22.000 Ft helyett 3.990 Ft: 4 alkalmas extra erős zsírbontás Lipo Vibro géppel makacs zsírpárnák, túlsúly és narancsbőr ellen az Angyali Érintés szalonban

Angyali Érintés
1 5
4.6 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

3.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
22.000 Ft 82% 18.010 Ft
Angyali Érintés
1084 Német utca 21.
06 (30) 971-7676
angyalierintes.hu

Vélemények

R. Tímea

Engem érdekel az ezotéria, voltam numerológián és kártyahúzáson is, igazán értik a dolgukat! SOk mindent megtudtam magamról és az élezemről.

T. Csenge

Ha érdekel az ezotéria, nagyszerű tanfolyamok is vannak! Én a tarot kártyáson voltam, nagyon érdekes, csak ajánlani tudom mindenkinek!

J. Ági

Én ajakdúsításon voltam, meggyőző az eredmény, nem lett nevetségesen vastag, csak pont egy picivel, amennyivel szerettem volna.

Akció Leírása

Ne adj esélyt a zsírnak, próbáld ki a Lipo Vibro zsírbontó eljárást az Angyali Érintés szalonban!

Az ajánlat tartalma

  • 4 alkalmas extra erős zsírbontás Lipo Vibro géppel az Angyali Érintés szalonban

A Lipo Vibro gép a zsírsejtek sejtfalának szétrepesztésére lett kifejlesztve. A szétfolyósodott zsír és a szétroncsolt zsírsejtmaradványok a szervezet természetes fiziológiai és metabolizációs mechanizmusain keresztül felszabadulnak, a szövetközi folyadékba kerülnek, ahonnan a vérkeringésen és a nyirokrendszeren keresztül fokozatosan a májba szállítódnak, majd a sejthulladék a természetes útvonalakon keresztül ürül ki a szervezetből.

Használata különösen ajánlott makacs zsírpárnák és komolyabb túlsúly esetén, de a narancsbőr elleni küzdelemben is jó szolgálatot tesz majd Neked! Próbáld ki Te is és viseld újra magabiztosan régebbi kedvenc ruháidat!

Angyali Érintés

Az Angyali Érintés szalon a VIII. kerületben, a Rákóczi tér közelében vár Téged is, ha szépülni és karcsúsodni szeretnél! Alakformáló kezelések széles skáláját találod a szalonban a zsírfagyasztástól kezdve egészen az Ultratone kezelésekig, de szőrtelenítés, ajakdúsítás, s a klasszikus arckezelések, a mezoterápia és a mikrodermabrázió sem hiányozhat az étlapról.

Legyen szép napod!

Angyali Érintés bemutatkozó

Azért vagyok, hogy lássak - és azért, hogy lássanak.
Azért vagyok, hogy érinthessek - és azért, hogy érinthesselek.
Azért vagyunk, hogy találkozhassunk MI emberek..."

Ébredj fel a forrás ősi misztériumában! Lágy zene, hangulatos, megnyugtató környezet, álarcok nélkül, a szív középpontjában! Újjászületve, felfrissülve az érintés művészetéből, a Föld különleges gyógyereje által, a szellem örök tudásának jelenlétéből. Eszköz leszek a számodra, s csatorna, hogy az együtt töltött idő után fénytől izzó lámpásként távozhass, egészként megtisztulva.

Honlapom alapján egy kis ízelítőt kaphatsz a hivatásomhoz való hozzáállásomról, amely egyben az életfilozófiám is. Az igazi, ha meg is tapasztalod, amit itt olvashatsz!

Úgy gondolom, hogy holisztikus - test-lélek-szellem - életszemlélet nélkül nem érdemes egyetlen hivatást sem elvégezni. Én nem azért dolgozom, hogy élhessek, hanem azért élek MOST, hogy "dolgozhassak" - de hidd el nekem, mennyei dolog átadni azt az ismeretanyagot, amivel mindannyian többek lehetünk. Hiszek abban, hogy ha megismerjük, megszeretjük magunkat, és ezt a csodálatos állapotot tükrözve - rezegtetve - az Univerzumba, jobbá tehetjük a világot! Fontos az emberek felé áramoltatni a testi-lelki segítséget, megadni nekik azt, amit kérnek, hiszen így erősebbekké, befogadóbbá válunk! Ezen elvek szerint igyekszem élni, mert a munka így vált számomra örömünneppé. Igenis az élet egy habos torta! Kínálom is embertársaimat egy-egy finom falattal. El sem tudom képzelni ma már, hogy remegve várjam a hétvégét, és reszkessek a hétfő miatt, mert munkába kell állnom. Ellenkezőleg! Remek dolog azzal foglalkozni, amit szeretek, és ezt a csodálatos érzést kívánom átadni vendégeimnek, tanítványaimnak. Folyamatosan képzem magam, hogy mindezt magas színvonalon tehessem, jómagam, vendégeim és tanítványaim fejlődése érdekében.

ANGYALI ÉRINTÉS: a test, a lélek és a szellem megújulásáért!

Szeretettel ölel minden szép érintésre vágyódót:
Bozóki Brigitta
1084 Német utca 21.
06 (30) 971-7676
csak telefonos bejelentkezést tudok elfogadni e-mailekre nem áll módomban válaszolni!

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 alkalmas extra erős zsírbontás Lipo Vibro géppel az Angyali Érintés szalonban

Fontos

Beváltható: 2017.03.28.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 971 7676 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére