20.010 Ft kedvezménnyel, most 228.990 Ft: Különleges festőkurzus a varázslatos szépségű Toszkánában - 6 nap félpanzióval, reptéri transzferrel, a kellékek biztosításával

I love painting
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

228.990 Ft

Ajánlatkérés
I love painting
1088 Budapest, Ötpacsirta utca 2. (Építészpince)
info@ilovepainting.hu
06 70 88 324 88
ilovepainting.hu/

Az ajánlat leírása

Fedezd fel a színek világát és élvezd az alkotás örömét szemet gyönyörködtető tájakon!

A lenyűgöző szépségű, gasztronómiai csodákban bővelkedő Itália ideális helyszín az alkotásra, világ csodáinak felfedezésére vágyóknak. A napsütötte, egyedülálló hangulatú Toszkána pedig tökéletes arra, hogy távol a világ zajától, a lehető legjobbat hozd ki magadból egy különleges festőkurzus keretében.

Az egyhetes tanfolyam egy tündéri kis faluban, egy családi villában lesz. A résztvevők párosan/párban kerülnek elszállásolásra, egy minden kényelemmel ellátott, teljesen komfortos szobában. Természetesen mindenki maga döntheti el, hogy kivel szeretne egy szobában aludni.

A tanfolyam elsősorban azoknak ajánlott, akik a jobbagyféltekés alapkurzuson (grafit) már túl vannak, és szeretnék elmélyíteni, kamatoztatni tudásukat a színek világában is. Természetesen a teljesen kezdőket is szeretettel várják, mivel felelevenítik a színelméleti tudnivalókat. Az egy hét alatt elsősorban az öröm, a kreatív kiteljesülés, illetve alkotás áll a középpontban.

A tanfolyam minden nap délelőtt 9 órakor kezdődik, és délután négy, fél öt felé ér véget. Ezáltal lehetőséget teremtenek, hogy a nap végén kiélvezhesd a toszkán táj adta lehetőségeket: kirándulhatsz, felfedező körutat tehetsz, várost nézhetsz.

Az étkezésről a szervezők gondoskodnak. Elsősorban olasz ízek, gyümölcsök, tészták alkotják a menüt a helyi specialitásokkal fűszerezve. Amennyiben bármilyen ételallergiád van, előzetesen jelezd a szervezőknek! Ha húsmentes, vegetáriánus, diétás, vagy egyéb kívánságod van, a jelentkezési lapon tüntesd fel!

Fontos tudnivalók:

  • A tanfolyam elsősorban a gyakorlatra fókuszál, emellett természetesen az elméleti alapokra is kitér
  • A cél, hogy a résztvevők számára minél több időt biztosítsanak az alkotás örömére
  • A tanfolyam kb. 30 órát vesz igénybe, amelyből az elméleti rész kb. 8-10 órát jelent
  • Az ajánlat a kiutazást nem tartalmazza!
  • Javasolt, hogy Budapestről Bologna-ba foglalj repülőjegyet - minél hamarabb foglalsz, annál olcsóbb, oda-vissza kb. 20.000 forint (Wizzair-rel)

Jó utat kívánunk!

1088 Budapest, Ötpacsirta utca 2. (Építészpince)
info@ilovepainting.hu
06 70 88 324 88

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Festőkurzus Toszkánában - 6 nap / 5 éj egy főnek Olaszországban. Félpanzió (reggeli, és ebéd vagy vacsora olasz ízekkel), reptéri transzfer. A tanfolyam kb. 30 órás, a festéshez minden szükséges felszerelést biztosítanak. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2016.03.31.-ig
Időpont: 2016. június 27 - július 2 • Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges az Alkuponod megküldésével, emailben: 06 (70) 883 2488, info@ilovepainting.hu

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére