23.900 Ft helyett 14.990 Ft: Emlékezetes utazás a múltba - az auschwitz-i koncentrációs tábor, és a lengyel ékszerdoboz, Krakkó megtekintése a Budavár Tours jóvoltából

Budavár Tours Utazási Iroda
1 5
4.3 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

14.990 Ft

Ajánlatkérés
Budavár Tours Utazási Iroda
1011 Bpudapest, Batthyány tér 5-6.
ertekesites@budavartours.hu
06 (1) 356 5656
www.budavartours.hu/

Az ajánlat leírása

Utazz el egy rendkívüli emlékhelyre, ahol felidézheted a történelem egyik legsötétebb korszakának rémtetteit!

Auschwitz a legnagyobb német megsemmisítő tábor volt a II. világháború idején. Most megtekintheted Auschwitz I. táborát, amely az egész komplexum adminisztratív központja volt, majd a túra további részében a Birkenau tábort is megismerheted, ahol több százezer embert tartottak fogva és körülbelül egymilliót öltek meg.

A meggyilkoltak pontos száma nem ismert, az Auschwitz-hoz tartozó kisebb táborokkal együtt a legújabb becslések 1,1-1,6 millióra teszik. Az áldozatok emlékére 1947-ben múzeumot hoztak létre az auschwitz-i koncentrációs tábor helyén. Különösen figyelemreméltó a 2004-ben átadott magyar nyelvű kiállítás. A fennmaradt fabarakkok, vasúti sínek, a krematórium romjai milliók mártírhalálára emlékeztetnek.

A megrázó élmény után keresd fel a csodálatos Krakkót!

A tábor után Lengyelország második legnagyobb városát, az egyedülálló hangulatú Krakkót is meglátogathatod. Megtekintheted a híres Wawel-dombot a Királyi palotával és a székesegyházzal, és tehetsz egy kellemes sétát a Visztula partján is. Ezután a Fő teret, a Rynek-et is megcsodálhatod, ahol olyan nevezetességek várnak rád, mint a Posztóház és a Mária templom.

Program:

  • 1. nap: Péntek este találkozás, majd utazás Auschwitz felé autóbusszal. Éjszaka a buszon.
  • 2. nap: Szombaton a reggeli órákban érkezés a volt koncentrációs táborba, amelyet megtekinthetsz. A délután folyamán Lengyelország második legnagyobb városát, Krakkót ismerheted meg. Este visszaindulás Magyarországra, éjszaka a buszon.
  • 3. nap: Érkezés Budapestre a reggeli órákban.

Hasznos információk:

  • Utazás: autóbusszal, amelyet két gyakorlott sofőr vezet felváltva. Útközben 3-4 óránként pihenő, általában benzinkutaknál. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van nálad aprópénz.
  • Pénzügy: a belépők mellé érdemes még az étkezésre és az ajándéktárgyakra eurót vagy zloty-t hozni magaddal! Külön fizetendő Auschwitz belépőjegy: 40 PLN, azaz kb. 3.500 Ft / fő. A belépőjegy ára tájékoztató jellegű, a változtatás jogát az utazási iroda fenntartja!

Fontos tudnivalók:

  • Javasolt baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás megkötése: 1.650 Ft / fő az út teljes időtartamára
  • Útlemondási biztosítás: 1%
  • A helyfoglalás a befizetés sorrendjében történik
  • A teljes csoport elhelyezése érdekében az utazási iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson; fix ülőhely foglalása az autóbuszon az út teljes időtartamára: 1.000 Ft / fő
  • A felszállás helye és az utasok neve - a visszaigazolást követően - az indulás előtt legkésőbb 3 nappal módosítható, 2.500 Ft / fő ellenében
  • Az út minden korosztály számára ajánlott és az aktuális időjárástól függetlenül indul

Jó utat kívánunk!

1011 Bpudapest, Batthyány tér 5-6.
ertekesites@budavartours.hu
06 (1) 356 5656

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Autóbuszos utazás Auschwitz-ba és Krakkóba, magyar nyelvű idegenvezetéssel egy főnek a Budavár Tours jóvoltából. Megismerheted a hírhedt koncentrációs tábort és a gyönyörű lengyel város nevezetességeit (pl. Királyi palota, Rynek, székesegyház, stb.)

Fontos

Beváltható: 2016.10.20.-ig
Időpont: 2016. május 20-22.; június 24-26.; augusztus 19-21.; szeptember 23-25.; október 21-23 • Indulás helyszíne: Budapest, Hősök tere mögötti parkoló • Vidéki felszállási lehetőség: Vác, Mobil Petrol benzinkút - ha a vidéki felszállást választod, jelezd megrendeléskor! • Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges a kuponszám és titkos kód megadásával, emailben: ertekesites@budavartours.hu • Regisztrációs díj (az irodában fizetendő): 1.500 Ft / fő • Az Alkuponok korlátozott számban kaphatók!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére