2.300 Ft helyett 1.790 Ft: Kézműves, egyedi papírzsebkendő-tartó személyre szabott mintával is, 100 darab zsebkendőnek, személyre szóló, kedves ajándék minden alkalomra

Csodaforrás Kézműves Műhely
1 5
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

1.790 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
2.300 Ft 22% 510 Ft
Csodaforrás Kézműves Műhely
csodaforraskm@gmail.com
www.facebook.com/Csodaforras/?fref=ts

Akció Leírása

Kifinomult ajándék, varázslatos színek, mesés technikák, egyedi papírzsebkendő-tartó ajándékba

Az egyedi készítésű tárgyak mostanában újra divatba jöttek, ami nem csoda, hiszen velük igazán személyes, szívhez szóló ajándékokat adhatsz szeretteidnek. Ha nem érzel magadban kellő türelmet vagy tehetséget ahhoz, hogy Te alkosd meg ezeket az ajándékokat, válaszd ajánlatunkat, amellyel most egy 100 darabos papírzsebkendő-tartót álmodhatsz meg profi segítséggel!

A Csodaforrás Kézműves Műhely most egyeztetés után készíti el Neked a tartót, hogy tényleg olyan legyen, amilyet elképzeltél!

A Csodaforrás Kézműves Műhelyről

„A Csodaforrás Kézműves Műhely 2012. karácsonya előtt indult útjára, amikor Barátnőm, Anyuskám, mostanra Alkotótársam fantáziát látott a hobbimban és segítségével megvalósíthattam az álmom, ami mostanra mindkettőnk álma lett. 32 évesen 3 gyerekes anyaként végre megvalósíthattam magam, és azt csinálhatom, amit szeretek: alkothatok! Alkotni öröm, és reméljük, hogy nem csak a saját, hanem, kedves Látogató, a Te örömödre is tesszük mindezt!”

Legyen szép napod!

csodaforraskm@gmail.com

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Kézműves, egyedi papírzsebkendő-tartó személyre szabott mintával is. 100 darab zsebkendőnek

Fontos

Beváltható: 2016.06.08.-ig
Az Alkupon megvásárlása utána küldd el a kuponodat a szolgáltatónak a csodaforraskm@gmail.com e-mail címre, valamint a kiválasztott tartó leírását, esetleg egyedi ötletedet, ami alapján elkészülhet az általad választott egyedi tartó! • A képektől eltérő színben is rendelhető, a kupon megvásárlása után erről egyeztethetsz a Szolgáltatóval • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére