Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

22.000 Ft helyett 11.990 Ft: Fájdalom- és sugárterhelés-mentes emlőszűrés forradalmian új melldiagnosztikai technológiával, ne halogasd a vizsgálatot, amely az életedet is megmentheti!

Dr. Ép-Test Kft.
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

11.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
22.000 Ft 46% 10.010 Ft
Dr. Ép-Test Kft.
1141 Budapest, Vezér u. 79.
06 (70) 363 80 94
ertederted.napipartner.com/

Akció Leírása

Vizsgáltasd meg melleidet egy forradalmian új, fájdalommentes és biztonságos technológiával Dr. Kiss Gabriella rendelőjében!

Dr. Kiss Gabriella, nagy múlttal és szaktudással rendelkező doktornő. Az országban Neki van a legnagyobb tapasztalata ezen a területen, hiszen 6 évvel ezelőtt, elsőként tanulta meg ennek a számítógépes diagnosztikai készülék működését.

Az emlőrák a hölgyek között a leggyakoribb rosszindulatú daganatos megbetegedés, a rákos betegségek okozta halálozásban vezető halálok. Magyarországon több mint 3000 nyilvántartott beteg van, és évente több mint kétszázan halnak meg emlőrákban!

Előzd meg a rosszindulatú daganat növekedését!

Fontos a szűrés, hiszen minél kisebb a daganat, annál kisebb beavatkozásra van szükség, s a gyógyulás esélye is annál nagyobb. A szűrés mellett szól, hogy az emlőben lévő elváltozások könnyen felismerhetőek, a vizsgálat semmilyen fájdalommal nem jár, s maga az emlődaganat gyakori: ezer nőből évente két megbetegedést lehet nagy átlagban kiszűrni.

A doktornő által kiértékelt vizsgálat lehetővé teszi minden korosztály számára a fájdalommentes, sugárterhelés nélküli, gyors emlőszűrést. Implantátummal rendelkező hölgyek is teljes biztonsággal igénybe vehetik a vizsgálatot, hiszen a hagyományos mammográfiával szemben itt nem kerül a mell összepréselésre. A kapott eredmények alapján az orvos azonnal kiértékeli a látottakat. A páciens felvételeket és az orvos által összeállított leletet kap.

A vizsgálat előnyei

  • terhesség és szoptatás idején is alkalmazható
  • mindenki számára elérhető, gyors
  • biztonságos, nincs sugárterhelés
  • implantátum nem akadály
  • fájdalommentes
  • megfizethető
  • objektív, számítógépes ábrázolás
  • az első menstruáció megjelenésétől végezhető

Legalább 20 éves kortól ajánlott az emlők szűrése. Különösen fontos, hogy odafigyeljenek magukra azok, akiknek a családjában már fordult elő jó- vagy rosszindulatú emlődaganat, vagy más nőgyógyászati tumorbetegség.

Legyen szép napod!

Dr. Ép-Test Kft.
1141 Budapest, Vezér u. 79.
06 (70) 363 80 94
Nyitva tartás: 9:00-14:00

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Fájdalommentes emlőszűrés forradalmian új melldiagnosztikai technológiával Dr. Kiss Gabriella jóvoltából. A kapott eredmények alapján az orvos azonnal kiértékeli a látottakat. A szűrés biztonságos, nincs semmilyen sugárterhelés

Fontos

Beváltható: 2016.08.02. - 2016.09.04.
Az Alkupon megvásárlása után előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 363 8094 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére