Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

22.000 Ft helyett 4.990 Ft: Teljes testanalízis készítése és kiértékelése Magnetspace Quantum testelemző készülékkel a belvárosi BodyToningUp jóvoltából

BodyToningUp
4.2 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

4.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
22.000 Ft 77% 17.010 Ft
BodyToningUp
1063 Budapest. Bajnok utca 29. fsz. 11.
timiforever@gmail.com
06 70 416 5815
www.bodytoningup.com/

Akció Leírása

Tudj meg többet szervezeted pillanatnyi állapotáról kvantum elv alapján működő készülék segítségével!

Az ajánlat tartalma

  • Teljes testanalízis készítése és kiértékelése a BodyToningUp jóvoltából
  • Magnetspace Quantum testelemző készülékkel
  • A felmérés időtartama: kb. 1 perc
  • Hölgyeknél 164, uraknál 156 darab mérési eredmény

Minden, ami ezen a világon van, rezgésben van, minden rezgéseket bocsát ki magából, így a sejtjeink is. Már ősi kultúrák is felfedezték a rezgések fontosságát és különböző gyógyítást elősegítő módszereket fejlesztettek ki, mint a tibeti hangterápia, sámándobok, kristályok gyógyító hatásai, csakraterápiák. Napjainkban egyre inkább teret hódítanak a különböző fényterápiás, hangterápiás és biorezonanciás kezelések. Ezen terápiák is a frekvenciák gyógyító hatásain alapulnak, mind a helyes frekvenciák visszaállítására törekszik.

A MagnetSpace testelemző készülék egy olyan programot tartalmaz, amivel a pillanatnyi egészségi állapotunkat mérhetjük fel. A készülék integrálja és szintézisbe hozza az orvostudományt, a bioinformatikát, az elektronikát és az egyéb tudományokat. Elméleti alapja a kvantumfizika és a gyógyászat. A készülék felhasználja a legmodernebb elektronikai technikákat annak érdekében, hogy elemzésre felmérje és összegyűjtse a test sejtjeinek gyenge, kiegyensúlyozatlan mágneses mezőit.

A felmérés alapján a tesztelő a tesztelt egészségi és energetikai állapotáról kap egy képet. A MagnetSpace Testelemző eszköz már azelőtt kimutatja az egészségben bekövetkezett változásokat, mielőtt azok fizikai szinten megjelennek. A korai felismerés lehetővé teszi az időben történő kezelés megkezdését.

Amennyiben a rendestől eltérő fizikai változás jelentkezik, az a belső szervek segélykéréseként értelmezhető. Olyan, mintegy vészjelző piros lámpa: felhívja a figyelmünket, arra figyelmeztet, hogy könnyebb megelőzni, mint kikezelni a betegséget (a súlyos problémákat).

Fontos!

A MagnetSpace készülékek nem minősülnek orvostechnikai eszköznek, semmilyen orvosi kezelést és terápiát nem helyettesítenek, hanem azok kiegészítői lehetnek bizonyos esetekben. Elsősorban wellness eszközök, amelyek az általános közérzet javításában nyújthatnak segítséget.

Legyen szép napod!

BodyToningUp
1063 Budapest. Bajnok utca 29. fsz. 11.
timiforever@gmail.com
06 70 416 5815
Nyitva tartás: Egyeztetés szerint

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Teljes testanalízis készítése és kiértékelése a BodyToningUp jóvoltából. Magnetspace Quantum testelemző készülékkel. A felmérés időtartama: kb. 1 perc. Hölgyeknél 164, uraknál 156 darab mérési eredmény

Fontos

Beváltható: 2016.11.30. - 2017.03.02.
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 416 5815 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 13:00-17:00
Augusztus 21-25. - Műszaki okok miatt zárva
Oldal tetejére