Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

23.900 Ft helyett 10.990 Ft: Emlékezetes utazás a múltba - az auschwitz-i koncentrációs tábor, és a lengyel ékszerdoboz, Krakkó megtekintése a Budavár Tours jóvoltából

Budavár Tours Utazási Iroda
4.4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

10.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
23.900 Ft 54% 12.910 Ft
Budavár Tours Utazási Iroda
1011 Budapest, Batthyány tér 5-6.
ertekesites@budavartours.hu
06 (1) 356 5656
www.budavartours.hu/

Akció Leírása

Utazz el egy rendkívüli emlékhelyre, ahol felidézheted a történelem egyik legsötétebb korszakának rémtetteit!

Auschwitz a legnagyobb német megsemmisítő tábor volt a II. világháború idején. Most megtekintheted Auschwitz I. táborát, amely az egész komplexum adminisztratív központja volt, majd a túra további részében a Birkenau tábort is megismerheted, ahol több százezer embert tartottak fogva és körülbelül egymilliót öltek meg.

A meggyilkoltak pontos száma nem ismert, az Auschwitz-hoz tartozó kisebb táborokkal együtt a legújabb becslések 1,1-1,6 millióra teszik. Az áldozatok emlékére 1947-ben múzeumot hoztak létre az auschwitz-i koncentrációs tábor helyén. Különösen figyelemreméltó a 2004-ben átadott magyar nyelvű kiállítás. A fennmaradt fabarakkok, vasúti sínek, a krematórium romjai milliók mártírhalálára emlékeztetnek.

A megrázó élmény után keresd fel a csodálatos Krakkót!

A tábor után Lengyelország második legnagyobb városát, az egyedülálló hangulatú Krakkót is meglátogathatod. Megtekintheted a híres Wawel-dombot a Királyi palotával és a székesegyházzal, és tehetsz egy kellemes sétát a Visztula partján is. Ezután a Fő teret, a Rynek-et is megcsodálhatod, ahol olyan nevezetességek várnak rád, mint a Posztóház és a Mária templom.

Program:

 • 1. nap:
  • Péntek este találkozás a Hősök tere mögötti parkolóban, a Budavár Tours feliratú busznál, majd utazás Auschwitz felé autóbusszal, melyet két gyakorlott sofőr vezet. Éjszaka az autóbuszon. Útközben 3-4 óránként tartunk pihenőt, általában benzinkutaknál állunk meg. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van aprópénz.
 • 2. nap:
  • Szombaton a reggeli órákban érkezés a volt koncentrációs táborba, mely a legnagyobb német megsemmisítő tábor volt a II. világháború idején. Ez megközelítőleg 70.000 ember halálának színhelye volt. Először Auschwitz I. táborát tekintjük meg, mely az egész komplexum adminisztratív központja volt, majd a túránk további részében felkeressük Birkenau tábort is, ahol több százezer embert tartottak fogva, és körülbelül egymillió embert öltek meg. A meggyilkolt áldozatok pontos száma nem ismert. Az Auschwitzhoz tartozó kisebb táborokkal együtt a legújabb becslések 1,1–1,6 millióra teszik. Az áldozatok emlékére 1947-ben múzeumot hoztak létre az auschwitzi koncentrációs tábor helyén. Különösen figyelemreméltó a 2004- ben átadott magyar nyelvű kiállítás. A fennmaradt fabarakkok, vasúti sínek, a krematórium romjai, milliók mártírhalálára emlékeztetnek. Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy megrázó élményt jelent a tábor látogatása! A délután folyamán felkeressük Lengyelország második legnagyobb városát Krakkót. Megtekintjük a Wawel dombot a Királyi palotával és a székesegyházzal, teszünk egy kellemes sétát a Visztula partján, majd a további nevezetességek (Főtér a Posztóházzal, Mária templom, stb.) látogatása. Esti órákban visszaindulás Magyarországra, éjszaka a buszon.
 • 3. nap:
  • Érkezés Budapestre a reggeli órákban.

Hasznos információk:

 • Utazás: autóbusszal, amelyet két gyakorlott sofőr vezet felváltva. Útközben 3-4 óránként pihenő, általában benzinkutaknál. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van nálad aprópénz.
 • Pénzügy: a belépők mellé érdemes még az étkezésre és az ajándéktárgyakra eurót vagy zloty-t hozni magaddal! Külön fizetendő Auschwitz belépőjegy: 40 PLN, azaz kb. 3.500 Ft / fő. A belépőjegy ára tájékoztató jellegű, a változtatás jogát az utazási iroda fenntartja!
 • További felszállási lehetőségek: Vác (Mobil Petrol benzinkút)

Fontos tudnivalók:

 • Javasolt baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás megkötése: 1.650 Ft / fő az út teljes időtartamára
 • Útlemondási biztosítás: 1%
 • A helyfoglalás a befizetés sorrendjében történik
 • A teljes csoport elhelyezése érdekében az utazási iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson; fix ülőhely foglalása az autóbuszon az út teljes időtartamára: 1.000 Ft / fő
 • A felszállás helye és az utasok neve - a visszaigazolást követően - az indulás előtt legkésőbb 3 nappal módosítható, 2.500 Ft / fő ellenében
 • Az út minden korosztály számára ajánlott és az aktuális időjárástól függetlenül indul

Jó utat kívánunk!

Budavár Tours Utazási Iroda
1011 Budapest, Batthyány tér 5-6.
ertekesites@budavartours.hu
06 (1) 356 5656

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Autóbuszos utazás Auschwitz-ba és Krakkóba, magyar nyelvű idegenvezetéssel egy főnek a Budavár Tours jóvoltából. Megismerheted a hírhedt koncentrációs tábort és a gyönyörű lengyel város nevezetességeit (pl. Királyi palota, Rynek, székesegyház, stb.)

Fontos

Beváltható: 2016.09.26. - 2016.10.15.
Indulási időpont: 2016. október 21-23 (3 nap / 0 éjszaka) • Indulás helyszíne: Budapest, Hősök tere mögötti parkoló • Vidéki felszállási lehetőség: Vác, Mobil Petrol benzinkút - ha a vidéki felszállást választod, jelezd megrendeléskor! • Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges a kuponszám és titkos kód megadásával, emailben: ertekesites@budavartours.hu • Regisztrációs díj (az irodában fizetendő): 1.500 Ft / fő • Az Alkuponok korlátozott számban kaphatók!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére