Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

21.990 Ft helyett13.990 Ft: Városnézés adventi hangulatban Prágában, fedezd fel az Óvárost, a Károly hidat és az Arany utcácskát, egynapos buszos utazás 1 személy részére 2 időpontban

Budavár Tours Utazási Iroda
4.4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

13.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
21.990 Ft 36% 8.000 Ft
Budavár Tours Utazási Iroda
1011 Budapest, Batthyány tér 5-6.
ertekesites@budavartours.hu
06 (1) 356 5656
www.budavartours.hu/

Akció Leírása

Téged is vár az ünnepi díszbe öltözött arany város, Prága és az adventi forgatag sok-sok látnivalóval és finomsággal!

Az ajánlat tartalma

 • Egynapos adventi városnézés 1 személy részére Prágában, 2 decemberi időpontban
 • Autóbuszos utazás
 • Utaskísérő
 • Ingyenes szervezett városnézés idegenvezetővel

Prága a Cseh Köztársaság fővárosa, egyben legnagyobb települése. Gyakran hívják "száztornyú városnak", "arany városnak", vagy egyszerűen a városok királynőjének, amely az adventi időszakban különösen szép arcát mutatja.

A késő délelőtti órákban érkeztek meg az adventi pompában ragyogó Prágába. Csehország fővárosában ingyenes szervezett magyar nyelvű városnézésen vehettek részt, amely során megismerhetitek a város nevezetességeit – a Prágai Várat a Hradzsint, a Szent Vitus székegyházzal, a Károly hidat és a romantikus Kampa szigetet. További séta keretében felkeresitek az Óváros főbb nevezetességeit, a régi városházát és a hozzá kapcsolódó teret is, amely a prágaiak egyik népszerű találkozóhelye, ezen felül ünnepek, karácsonyi és húsvéti vásárok színhelye.

A városháza tornyán látható az Orloj vagy csillagászati óra is, amely 10-22 óra között az apostolok felvonulásával jelzi az órákat, valamint a Nap és a Hold pozíciója is követhető.

Ezután szabadprogram következik, s lehetőségetek nyílik az adventi forgatagban kedvetekre vásárolni. Lehetőség lesz kipróbálni a méltán híres prágai gasztronómiát egy vacsora keretében egy hangulatos prágai étteremben (a menü ára kb. 530 CZK/ fő, kb. 6 900 Ft/fő). A menü tartalmazza az aperitifet, előételt, főételt, desszertet, kávét és egy pohár sört. Aki ezzel a lehetősséggel nem él, továbbra is élvezheti a prágai adventi hangulatot, s akár az ajándékokat is beszerezheti karácsonyra.

Prágában rengeteg csoda és élmény vár Rátok, fedezzétek fel advent idején, amikor – ha lehet – még szebb és látványosabb a város!

Indulás

 • Korán reggel, 5:15-kor indultok Budapestről. Találkozó 5 órakor Budapesten, a Hősök terén a Műcsarnok mögötti buszparkolóban.

Vidéki felszállási lehetőségek

 • M7/M1-es autópálya, Budaörsi Pihenőhely, Agip benzinkút, 10-es km kő
 • M1-es autópálya, Óbarok Pihenőhely, OMV benzinkút, 43-as km kő
 • M1-es autópálya, (Tatabánya) autópálya melletti MC Donald’s parkoló
 • M1-es autópálya,(Tata) Remeteségi Pihenőhely, Shell benzinkút, 64-es km kő
 • M1-es autópálya,(Bábolna) Concó Pihenőhely, OMV benzinkút, 94-es km kő
 • M1-es autópálya, (Győr) Arrabona Pihenőhely, Agip benzinkút, 119-es km kő
 • M1-es autópálya, (Mosonmagyaróvár) Mosoni Pihenőhely, MOL benzinkút, 162-es km kő

Budavár Tours

A Budavár Tours tapasztalt szereplő az utazásszervezők piacán, irodájukban, illetve weboldalukon rengeteg úti cél közül választhatunk. Több éves tapasztalattal rendelkező, megbízható csapat vár Téged is, hogy elrepíthessen álmaid nyaralására vagy kirándulására. Egynapos buszos utazásaikkal izgalmas helyekre juthatsz el, s kedvező áron barangolhatod be szinte egész Európát!

Jó utat kívánunk!

Budavár Tours Utazási Iroda
1011 Budapest, Batthyány tér 5-6.
ertekesites@budavartours.hu
06 (1) 356 5656

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Egynapos adventi városnézés 1 személy részére Prágában, 2 decemberi időpontban. Autóbuszos utazás. Utaskísérő. Ingyenes szervezett városnézés idegenvezetővel

Fontos

Beváltható: 2016.11.15. - 2017.01.16.
Az utazás időpontja: 2016. december 3. és 17 • Az Alkupon megvásárlását követően előzetes foglalás szükséges kuponszám és titkos kód megküldésével: ertekesites@budavartours.hu • Fix választott ülőhelyfoglalás az autóbuszon az út teljes időtartamára: 1.000 Ft/fő • Regisztrációs díj az irodában fizetendő: 1.500 Ft/fő • A felszállás helye, az utasok neve visszaigazolás után maximum az indulás előtt 3 nappal módosítható 2.500 Ft/fő díj ellenében • Útlemondás-biztosítás: 1% • Információ a belépőkről, indulásról és vidéki felszállási lehetőségekről a részletes leírásban • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére