24.000 Ft helyett 11.990 Ft: Hozd a legjobb formádat a strandszezonra - 120 perces bikini start program a Cascade Wellness & Beauty-tól

Cascade Wellness&Beauty
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

11.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
24.000 Ft 50% 12.010 Ft
Cascade Wellness&Beauty
Budapest, Bécsi út 201, 1032
cascadeinfowellness@gmail.com
+ 36 20 961 43 77
smgrelax.wixsite.com/smgrelax

Akció Leírása

Évek óta csak szeretnéd felvenni álmaid bikinijét, de eddig mindig lemondtál róla?

Nos, hiszed vagy sem, nem kell plasztikai sebész vagy méregdrága kezelés, hogy végre magabiztosan vonulj végig idén nyáron a strandon. Épp ezért találták ki a bikini start programot, amit ebben a formában csak a Cascade Wellness & Beauty-nál találsz meg. Ez a csomag minden bajra gyógyírt jelent! Tartalmaz mindent, amire szükséged lehet, hogy végre csodáló tekintetek kísérjenek egész nyáron.

A két órás kezelés a Derma Life Spa Jet élménykabin fogyasztó programjával kezdődik. Amellett, hogy rengeteg kalóriát éget el, mindent tud, amire bőrödnek szüksége lehet, hogy puha, rugalmas legyen, és sokáig úgy is maradjon. Ráadásul hamisítatlan wellness-t is kínál. A 22 Vichy zuhanyrózsa váltakozó hőmérsékletű és intenzitású vízsugara, a fény- és aromaterápia, a gőz- és infraszauna, valamint a vibrációs és az akupresszúrás hidromasszázs adja az egyedi, vitalizáló, egész testre ható élményt.

Ezután jön egy bőrradírozás, hogy feloldják a még megmaradt, elhalt hámréteget is. Ez segít a fogyási, terhességi csíkok vagy a nem túl mély hegek eltüntetésében is (persze nem azonnal, de már egy kezelés is nagyon látványos eredményt hozhat). Aztán jöhet a már jól ismert kavitációs zsírbontás az úszógumi ellen, ami egy kezelésnél akár 3-5 cm kerület-csökkenést is eredményezhet. Az ezt követő rádiófrekvenciás kezelés azonnal látványosan feszesíti, megújítja a bőröd.

És itt még nincs vége! Következik a tekercselés bőrtípusnak megfelelő, értékes hatóanyaggal, hogy a narancsbőrt is felszámolják. Végül jöhet a jól bevált gépi nyirokmasszázs, amivel kitolják a szervezetedből mindazt a zsírt és méreganyagot, amit felbontottak. Ami a legjobb az egészben, hogy a hatás végleges!

Ráadásként megajándékoznak egy IPL szőrtelenítéssel a hónalj vagy a bikinivonal területén. Ha pedig szükséged van rá, egy könnyen tartható, kiegyensúlyozott étrenddel is ellátnak, amihez jár egy kóstoló az egyik legjobb étrend-kiegészítő italporból.

A szalonról

A Cascade Wellness & Beauty az alakformálás és a wellness terápia nagymestere. A szalon széles körű szolgáltatásokkal segíti, hogy igényeid szerint szépülj, fogyj, feszesítsd bőröd vagy éppen kellemesen ellazulj. Látogass el hozzájuk, és akár vidd magaddal barátnődet is, együtt ugyanis könnyebb és szórakoztatóbb az alakformálás!

Legyen szép napod!

Budapest, Bécsi út 201, 1032
cascadeinfowellness@gmail.com
+ 36 20 961 43 77
Nyitvatartás: H-Sz· 9:00–21:00

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

120 perces bikini start program egy főnek a Cascade Wellness & Beauty-tól. A csomag része: a csúcskategóriájú Derma Life Spa Jet élménykabin fogyasztó programja, bőrradírozás, kavitációs zsírbontás, rádiófrekvenciás kezelés, tekercselés és gépi nyirokmasszázs. A kezelések egymásra épülnek, intenzíven fogyasztanak és feszesítenek. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2018.05.31.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes időpont-egyeztetés szükséges telefonon vagy emailben: 06 (20) 961 4377, 06 (70) 619 6612, cascadeinfowellness@gmail.com • A bejelentkezés emailes egyeztetéssel és az Alkupon kódok megadásával válik véglegessé

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére