22.000 Ft helyett 11.990 Ft: Fájdalom- és sugárterhelés-mentes emlőszűrés forradalmian új melldiagnosztikai technológiával, ne halogasd a vizsgálatot, amely az életedet is megmentheti!

Dr. Ép-Test Kft.
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

11.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
22.000 Ft 46% 10.010 Ft
Dr. Ép-Test Kft.
1141 Budapest, Vezér u. 79.
06 (70) 363 80 94
ertederted.napipartner.com/

Vélemények

S. Dalma

Mammográfián voltam náluk, nagyon fontos vizsgálat, minden nőnek javaslom! Nem fáj, nem kellemetlen, de életmentő lehet!

K. András

Az alternatív dolgokban nem nagyon hiszek, de a gerincterápia bevált. Ez nagy szó, mert sok midnent kipróbáltam már a hátfájásomra...

Z. István

Kedves, barátságos környezet és szakértő orvosok, csak ajánlani tudom, ha fontos számodra az egészséged.

Akció Leírása

Vizsgáltasd meg melleidet egy forradalmian új, fájdalommentes és biztonságos technológiával Dr. Kiss Gabriella rendelőjében!

Dr. Kiss Gabriella, nagy múlttal és szaktudással rendelkező doktornő. Az országban Neki van a legnagyobb tapasztalata ezen a területen, hiszen 6 évvel ezelőtt, elsőként tanulta meg ennek a számítógépes diagnosztikai készülék működését.

Az emlőrák a hölgyek között a leggyakoribb rosszindulatú daganatos megbetegedés, a rákos betegségek okozta halálozásban vezető halálok. Magyarországon több mint 3000 nyilvántartott beteg van, és évente több mint kétszázan halnak meg emlőrákban!

Előzd meg a rosszindulatú daganat növekedését!

Fontos a szűrés, hiszen minél kisebb a daganat, annál kisebb beavatkozásra van szükség, s a gyógyulás esélye is annál nagyobb. A szűrés mellett szól, hogy az emlőben lévő elváltozások könnyen felismerhetőek, a vizsgálat semmilyen fájdalommal nem jár, s maga az emlődaganat gyakori: ezer nőből évente két megbetegedést lehet nagy átlagban kiszűrni.

A doktornő által kiértékelt vizsgálat lehetővé teszi minden korosztály számára a fájdalommentes, sugárterhelés nélküli, gyors emlőszűrést. Implantátummal rendelkező hölgyek is teljes biztonsággal igénybe vehetik a vizsgálatot, hiszen a hagyományos mammográfiával szemben itt nem kerül a mell összepréselésre. A kapott eredmények alapján az orvos azonnal kiértékeli a látottakat. A páciens felvételeket és az orvos által összeállított leletet kap.

A vizsgálat előnyei

  • terhesség és szoptatás idején is alkalmazható
  • mindenki számára elérhető, gyors
  • biztonságos, nincs sugárterhelés
  • implantátum nem akadály
  • fájdalommentes
  • megfizethető
  • objektív, számítógépes ábrázolás
  • az első menstruáció megjelenésétől végezhető

Legalább 20 éves kortól ajánlott az emlők szűrése. Különösen fontos, hogy odafigyeljenek magukra azok, akiknek a családjában már fordult elő jó- vagy rosszindulatú emlődaganat, vagy más nőgyógyászati tumorbetegség.

Legyen szép napod!

1141 Budapest, Vezér u. 79.
06 (70) 363 80 94
Nyitva tartás: 9:00-14:00

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Fájdalommentes emlőszűrés forradalmian új melldiagnosztikai technológiával Dr. Kiss Gabriella jóvoltából. A kapott eredmények alapján az orvos azonnal kiértékeli a látottakat. A szűrés biztonságos, nincs semmilyen sugárterhelés

Fontos

Beváltható: 2016.07.19.-ig
Az Alkupon megvásárlása után előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 363 8094 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére