2.190 Ft helyett 1.490 Ft: GalaktivBio pumpás szúnyogriasztó 100 ml-es kiszerelésben, hogy csípések nélkül élvezhessük a nyaralást

Alkupon Termék
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

1.490 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
2.190 Ft 32% 700 Ft

Akció Leírása

Vadonatúj rovarriasztó, amely kizárólag természetes anyagok felhasználásával készült. Hatásos a csípő és vérszívó rovarok ellen, mint pl.: a szúnyog, muslinca, bögöly és más csípőlegyek.

Különleges előny - teljeskörű alkalmazhatóság:
Víz-, és izzadtságálló termékek, nedvesség hatására nem veszítenek hatékonyságukból. Ezáltal nem csak a szokásos csípés elleni védekezéskor használható, de ideális strandoláshoz, kiránduláshoz, sportoláshoz, horgászáshoz és minden más szabadidős elfoglaltsághoz.

Kizárólag természetes hatóanyagok:
A rovarcsípés elleni hagyományos védekezés mindeddig azt jelentette, hogy bőrünkön mérgező, irritáló anyagokat kellett elviselnünk. A GalaktivBio termékek fő hatóanyaga a p-Mentha-3,8-diol (eukaliptuszolaj) és más illóolajok mint a kókusz-, és citromolaj. Illat-, és tartósítóanyagai is kizárólag természetes eredetűek. Semmiféle mérgező hatása nincs felnőttekre, gyermekekre vagy akár állatokra. Kisgyermekek bőrén is alkalmazható. A kellemes illatú növényi olajok alkalmazása révén bőrápoló hatással is bír, ugyanakkor nem hagy olajos foltot a ruházaton. 

Igazolt hatás:
Biztonságos védelem 4-5 órán keresztül.
A szer a kezelt bőrterületen speciális 'aurát' képez, amely a csípésben érdekelt rovarok szenzorai számára azt felismerhetetlenné teszi. 

A mérgező anyagoktól való mentesség mellett kellően hatékony és bőrbarát is legyen. A vizsgálatok során a bőrbarát funkció "nagyon jó", míg a rovarriasztás hatékonysága "kiváló" minősítést kapott (Swiss Tropical Institute, Basel). 

Használati tudnivalók:

  • A termék használható terhesség alatt és szoptatási időszakban is. 
  • Arcon való alkalmazásnál csak a szembe, szájba kerülést kell elkerülni. 
  • A használatnak nincs különösebb korlátja, a szert a bőr jól tolerálja, mellékhatás nem mutatható ki. 
  • Őrizkedjünk mindenesetre a gyulladt, berepedt bőrfelületen való alkalmazástól. 
  • Illóolajokra érzékenyek ne használják, gyermekek a flakonhoz ne férjenek hozzá.
AlkuPont - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Alkupon Termék
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. épület
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

GalaktivBio pumpás szúnyogriasztó 100 ml-es kiszerelésben. Ideális strandoláshoz, kiránduláshoz, sportoláshoz, horgászáshoz és minden más szabadidős elfoglaltsághoz. Biztonságos védelem 4-5 órán keresztül. A szer a kezelt bőrterületen speciális 'aurát' képez, amely a csípésben érdekelt rovarok szenzorai számára azt felismerhetetlenné teszi. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal keresztül 2-8 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

14 napos elállás indoklás nélkül. Alkupon garancia.

Fizetési módok: Visa, MasterCard, utánvét, banki átutalás, készpénz

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére