20.000 Ft helyett 9.990 Ft: Az illóolajok csodálatos világa – 4-5 órás alap aromaterápia tanfolyam, ősi tudomány elsajátítása a Levendula KenceStúdióban

Levendula Kencestúdió
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

9.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
20.000 Ft 50% 10.010 Ft
Levendula Kencestúdió
1149 Budapest Egressy út 1/B.
koosagnes903@gmail.com
www.kencestudio.hu/

Akció Leírása

Ismerkedj meg az illóolajok csodálatos világával! Alap aromaterápia tanfolyam ajándék illóolajjal a Levendula KenceStúdióban

Az ajánlat tartalma

  • 4-5 órás alap aromaterápia tanfolyam a Levendula KenceStúdióban
  • Ajándék terápiás tisztaságú, meglepetés illóolaj

Tematika

  • Történelmi áttekintés az aromás növények alkalmazás kapcsán
  • Egészségmegőrzés illó-, és növényi olajokkal
  • Az illóolajak előállításának módjai
  • 8 illóolaj tulajdonságának és felhasználásának ismertetése
  • Ellenjavallatok megismerése (Mert bizony lehetnek!)
  • Tippek, ötletek az egészséges szép bőrért
  • 2 aromavíz tulajdonságának és felhasználásának elsajátítása
  • Egyszerűbb egészségügyi problémák aromaterápiával történő kezelése
  • Egyéb ötletek, megoldások a mindennapokra

Itt a remek alkalom, hogy megismerkedj az aromaterápiával! E különleges, hiánypótló tanfolyam ajánlott az alternatív természetes tiszta gyógymódok kedvelőinek, natúrkozmetikum készítőknek, kézműves szappanok készítőinek, kozmetikusoknak, masszőröknek.

Használhatod a mindennapokban a betegségek megelőzésére, test és lélek harmonizálására, egyensúlyban tartására, önmagad gyógyítására, vagy csak egyszerűen azért, mert nagyon kellemes illatúak az itt használt növényi aromákból nyert olajok.

De mi is az az aromaterápia?

Az aromaterápia a fitoterápiának (a gyógynövényekkel történő gyógyításnak) egy ága. Alternatív és holisztikus gyógymód, amely során a növények erejét, esszenciáját használjuk egészségmegőrzés és gyógyítás céljából. Nagy előnye az is, hogy önállóan, vagy más módszerekkel együtt, kiegészítő terápiaként is alkalmazhatjuk.

Fontos tisztázni, hogy az illóolaj sokkal több, mint jó illatú növényi esszencia. Vannak olyanok, amelyek vírus-, gomba- vagy baktériumölő hatásúak, vagy sebgyógyítók, hámosítók. Szép számmal akadnak közöttük gyulladáscsökkentők, köhögés csillapítók, vagy éppen nyákoldók, lázcsillapítók, égési sérülésre valók. Aztán vannak olyan olajak, amelyek a lélekre ható, harmonizáló hatásúak. Mások a nőiességet, míg megint mások az erőt, a férfiasságot hivatottak erősíteni. A sor közel sem teljes: nagyon sok féle egészségügyi problémára kínálnak megoldást. Azonban – mint ahogy a fitoterápiában a gyógynövények alkalmazásánál – itt is figyelemmel kell lennünk az ellenjavallatokra: mert bizony előfordul, hogy vannak!

Az aromaterápiában terápiás és kozmetikai célokra használunk még növényi olajakat és aromavizeket is. A tanfolyamon ezekről is beszélni fogunk.

Roppant ősi tudásról beszélünk, melyet sok ezer éve birtokol az emberiség: pl. Ausztráliában 30.000 éve ismerik az őslakosok. Az ókori Egyiptomban a piramisépítő munkások havonta több féle illóolajat kaptak. Európában nagy pestis járványok idején a gyógyítók csőrös maszkot viseltek, melynek csőrét fertőtlenítő hatású illóolajokba mártottak, így ők nem fertőződtek meg. A modern, napjainkban használt aromaterápia alapkövét Dr. René Maurice Gottefosse tette le, a 30’-as években. Az aromaterápiában terápiás és kozmetikai célokra használunk: illóolajat, növényi olajat és aromavizet. Az illó- és növényi olajok alkalmasak az egészség megőrzésére, a szervezet egyensúlyának fenntartására, helyreállítására, a jó közérzet biztosítására, betegségek megelőzésére, és gyógyítására, valamint a testi, lelki blokkok feloldására.

Levendula KenceStúdió

„Koós Ágnesnek hívnak, a KenceStúdió oktatásvezetője vagyok. A 80’ évek végén kezdtem a pályámat egészségügyi szakemberként. Munkám során hamar szembesültem a kémiai anyagok okozta ártalmakkal. Később háziasszonyként megtapasztaltam, hogy a boltban kapható öblítők, mosószerek, szappanok, krémek, tusfürdők, és egyéb kozmetikumok, és szappanok sok embernél bőr irritációt, vagy ekcémát okoznak. Sok esetben kőolajszármazékokat, káros hatású tartósítókat, és egyéb méreganyagokat tartalmaznak.

Célul tűztem ki, hogy ÖKO háztartást vezessek, ezért az évek folyamán rengeteget tanultam, folyamatosan képeztem magam. Kísérleteztem, tökéletesítettem receptúráimat és az elkészítési technikákat. Sokszor vontam be ebbe a tevékenységbe orvos, kozmetikus, valamint vegyészmérnök barátaimat is. A Levendula KenceStúdiót azért alapítottam, hogy tudásomat átadhassam, megoszthassam veled. Küldetésemnek tekintem, hogy segítsek neked eligazodni ebben a gyönyörű, ám nagyon kusza natúrvilágban.”

Legyen szép napod!

1149 Budapest Egressy út 1/B.
koosagnes903@gmail.com

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Az illóolajok csodálatos világa – 4-5 órás alap aromaterápia tanfolyam a Levendula KenceStúdióban

Fontos

Az Alkupon felhasználható: 2018. április 22. és június 17. között • A kupon a honlapon meghirdetett időpontok bármelyikére beváltható a beváltási időszakon belül, regisztráció sorrendjében • Előzetes bejelentkezés a honlapon az "egyéb tanfolyamok, workshopok" menüpontban a „Az illóolajok csodálatos világa” tanfolyamnál a kuponkódod megadásával történik • Telefonon történő bejelentkezést nem tudunk fogadni • A kupon más kedvezménnyel nem összevonható • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére