20.000 Ft helyett 9.990 Ft: Lady Project kiscsoportos workshop nőknek 2 x 2 órában, fejleszd szexualitásodat szexuálterapeuta segítségével vagy kérdezd meg, amit korábban nem mertél

Live for Love
1 5
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

9.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
20.000 Ft 50% 10.010 Ft
Live for Love
stparterapia@gmail.com
06309870247
szextanfolyam.wordpress.com/

Akció Leírása

Description

Ne mondj le a szex élvezetéről, ha nem működik tökéletesen! A Lady Project kiscsoportos workshop Neked is segíthet!

Az ajánlat tartalma

  • Lady Project kiscsoportos workshop nőknek
  • Időtartam: 2 x 2 óra

“Nem tudok elélvezni!” “Hogyan élvezhetném a behatolást? Fájdalmat érzek közben!” “Azt hiszem, egyszer volt orgazmusom, álmomban.” “Amikor megérintem a csiklómat, nem érzek semmit.” “Csak a csiklómmal, a kezemmel tudom élvezni a szexet, a pasimmal nem.” “Hogyan mondjam meg neki, nekem mi lenne a jó az ágyban?” “A szerelmemmel szeretném élvezni a szexet!”, “Szeretem a szexet, mégis megjátszom az orgazmust” – ha csak az egyik mondat vagy kérdés felmerült már benned is, akkor a Lady Project nevű workshopon választ kapatsz a kérdésedre.

Szexuálterapeuta segítségével fejlesztheted a szexualitásod, bátran kérdezhetsz az anatómiától kezdve az izgalmi állapoton át a lubrikációig, és terítékre kerül az is, kell-e foglalkozni a G-ponttal vagy a multiorgazmussal.

A workshop 4 órás, részben az anatómiai ismereteket, a női szexuális zavarokat (vágy csökkenése, frigiditás, orgazmus gondok, orgazmus hiánya, fájdalmas közösülés, szüzesség) beszélhetitek meg. Részben rólad lesz szó, arról például, hogy milyen a kapcsolatod a saját testeddel, hogy hogyan éled meg a szexet. Ne feledd, őszintén kérdezhetsz mindenről, ami téged érint (akár arról is, hogy az intimplasztika befolyásolhatja-e a szexet), olyan környezetben, ahol senki nem ítélkezik!

Legyen szép napod!

stparterapia@gmail.com
06309870247

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Lady Project kiscsoportos workshop nőknek. Időtartam: 2 x 2 óra

Fontos

Beváltható: 2017.04.26.-ig
A regisztráció emailben történik, a válaszlevélben elküldik neked a pontos helyszínt és időpontot: stparterapia@gmail.com • A jelentkezéskor érdemes megadni, hogy hétvégi vagy hétköznap esti időpont az alkalmasabb, a csoportokat az egyéni igényekhez alakítják • A workshopok kis létszámú csoportban, 6 fő részvételével zajlanak • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére