9.990 Ft
Ajánlatkérés
1Eredeti Ár | Kedvezmény | Megtakarítás |
---|---|---|
20.000 Ft | 50% | 10.010 Ft |
Ismerd meg az egylépcsős szisztéma fortélyait! Ez ám a biztos befektetés!
Fontos tudnivaló:
Egylépcsős, egy utas, egy fázisú, egyszeres, egykörös, oszlopos, tornyos, rektifikációs, töltetes, tányéros, stb... Elnevezésében már bő a választék, de még mindig nagyon sokan nem ismerik a jelen és a jövő pálinkafőzési technológiáját.
Ebben segít a Pálinkafőzés.com - egylépcsős ”mesterkurzusa” keretein belül - azoknak, akik már ismerik és használják a hagyományos kisüsti rendszert, de szeretnének továbblépni a prémium pálinkák világába. Ajánlják ugyanakkor azok számára is, akik most szándékozzák megtanulni a minőségi pálinkakészítés esszenciáját.
A szisztéma gyors, gazdaságos, könnyen kezelhető és kizárólag előnyei vannak a hagyományos lepárlással szemben. Ezek közül a legfontosabbak: a magasabb aroma és mennyiségi kihozatal, valamint a rendkívül pontos elő- és utópárlat leválasztás (ennek megfelelően tökéletes káros anyag kivonás).
A kurzus kóstolással indul azok számára, akik tömegközlekedéssel, illetve sofőrrel érkeztek. A lefőzés során közös mintavételekkel segítenek megérteni a párlatfrakciók tökéletes elválasztását. A végén megízlelhető az elkészült pálinka is.
A program tematikája a Pálinka Mester egylépcsős berendezés gyakorlati bemutatására épül. Prezentálják a készülék felépítését, részegységeit, működését, beállításait, a teljes főzési folyamatot, a végtermék mérését, fogyasztási szeszfokra beállítását, utókezelését.
Amennyiben az oktatás időtartamába belefér, úgy kérés esetén érinthetik a gyümölcskezelés, cefrekészítés, kisüsti technológia és a törvényi szabályozás/üzemi rendszerek témaköreit is. Kiemelten ismertetik a hagyományos kisüsti és az egylépcsős rendszerek közötti különbségeket.
Pálinkafőzés.com – minden, ami pálinka
A Pálinkafőzés.com célja megismertetni a nagyközönséggel a minőségi pálinkát, tájékoztatni pálinkaversenyekről, fesztiválokról, a belföldi és külföldi pálinkafőző berendezések kínálatáról, a főzés törvényi kereteiről. Egylépcsős gyakorlati képzéseik pénteki napokon, reggel kilenc órás kezdéssel zajlanak a 1164 Budapest, Vidámvásár u. 143. szám alatt. A teljes program maximum 4 órás, azaz 13:00-ig tart.
Legyen szép napod!
Jelentkezz be vagy regisztrálj és utána tudsz kérdezni!
segitseg@alkupon.hu | |
+36 1 490-0010 +36 20 283 9008 |
|
Elérhető Hétfő - Péntek: 09:30-15:00 |
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Miért éri meg?
Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.
Kérdezz az akcióról