210.690 Ft helyett 155.900 Ft: Irány Skócia, a legendás vidékek és kastélyok otthona, 7+3 éjszaka szállás 1 személyre önellátással, buszos utazással, idegenvezetéssel, szeptemberben

Ajánlat kód: 31960
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

155.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 31960

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Látogasd meg a Loch Ness-i szörnyet, Skócia legendás kastélyait, lenyűgöző tájait, s tegyél egy sétát a vibráló Londonban is egy jövő szeptemberi kiránduláson!

  • 2019.06.22.- 2019.07.02. önellátás 7 éj holiday home 3 éj hotel*/***: , 169.900 Ft
  • 2019.09.15.-25. önellátás 7 éj holiday home 3 éj hotel*/**: , 155.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 7 éjszaka szállás mobil home-ban
  • 3 éjszaka szállás Hotelben*/** 2-3 ágyas szobákban
  • Ellátás: önellátás
  • Utazás luxus autóbusszal
  • Csatornaátkelés
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők
  • Biztosítás 430/fő/nap

Program

1. nap: Indulás a hajnali órákban, folyamatos utazás rövid pihenőkkel, este a szállás elfoglalása Metz környékén.

2. nap: Délelőtt rövid városnézés Luxemburg városában, melyegy mesekönyvbe illő szépség: Nagyhercegi Palota, Notre Dame, EU negyed megtekintése. Délután ismerkedés Flandria gyöngyszemével Brugge-el, a csipkeverés szülővárosával. Barangolás a festői városkában, ismerkedés a látnivalókkal: Miasszonyunk Temploma, Igazságügyi Palota, Városháza, Szt. Vér Kápolna. Este a szállás elfoglalása Dunkerque területén.

3. nap: Kora reggel átkelés a csatornán majd indulás Skócia fővárosa felé, útközben a legendás Cam-patak menti egyetemváros Cambridge megtekintése. Este a szállás elfoglalása Edinburgh mellett.

4. nap: Egész napos program a skót fővárosban, Edinburghban: Edinburgh Castle, Camera Obscura, Royal Mile, Whisky Múzeum, St Giles Cathedral, Parlaiment House, Museum Of Childhood, John Knox’s House, Canongate, Holyrood Palace, Princess Str., Scott Monument, Waverley Shopping Center…

5. nap: Kirándulás a Loch Ness tóhoz. Útközben a csodálatos Blair Castle megtekintése, ahol még az earl-ök ma is élnek. Invernessen áthaladva érkezés a legendás Loch Nessi szörny otthonába, a szörny történetét bemutató múzeum megtekintése és séta a tóparti Urquhart Castle kilátóhoz. Visszafelé a Trossachs tájvédelmi körzeten át vezet az út.

6. nap: Délelőtt látogatás Stirling-be. Útközben a Blackness Castle, vagy a Linlithgow Palace, Bannochburn (Robert Bruce csatahelye), majd a Stirling Castle és a Wallace Monument megtekintése, később látogatás egy Whiskey Distillery-be. Este szabadprogram, vásárlási lehetőség Edinburghban.

7. nap: Reggel indulás London felé, útközben a lenyűgöző York-i katedrális megtekintése, séta a városban, este a szállás elfoglalása London mellett.

8. nap: Egész napos városnézés London szívében: London Eye, Big Ben, Parlament, Westminster Apátság – a brit királyok és királynők koronázó temploma, St James Park, Buckingham Palota, Downing Street 10, Whitehall, Trafalgar Tér, Nelson’s Coloumn. Délután Greenwich-be, a keleti és nyugati félteke találkozási helyére indulunk, itt a meridiánt tekintjük meg.

9. nap: A londoni városnézés folytatása: délelőtt lehetőségünk adódik Madame Tussauds panoptikumának megtekintésére, majd a British Múzeum bámulatos kincseinek szenteljük időnket, később séta London híres bevásárló utcáján az Oxford street-en ezután. Soho, végül London legszínesebb terét, a Picadilly Circus keressük fel.

10. nap: Délelőtt látogatás Anglia egyik legszebb kisvárosába, Canterbury-be, ahol a katedrális és a hangulatos utcák mesélnek a történelemről! Kora délután átkelés a kontinensre, késő este tranzitszállások elfoglalása Metz környékén.

11. nap: Kora reggel hazaindulunk, folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Hazaérkezés a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Irány Skócia, a legendás vidékek és kastélyok otthona, 7+3 éjszaka szállás 1 személyre önellátással, buszos utazással, idegenvezetéssel, jövő szeptemberben

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére