására, a fáradtság vagy depresszió enyhítésére. Forró gőzben felmelegített gyógynövényes zsákocskákkal történik, amelyek eredeti, őshonos thaiföldi növényeket és fűszereket tartalmaznak.

A zsákocskákból kiáradó pára a melegtől kitágult pórusokon keresztül felszívódik a bőrbe, a bőr “belélegzi” azt. A forró gőz elősegíti a méreganyagok kibocsátását, ugyanakkor a gyógynövénypára belélegezve a tüdőn keresztül a szervezetbe jut, ahol a gyógyhatású növénymolekulák felszívódnak.

A gőzölt herbazsákkal végzett masszírozás a gőz melegével és gyógynövények olajával serkenti a vérkeringést, működésbe hozza az izmokat és a merev ízületeket, csökkenti az izom- és ízületi gyulladásokat, levezeti a feszültséget. A kibocsátott illat nyugtató hatású, elősegíti a teljes relaxációt. Egyes összetevők antibakteriális és gombaölő hatásúak, ugyanakkor a herbál masszázs kozmetikai hatással is bír, mivel a gyógynövények nyugtatják, kisimítják a bőrt, a keringés javításával frissítik és fiatalítják azt.

A csomag másik eleme a hullámmasszázs, gépi nyirokmasszázs. Az emberi test több nyirokeret tartalmaz, mint véreret. Ezek a nyirokerek sejtjeink belsejéből, illetve a sejt közti állományból vezetik el a felesleges anyagokat. Szívünk aktívan működő pumpaként tartja folyamatos mozgásban a vért testünkben, nyirokrendszerünk azonban nem rendelkezik ilyen "szivattyúval". Kizárólag helyes táplálkozás és rendszeres mozgás mellett biztosított a megfelelő nyirokáramlás.

Speciális masszázsterápiás készülék segítségével egy relaxáló, kellemes hullámzó masszázst alkalmazhatunk a lábakon, törzsön és a karokon. Az eredmény könnyű láb érzet, körfogatcsökkenés, a kötőszövet-feszesedés, a narancsbőr tüneteinek javulása, méregtelenítés.

Míg a pár egyik tagja a Thai Herbal masszázs áldásos hatásait élvezi, párja a hullámmasszázsban relaxál, majd cserélnek

Cascade Wellness & Beauty

A Cascade Wellness & Beauty az alakformálás és a wellness terápia nagymestere. A szalon széles körű szolgáltatásokkal segíti, hogy igényeid szerint szépülj, fogyj, feszesítsd bőröd vagy éppen kellemesen ellazulj. Látogass el hozzájuk, és akár vidd magaddal barátnődet is, együtt ugyanis könnyebb és szórakoztatóbb mindez!

Legyen szép napod!

Budapest, Bécsi út 201, 1032
cascadeinfowellness@gmail.com
+ 36 20 961 43 77
Nyitvatartás: H-Sz· 9:00–21:00

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Thai Herbal gyógynövény-terápiás páros méregtelenítő masszázskombináció 60 percben a Cascade Wellness & Beauty szalonban

Fontos

Beváltható: 2018.09.12.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: cascadeinfowellness@gmail.com • A szabad időpontokról az alábbi telefonszámokon érdeklődhetsz: 06 (20) 9614 377 és 06 (70) 619 6612 • A bejelentkezéshez a teljes kupon kód szükséges, melyet a visszaigazolás után használhatsz fel • Egy ember egyszerre csak egy kupont vásárolhat és egyet adhat ajándékba

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére