Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

2.200 Ft helyett 1.290 Ft: 30 darab NeuriX komplex agyvitamin-tabletta a szellemi teljesítőképesség maximalizásának és az idegrendszer kiegyensúlyozott működésének érdekében

Alkupon Bolt
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

1.290 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
2.200 Ft 41% 910 Ft

Akció Leírása

Fantasztikus segítség vitamin formájában tanulóknak, szellemi munkát végzőknek, időseknek

A NeuriX egy volt műszaki egyetemista vezetésével kifejlesztett, szabadalommal védett vizsgavitamin; magyar termék. A fejlesztés célja a legjobb természetes készítmény megalkotása volt, amely támogatja a memóriát és a koncentrációs képességet.

Hatóanyagai közül a glutamin hozzájárul az idegrendszer és az agy egészséges működéséhez, a lecitin és kolin összetevők fogyasztása pedig hozzájárulhat az agy és az idegrendszer megfelelő működésének fenntartásához. Különösen javasolt tanulóknak és minden szellemi megmérettetés esetén!

Miért érdemes szedni?

Intenzív szellemi megterhelés (dolgozatok, vizsgaidőszak, határidős szellemi munkák) esetére az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséért, tanulóknak, szellemi munkát végzőknek, időseknek a memória és a koncentrációs képesség megfelelő működéséért.

Szedési javaslat

Felnőtteknek napi 1 tabletta. A tablettát két étkezés között, mindig ugyanazon napszakban kell bevenni.

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

30 darab NeuriX komplex agyvitamin-tabletta. A szellemi teljesítőképesség maximalizásáért és az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséért

Fontos

Kiszállításhoz és Pick Pack Pontos átvételhez az Alkuponodat először be kell váltani a www.alkuponbevaltas.hu oldalon. A kiszállítási díjakról és személyes átvételi információkról ide kattintva tájékozódhatsz. A személyes átvétel ingyenes az Alkupon Boltban, az Oktogonnál (1066 Budapest Teréz krt. 8). Nyitva tartást nézd meg az oldalon.

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére