20.990 Ft helyett 12.990 Ft: Szilveszter Velencében, a lagúnák varázslatos városában, autóbuszos kirándulás 1 személy részére fakultatív programokkal, az év utolsó napján

Budavár Tours Utazási Iroda
1 5
4.3 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

12.990 Ft

Ajánlatkérés
Budavár Tours Utazási Iroda
Velence, Olaszország
ertekesites@budavartours.hu
06 (1) 356 5656
www.budavartours.hu/

Az ajánlat leírása

Élvezzétek a velencei tűzijátékot és a város semmihez sem hasonlítható hangulatát szilveszter napján, köszöntsétek az újesztendőt akár egy hajó fedélzetéről!

Időpont

  • 2018. december 30.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • Csoportkísérőt

Az ár nem tartalmazza

  • Az esetleges belépők, fakultatív programok árát
  • A felmerülő személyes költségek árát
  • Regisztrációs díjat, amely az irodában fizetendő: 1.500 Ft/fő
  • Fix ülőhely a buszon (opcionális): 1.000 Ft/fő
  • Betegség-, baleset és poggyász biztosítás igény esetén
  • Útlemondás biztosítás 1%,

Fontos

  • Dátummódosítás díja a foglalást követően: 2.500 Ft/fő (+ a különbözet, ha van a két utazás között), maximum az utazás előtt 30 nappal lehetséges.
  • Névmódosítás díja, illetve felszállás helyének módosítása a foglalást követően: 2.500 Ft/fő, maximum az utazás előtt 3 nappal lehetséges.

További felszállási lehetőségek

  • M7/M1-es autópálya, Budaörsi Pihenőhely, Agip benzinkút, 10-es km kő
  • M7-es autópálya, Velencei Pihenőhely, MOL benzinkút, 45-ös km kő
  • M7-es autópálya, Fehérvári Pihenőhely, Shell benzinkút, 60-as km kő
  • M7-es autópálya, Lepsényi Pihenőhely, Agip Benzinkút, 83-as km kő
  • M7-es autópálya, Sóstói Pihenőhely, Agip benzinkút, 95-ös km kő
  • M7-es autópálya, Balatonlellei Pihenőhely, MOL benzinkút, 138-as km kő
  • M7-es autópálya, Keresztúri Pihenőhely, Shell benzinkút, 167-es km kő
  • M7-es autópálya, Zalakomári Pihenőhely, INA benzinkút, 194-es km kő

Velencének számos arca van: melankolikus, ködbe burkolózó, vidám és napsütötte, csodálatosan szép, de sok helyütt kikezdte az idő vasfoga. Ebben az egészen egyedülálló városban rengeteg hangulat fogja meg az embert.

Program

1. nap

Találkozó éjfélkor, indulás Budapestről december 31-én 00:15 órakor. Folyamatos utazás Szlovénián keresztül, amelyet 3-4 óránként megszakítunk pihenőkkel. Éjszaka a buszon.

2. nap

December 31-én a kora délelőtti órákban érkezés Punta Sabbioniba, ahonnan több program közül választhattok!

1. program

Behajózunk a Szent Márk Térre (hajójegy és egyéb járulékos költségek: 35 EUR/fő). Behajózás után csoportvezetőnk segítségével megismerhetik a legfontosabb nevezetességeket (Szent Márk teret és Székesegyházat, a Campanile néven ismert harangtornyot, a Loggetta-t, a Dózse-Palotát, Libreria-t, a Piazetta teret, a Sóhajok hídját és a Rialto hídat). A nap további részében szabadprogram, elvegyülés Velence kis utcácskáinak forgatagában.

Este fakultatív programként (23:00-01:00-ig) egy panorámás hajón köszönthetitek az újévet. Fantasztikus lehetőség, hogy a tengerről csodáljátok a tűzijátékot és a páratlan látványt, egy pezsgő és egy panettone kíséretében. A program ára 35 EUR, amely tartalmazza a pezsgőt és a „Panettone” kalácsot, ami éjfélkor Velencében hagyomány (1 üveg Spumante pezsgő / 4 fő + kalács). Extra üveg pezsgő 15 EUR/üveg. A program után kihajózás Punta Sabbioniba a buszhoz.

2. program

Punta Sabbioniból behajózás Murano és Burano szigetekre, ahol a híres üveggyártást ismerhetitek meg. Murano 1291 óta az üveggyártás központja. Murano öt szigetre épült, és körülbelül a közepén vágja ketté a saját „Canal Grandéja”. A csatorna két partját híd köti össze, a Ponte Vivarini. Burano a velencei lagúna szigete, legfőbb nevezetességét az élénk színűre festett lakóházai jelentik és méltán híres a csipkekészítéséről is. Az 1872-ben létesített Csipkekészítő iskola, amely ma a mesterség múzeumának ad otthont, a Galuppi téren áll. A program ára 20 EUR/fő.

A szigetekről áthajózunk a Szent Márk Térre (hajójegy és egyéb járulékos költségek: 35 EUR/fő), ahol csoportvezetőnk segítségével megismerhetitek a legfontosabb nevezetességeket (Szent Márk teret és Székesegyházat, a Campanile néven ismert harangtornyot, a Loggetta-t, a Dózse-Palotát, Libreria-t, a Piazetta teret, a Sóhajok hídját és a Rialto hídat). A nap további részében szabadprogram, elvegyülés Velence kis utcácskáinak forgatagában. Este fakultatív programként (23:00-01:00-ig) egy panorámás hajón köszönthetik az újévet. Fantasztikus lehetőség, hogy a tengerről csodálják a tűzijátékot és a páratlan látványt, egy pezsgő és egy panettone kíséretében. A program ára 35 EUR, mely tartalmazza a pezsgőt és a „Panettone” kalácsot, ami éjfélkor Velencében hagyomány (1 üveg spumante pezsgő / 4 fő + kalács). Extra üveg pezsgő 15 EUR/üveg. A program után kihajózás Punta Sabbioniba a buszhoz.

Mindkét esetben találkozás a csoportvezető által megadott helyen és időben, majd a hajnali órákban visszaindulás Budapestre. Éjszaka a buszon.

3. nap

Visszaérkezés Budapestre a déli órákban.

Budavár Tours

A Budavár Tours tapasztalt szereplő az utazásszervezők piacán, irodájukban, illetve weboldalukon rengeteg úti cél közül választhatunk. Több éves tapasztalattal rendelkező, megbízható csapat vár Téged is, hogy elrepíthessen álmaid nyaralására vagy kirándulására. Egynapos buszos utazásaikkal izgalmas helyekre juthatsz el, s kedvező áron barangolhatod be szinte egész Európát!

Jó utat kívánunk!

Velence, Olaszország
ertekesites@budavartours.hu
06 (1) 356 5656

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Szilveszter Velencében, a lagúnák varázslatos városában, autóbuszos kirándulás 1 személy részére fakultatív programokkal, az év utolsó napján

Fontos

Beváltható: 2018.12.30.-ig
Időpont: 2018. december 30 • Alkupon megvásárlását követően 3 napon belül előzetes foglalás szükséges a következő adatok elküldésével az ertekesites@budavartours.hu címen: kuponkód, program neve és dátuma, név, pontos születési dátum (év/hónap/nap), e-mail cím, telefonszám, lakcím, a kívánt felszállási hely (utólagos módosításra nincs lehetőség), fix ülőhely igénye (igen/nem) • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére