Kedveled az olasz konyhát? A szicíliait egyenesen imádni fogod!
Szicília különleges része Itáliának. A helyiek gyakran azt mondják, hogy ők szicíliaiak és nem olaszok! Náluk terem a legfinomabb, apró szemű vérnarancs. Ebből készítik a legtökéletesebb kandírozott narancsot, amit aztán felhasználnak a híres cannoliba.
A Kuktaparty főzőestjén a legnemesebb szicíliai fogások elkészítésének mikéntjét tanulhatod meg. Eközben szó lesz az ételekről, eredetükről, például a hosszúkás formájú, édeskés ízű, mini szicíliai Datterinoról, vagy a Lipari-szigetről származó kapribogyóról.
A menü:
Előétel
- Pesce spada a ghiotta
- Grillezett kardhal, kapribogyós paradicsommártásban, salátával
Főétel
- Involtina alla Siciliana con Caponata di melanzane
- Szicíliai borjútekercs padlizsánraguval
Desszert
- Cannoli Siciliani
- Ricotta sajttal és kandírozott gyümölcsökkel töltött cannoli
A KuktaParty Főzőiskola kurzusai között mindenki megtalálhatja a számára leginkább izgalmasat. A szicíliai konyha mellett a főzőesteken olyan nemzetek különleges ételeinek elkészítésével ismertetnek meg, mint például a spanyol, a japán, a mexikói vagy éppen a kínai. A kínálatban a hagyományos fogások mellett újragondolt változatok is megtalálhatók, és a legújabb gasztrotrendek is terítékre kerülnek.
Legyen szép napod!
Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.
Kérdezz az akcióról