Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

23.990 Ft helyett 14.990 Ft: Barangolás világörökségi helyszínen - utazás Prágába városnézéssel és a Kozel sörgyár fakultatív meglátogatásával

Budavár Tours Utazási Iroda
4.4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

14.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
23.990 Ft 38% 9.000 Ft
Budavár Tours Utazási Iroda
1011 Budapest, Batthyány tér 5-6.
ertekesites@budavartours.hu
06 (1) 356 5656
www.budavartours.hu/

Akció Leírása

Csodáld meg saját szemeddel a városok királynőjét!

Prága Csehország fővárosa és legnagyobb települése. Gyakran hívják száztornyú vagy arany városnak, a városok királynőjének. Történelmi központját az UNESCO 1992-ben a Világörökség részének nyilvánította.

A kilenc dombra épült városban 31 km hosszan kanyarog a Moldva, a folyó ágai számos szigetet ölelnek közre. Prága nevét állítólag azokról a zúgókról (csehül: práh) kapta, amelyeken nagy robajjal folyt át a víz.

Prága jellegzetességeihez, sajátosságához hozzátartozik a sok söröző (pivnica) és azok hangulata. A cseh polgárok mindennapi életének része a munka utáni sörözés vagy csak a „sörivás”. Úgy mondják ugyanis, csak öt korsó sör elfogyasztásától beszélhetünk sörözésről, addig az csupán sörivás.

Program:

 • 1. nap: Péntek este 22.30-kor találkozás a Hősök tere mögötti parkolóban, a Budavár Tours feliratú busznál, majd 23.00-kor indulás Prága felé autóbusszal.
 • 2. nap: A reggeli órákban érkezés Velké Popovice-be, a Kozel sörgyárba. Itt bepillantást nyerünk a sörfőzés mesterségébe, megismerhetjük a több ezer éves praktikákat, megtudhatjuk, miért is világhírű az utánozhatatlan cseh Kozel. A túra hossza 90 perc, ez idő alatt a 18 év felettieknek lehetőségük van sörkóstolóra is. (Belépőjegy külön fizetendő: kb. 150 CZK / fő, kb. 2.000 Ft.) A sörgyár látogatása után (ingyenesen) szervezett, magyar nyelvű prágai városnézésen vehetsz részt, amely során megismerheted a város nevezetességeit, a Prágai Várat, a Hradzsint a Szent Vitus székegyházzal, a Károly-hidat és a romantikus Kampa szigetet. Felkeressük az Óváros főbb nevezetességeit, a régi városházát és a hozzá kapcsolódó teret is, amely a prágaiak egyik népszerű találkozóhelye, ezen felül ünnepek, karácsonyi és húsvéti vásárok színhelye. A városháza tornyán látható az Orloj vagy csillagászati óra is, amely 10 és 22 óra között, az apostolok felvonulásával jelzi az órákat, valamint a Nap, és a Hold pozíciója is követhető. Délután ellátogatunk a Reprezentációs házhoz is, amelynek szomszédságában a robosztus Lőportornyot is megcsodálhatjuk. Utunk végére marad a város mai kulturális és üzleti központjának számító, állandóan pezsgő Vencel tér, amely korábban több jelentős történelmi esemény színtere volt. 22 órakor találkozás az idegenvezető által megadott helyszínen, majd hazautazás Budapestre.
 • 3. nap: Érkezés Budapestre a reggeli órákban.

Hasznos információk:

 • Utazás: autóbusszal, amelyet két gyakorlott sofőr vezet felváltva. Útközben 3-4 óránként pihenő, általában benzinkutaknál. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van nálad aprópénz.
 • Felszerelés: kis hátizsákot érdemes magaddal hozni, ami tartalmaz szendvicset és vizet az útra. Prágában lehet vásárolni hideg és meleg ételeket, italokat.

Fontos tudnivalók:

 • Találkozás az első napon 22.30-kor Budapesten, a Hősök terén, indulás 23.00-kor
 • Javasolt baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás megkötése: 1.650 Ft / fő az út teljes időtartamára
 • Útlemondás biztosítás: 1%
 • A helyfoglalás a befizetés sorrendjében történik
 • A teljes csoport elhelyezése érdekében az utazási iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson; fix ülőhely foglalása az autóbuszon az út teljes időtartamára: 1.000 Ft / fő
 • Belépődíj a Kozel sörgyárba (fakultatív program): kb. 150 CZK (kb. 2.000 Ft)

Vidéki felszállási lehetőségek:

 • Tata - Tatabánya, M1 autópálya, AGIP benzinkút (Tatabányai lehajtó), 23:45
 • Győr, Rába Hotel, Parkoló, 00:45
 • Mosonmagyaróvár, M1 autópálya, Mol benzinkút, 01.30

Jó utat kívánunk!

Budavár Tours Utazási Iroda
1011 Budapest, Batthyány tér 5-6.
ertekesites@budavartours.hu
06 (1) 356 5656

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Utazás autóbusszal Prágába, szervezett városnézéssel, idegenvezetéssel egy főnek. Útközben fakultatív látogatás a Velké Popovice-i Kozel sörgyárban kóstolóval. Megcsodálhatod a cseh főváros világhírű nevezetességeit (pl. Vár, Károly-híd, Vencel tér, stb.)

Fontos

Beváltható: 2016.09.17. - 2016.10.15.
Időpont: 2016. október 21-23 • Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges a kuponszám és titkos kód megadásával, emailben: ertekesites@budavartours.hu • A felszállás helye és az utasok neve - a visszaigazolást követően - az indulás előtt legkésőbb 3 nappal módosítható, 2.500 Ft / fő ellenében • Regisztrációs díj (az irodában fizetendő): 1.500 Ft / fő • Az Alkuponok korlátozott számban kaphatók!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére