207.000 Ft helyett 161.500 Ft: Lélegzetelállító tájak Svájcban, ahol vonaton, vízen és levegőben is utazhatsz, 6 nap / 5 éjszaka 1 személyre félpanzióval, buszos utazással

Ajánlat kód: 32150
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

161.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 32150

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kirándulj varázslatos hegyek és völgyek között Svájcban, próbáld ki a Gleccser Expresszt és egy fantasztikus felvonót egy felejthetetlen júniusi utazáson!

Időpontok

  • 2019. június 14-19.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 5 éjszaka szállás 3 és 4*-os szállodákban
  • Félpanzió
  • Autóbuszos utazás

Az ár nem tartalmazza

  • Gleccser Expressz vonatjegy: 114 CHF       
  • Hajójegy (Thun-Spiez): 20 CHF
  • Glacier 3000 felvonójegy: 64 CHF

Felárak

  • Egyágyas felár 49.000 Ft

Program

1. NAP: SZEGED (PÉCS, DEBRECEN) – BUDAPEST – RATTENBERG (800 km)

Reggeli indulás, hegyeshalmi határátlépéssel utazás Tirolba. Az Alpok több ezer méteres hegyei közt haladunk és gyönyörködünk a tájban. Késő délután megállunk a kicsi, de nagyon hangulatos Rattenbergben. A város az üvegművesek ausztriai központja. Végig sétálunk a főutcán ahol az üzletek telis-tele vannak színes üvegből készült dísztárgyakkal, ékszerekkel. Kicsi, de nagyon hangulatos városkát ismerünk meg a rattenbergi sétánk során. Este érkezés az Innsbruck közeli ***-os szállodánkhoz. Vacsora.

2. NAP: TIROL – SVÁJC – GLECCSER EXPRESS (510 km)

Reggel indulunk Svájcba. A kantoni fővárosba, Churba érve szabadprogram a Glacier Express indulásáig. Ezt követően kb. 4,5 órás vonatozáson veszünk részt a világ leglassúbb expresszével, az útvonal egy része az UNESCO Világörökségek listáján is szerepel. A vonatozás elején a Rajna-szurdokában haladunk, majd Svájc egyik legszebb hegyi szakaszán megyünk keresztül. Feljutunk 2.033 m magasra is. Zöldellő völgyek után hófödte hegycsúcsok, meredek hegyoldalak, vízesések, viaduk­tok, hidak tarkítják utunkat. Svájc legnépszerűbb hegyi vasútja, a Glacier (Gleccser) Express idén már 105 éves. Azért is különleges a Gleccser Express, mert olyan területeket is érint, melyet gépjárművel nem tudunk bejárni, és a vonat különleges panorámaablakaiból kiváló a kilátás. Brigben szállunk le a vonatról, itt már várni fog bennünket autóbuszunk. Folytatjuk utunkat Aigle közelében lévő ***-os hotelünkhöz (3 éj), ahol vacsora.

3. NAP: GLACIER 3000 – GSTAAD (80 km)

Reggel kezdjük túrázásunkat a környéken. Svájc egyik legmodernebb hegyi felvonójával (fizetős) jutunk fel a 3.000 m maga­san lévő gleccserhez. Itt nemcsak a látvány lenyűgöző, mivel köröttünk minden hóval borított, hanem több különlegességet is ki lehet próbálni: pl. bobozás, séta a gleccseren. A látványt még azzal is fokozták, hogy 2 éve átadtak egy függőhidat, mely több mint 3.000 m magasságban van. A bátrabbak át is tudnak menni rajta, jutalmuk a lenyűgöző panoráma a híd végén lévő kilátóból, ahonnan tiszta időben az Alpok több 4.000 m-es csúcsa látszik. Akik nem vállalkoznak erre a sétára, azok is gyönyörködhetnek – jó idő esetén –, a környező több ezer méteres hegyekben, mert Svájc összes jelentős csúcsa látható innen is. Fontos a vízhatlan cipő. Várható hőmérséklet: kb. 10 °C. Délután l’Etvaz érintésével – mely a svájci sajtkészítés egyik ismert települése – Közép-Svájc leggazdagabb vidékére buszozunk. A hőlégballonozás világcsúcsa által híressé vált Chateau d’Oex településen keresztül a milliomosok városába, Gstaadba a délutáni órákban érkezünk. Városközponti sétánk során megtekintjük a hírességek házait és lefényképezhetjük a fényűző Palace Hotelt is. Szállás, vacsora, mint előző nap.

4. NAP: VILLARS – MONTREUX (160 km)

Délelőtt Villarsba utazunk, közel 1.800 m magasságban lesz lehetőség az alpesi legelőkön, pompás virágok közt túrázni, sőt egy apró tengerszemet is körbesétálunk. Tiszta időben jól láthatóak a Francia-Alpok vonulatai a Mont Blanc csúcsával. Délután érkezünk vissza szállásunkra, ahol, aki akar, pihenhet, vagy eljön velünk egy bájos városka megtekintésére. Montreux a Genfi-tó partján található kedvelt üdülőhely, ahol zenei fesztiválokat is szoktak rendezni. Sétálunk a hangulatos tóparton. Késő délután érkezünk vissza szállásunkra.

5. NAP: THUNI-TÓ – INNSBRUCK (490 km)

Reggeli után indulunk Thunba. Itt hajóra szállunk és közel egy órát hajókázunk Közép-Svájc egyik legszebb taván, a Thuni-tavon. Nagy élmény látni a környező 3–4.000 m magas hegyeket a tóról, a szépen gondozott tókörnyéki tájat, és élvezni a hajókázás kellemes élményét. Spiezből busszal folytatjuk utunkat Svájcban. Délben megállunk Interlakenben, mely Svájc egyik legkülönlegesebb fekvésű városa. Itt ebédelési lehetőség is lesz. Ezt követően Svájc egyik csokoládégyárának shopjába megyünk, ahol vásárolni is lehet a finomságokból. Ausztriába átérve átszeljük Voralberget, majd az Inn völgyében haladva érkezünk az esti órákban a Tirolban lévő ****-os szállásunkra.

6. NAP: TIROL – STEYR – HEGYESHALOM – BP. (730 km)

A sok természeti szépség után jöjjön egy történelmi hangulatú kisváros. Steyrt keressük fel, melynek pazar épületei, ódon sikátorai méltán koronázzák meg eddigi élményekben gazdag utunkat. Délután továbbindulunk. Budapestre érkezés az esti órákban. Ezt követően mindenkit a felszállási helyére szállítunk.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Lélegzetelállító tájak Svájcban, ahol vonaton, vízen és levegőben is utazhatsz, 6 nap/5 éjszaka 1 személyre félpanzióval, buszos utazással, júniusban

Fontos

Időpontok • 2019. június 14-19

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére