20.000 Ft helyett 9.990 Ft: Lépj tovább a prémium pálinkák világába – a gyors és gazdaságos, egylépcsős pálinkafőzés gyakorlati mesterkurzusa

Pálinkafőzés
1 5
4.9 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

9.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
20.000 Ft 50% 10.010 Ft
Pálinkafőzés
1164 Budapest Vidámvásár u. 143.
info@palinkafozes.com
06 (30) 522 1099
www.palinkafozes.com/

Vélemények

B. István

Sok hasznos tippel és trükkel lettem gazdagabb!

K. László

Nagyszerű hangulatban sokat tanultam!

D. Marcell

Ajándlom minden kezdő és haladó pálinkafőzőnek.

Akció Leírása

Ismerd meg az egylépcsős szisztéma fortélyait! Ez ám a biztos befektetés!

Fontos tudnivaló:

  • Következő időpont: 2018. szeptember 28.
  • A 9.990 forintos kedvezményes oktatási díjat visszaadják azoknak, akik a Pálinka Mester termékcsaládból vásárolnak pálinkafőző berendezést!

Egylépcsős, egy utas, egy fázisú, egyszeres, egykörös, oszlopos, tornyos, rektifikációs, töltetes, tányéros, stb... Elnevezésében már bő a választék, de még mindig nagyon sokan nem ismerik a jelen és a jövő pálinkafőzési technológiáját.

Ebben segít a Pálinkafőzés.com - egylépcsős ”mesterkurzusa” keretein belül - azoknak, akik már ismerik és használják a hagyományos kisüsti rendszert, de szeretnének továbblépni a prémium pálinkák világába. Ajánlják ugyanakkor azok számára is, akik most szándékozzák megtanulni a minőségi pálinkakészítés esszenciáját.

A szisztéma gyors, gazdaságos, könnyen kezelhető és kizárólag előnyei vannak a hagyományos lepárlással szemben. Ezek közül a legfontosabbak: a magasabb aroma és mennyiségi kihozatal, valamint a rendkívül pontos elő- és utópárlat leválasztás (ennek megfelelően tökéletes káros anyag kivonás).

A kurzus kóstolással indul azok számára, akik tömegközlekedéssel, illetve sofőrrel érkeztek. A lefőzés során közös mintavételekkel segítenek megérteni a párlatfrakciók tökéletes elválasztását. A végén megízlelhető az elkészült pálinka is.

A program tematikája a Pálinka Mester egylépcsős berendezés gyakorlati bemutatására épül. Prezentálják a készülék felépítését, részegységeit, működését, beállításait, a teljes főzési folyamatot, a végtermék mérését, fogyasztási szeszfokra beállítását, utókezelését.

Amennyiben az oktatás időtartamába belefér, úgy kérés esetén érinthetik a gyümölcskezelés, cefrekészítés, kisüsti technológia és a törvényi szabályozás/üzemi rendszerek témaköreit is. Kiemelten ismertetik a hagyományos kisüsti és az egylépcsős rendszerek közötti különbségeket.

Pálinkafőzés.com – minden, ami pálinka

A Pálinkafőzés.com célja megismertetni a nagyközönséggel a minőségi pálinkát, tájékoztatni pálinkaversenyekről, fesztiválokról, a belföldi és külföldi pálinkafőző berendezések kínálatáról, a főzés törvényi kereteiről. Egylépcsős gyakorlati képzéseik pénteki napokon, reggel kilenc órás kezdéssel zajlanak a 1164 Budapest, Vidámvásár u. 143. szám alatt. A teljes program maximum 4 órás, azaz 13:00-ig tart.

Legyen szép napod!

1164 Budapest Vidámvásár u. 143.
info@palinkafozes.com
06 (30) 522 1099

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Egylépcsős pálinkafőzés gyakorlati oktatás. A szisztéma gazdaságos, könnyen kezelhető és kizárólag előnyei vannak a hagyományos lepárlással szemben. A 4 órás képzés díja visszajár, ha a Pálinka Mester termékcsaládból vásárolsz főző berendezést. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2018.09.23.-ig
Időpont: pénteki napokon, 09:00-13:00 • Következő időpont: 2018. szeptember 28 • Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon vagy emailben: 06 (30) 522 1099, info@palinkafozes.com

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére