2.190 Ft helyett 1.350 Ft: Játszva tanulni - többféle társasjáték, amik fejlesztik a kicsik kézügyességét, a memóriát, a megfigyelést

Alkupon Termék
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

1.350 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
2.190 Ft 38% 840 Ft

Akció Leírása

Játszva tanulni készségfejlesztő társasjátékok. 

Választható társasjátékok:

  • Kalózverseny és Labirintus

Rövid játékmenetes, mégis vidám és izgalmas készségfejlesztő társasjátékok egy csomagban. A Kalózversenyben a kalózoknak összesen 12 db kincset kell összeszedniük. Ahogy fogynak a kincsek, a feszültség egyre nő, miközben megismerhetik az alapszíneket is. A kincseket ügyes kalóztámadásokkal lehet gyarapítani, és az nyer, aki a legtöbbet szedi össze. A Labirintus pedig az ókori Egyiptomba kalauzolja a játékosokat. A fáraó sírjában meg kell találni a kincseket, de ez nem olyan egyszerű, hiszen a szarkofág kulcsai veszélyes csapdák között vannak elrejtve. A lakat jelre lépve a játékos kimarad a dobásból, míg a bogár visszaküldi a játékost a kiindulási helyre.

  • Nyuszifutam és Ki nevet a végén?

​Két nagyszerű, kicsiknek szóló készségfejlesztő társasjáték egy csomagban! A Nyuszifutamban a nyulak versenyt rendeznek a mezőn. A gyermekek a színes dobókockákkal dobnak, és akinek szerencséje van, elsőként juthat a répához. Játék közben a gyermekek megismerhetik az alapszíneket. A Ki nevet a végén? Klasszikus társasjáték, amit ezen a táblán a háziállatokkal lehet játszani. A dobókocka különböző, a gyermekek által könnyen felismerhető jelzéseket, fenyőfát, napocskát ábrázolnak, így játék közben a megfigyelőképesség is hatásosan fejlődik.

  • Sajtverseny és Maci a gyümölcsösben

​Két készségfejlesztő, kifejezetten kicsik számára készült társasjáték egy csomagban! A Sajtverseny és a Maci a gyümölcsösben két egyszerű játékszabályokkal játszható társasjáték, amik fejlesztik a kézügyességet, a memóriát, a megfigyelést. A Sajtverseny társasjátékban a gyermekeknek saját bábujukkal, színes dobókockával kell játszaniuk. A játék lényege, hogy a gyermekek minél hamarabb odaérjenek az egerükkel a sajthoz. A játék fejleszi a koncentrációt is, és megismerteti a gyermekeket az alapszínekkel. A Maci a gyümölcsö társasjátékban a medvéknek minél több gyümölcsöt kell összegyűjteniük. De vigyázat, a macik elcsenhetik egymástól a finom gyümölcsöket.

  • Színek és formák

​A Játszva tanulni - Színek és formák készségfejlesztő társasjátékkal a gyerekek szórakozva ismerkedhetnek meg a színek, és a formák világával. A játék lényege, hogy az alakzatokat forma, és szín szerint kell a táblára illeszteni. A kirakójáték fejleszi a pontos megfigyelést, az összehasonlító képességet és nem utolsó sorban a kézügyességet is! A Színek és formák több változatban is játszható, és rövid ideig tartanak, tehát a gyermek nem unja meg, viszont jó hangulatot biztosít, ráadásul a gyermek a játék során legyőzheti a felnőttet is!

  • Vásárolni tanulok

​Kreatív játék, ami segíti a gyermekeket megtanítani a vásárlás folyamatára, mindezt játékos módon. Minden játékos kap egy bevásárló listát, , amin a szereplő tételeket különböző boltokban lehet megvásárolni. A játék segíti a felismerő képességet, hiszen a terméekeket hozzá kell kötni a megfelelő bolthoz. Aki elsőként szedi össze a teljes listát, megnyeri a játékot. A játék során a gyermekek a mennyiségeket valamint az összefüggéseket is megismerik.

Alkupon Termék
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Játszva tanulni készségfejlesztő társasjátékok. Opciók: Kalózverseny, Nyuszifutam, Sajtverseny, Színek és formák, Vásárolni tanulok. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal keresztül 2-8 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

14 napos elállás indoklás nélkül. Alkupon garancia.

Fizetési módok: Visa, MasterCard, utánvét, banki átutalás, készpénz

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére