2021-es családi naptárfotózás 12 átöltözési lehetőséggel, stúdióban vagy szabadban, 100 db digitális és 13 db retusált fotóval a Blende Fotó Budapest - gabor* photography-tól

Blende Fotó - gabor* photography
1 5
4.9 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Előleggel:

4.550 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
80.000 Ft 78% 62.100 Ft
 • Csak meghatározott ideig!

Korlátozott darabszámban!

Blende Fotó - gabor* photography
1085 Budapest Horánszky utca
steinerg@gaborphotography.hu
06 (30) 680 0861

Vélemények

L. Péter

Sok hasznos tippet kaptam a kezdő tanfolyamon, amit könnyebb a gyakorlatban megtanulni, mint könyvből.

J. Flóra

Szuper képeket kaptunk a kisbabánkról, csak ajánlani tudom!

S. Sára

Végre készült rólam is pár profi protré, nagyon köszönöm!

Akció Leírása

Egyedi naptár a család egy évéről!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 17.900 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 4.550 Ft, a fennmaradó 13.350 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

 • 2021-es családi naptárforózás 12 átöltözési lehetőséggel, stúdióban vagy szabadban, 100 db digitális és 13 db retusált fotóval

Egy alkalom stúdióban és opcionálisan egy alkalom a Millenniumi Városrészben is, hogy a naptár 12 oldala igazán ütős legyen! Sőt! Ha kívánod, bárhova Veletek mennek, s akár több rövidebb alkalom is választható szabadban és stúdióban egyaránt.

A kész fotókból pedig kiválaszthatod azt a 13 darabot (borítókép is), amelyeket retusálnak és a naptár oldalaira kerülnek, de az összes képet megkapod. A naptárat PDF formátumban adják át, így annyi nyomtatott példányt készíthetsz, amennyit a család igényel. De ha szeretnéd, csekély felárért a naptárkészítés gondját is leveszik a válladról. November közepétől lesz karácsonyi díszlet is, így a decemberi oldal az ünnepről is szólhat.

A naptárt ajándékba is adhatod! Ha kívánod, elegáns ajándékutalványt készítenek Neked a kívánt szöveggel, ha a kupont a beváltási határidőn belül elküldöd!

Fontos

 • A vírusveszély miatt a műtermet fertőtlenítik!
 • Ha a kupont a lejárati határidőig beváltod, fél éven belül bármikor szeretettel várnak.
 • A stúdik Budapesten, a VIII. kerületi Horánszky utcában található. Külső helyszín: Millenniumi Városrész. Opcionálisan más helyszín is választható.
 • Időpont-foglalást csak e-mailben, érvényes kuponkóddal fogadnak el.
 • A kupon tartalma: fotózás legfeljebb 6 fő részére (további résztvevők opcionálisan), 12 átöltözési lehetőséggel, stúdióban vagy szabadban (opcionálisan mindkét helyszínen), legalább 100 darab digitális fotóval (mindet megkapod), amelyek közül 13 darab általad kiválasztottat ki is retusálnak, és ezekből elkészítik a 2021-es családi naptárt, PDF formátumban, az általad választott dizájnnal. A naptár alapszíne megválasztható.
 • Opcionális lehetőségek külön díjazásért: Több fotó. / Fotózás két vagy több helyszínen és/vagy több rövidebb alkalommal (műteremben és szabadban is) vagy más kiválasztott helyszínen, szabadban, másik műteremben vagy otthon is. / További képek retusálása. / 6 főnél több résztvevő. / Nyomtatott képek vagy naptár elkészítése a kívánt - akár nagy - méretben a kiválasztott fotókból. / Hétvégi időpont-foglalás.
 • A kupon bármilyen fotózásra felhasználható (pl. családi, páros, erotikus, akt, kismama, sport)
 • Ajándékutalványt kizárólag beváltott kupon ellenében állítanak ki. Az ajándékutalvány fél éven belül használható fel.
 • Lemondás - telefonon: 2 nappal az egyeztetett időpont előtt díjtalan. 1 nappal a fotózás előtt 15%, a fotózás napján 25% felárral. Ha értesítés nélkül nem jössz el, a szolgáltatást teljesítettnek tekintik. Vis major esetén (pl. gyermek betegsége) eltekintenek ettől (előzetes értesítés esetén).
 • A hazai szabályozás szerint a képek szerzői joga a fotós tulajdonában marad. Az elkészült fotók saját célokra használhatók fel.
 • Állatbarát műhely, házi kedvencedet is elviheted.
 • A műterem papír háttere megrongálásának költsége a megrendelőt terheli.

gabor* photography

A gabor* photography a Palotanegyedben vár Titeket. A saját fotós- és modelliskolával is büszkélkedő stúdióban igazán profi körülmények és egy emlékezetes fotózás vár Rátok. Profi, tapasztalt fotós, tematikus fotózások és életre szóló élmények, emlékek az egész családnak!

Jó szórakozást kívánunk!

1085 Budapest Horánszky utca
steinerg@gaborphotography.hu
06 (30) 680 0861

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

2021-es családi naptárfotózás 12 átöltözési lehetőséggel, stúdióban vagy szabadban, 100 db digitális és 13 db retusált fotóval a Blende Fotó Budapest - gabor* photography-tól

Fontos

Beváltható: 2020.12.15.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: steinerg@gaborphotography.hu • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-15:00
42 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére