20.000 Ft helyett 7.990 Ft: Az ideális én, ideális alakom online meditációs csomag 3 meditációval és 2 pdf dokumentummal, hogy könnyedén, tartósan és örömmel fogyhass le

Surányi Réka
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

7.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
20.000 Ft 60% 12.010 Ft
Surányi Réka
energiakapuk@gmail.com

Akció Leírása

Legyél vonzó, sikeres és magabiztos, fogyj örömmel és hatékonyan meditációk segítségével!

Az ideális alak és az ideális testsúly elérése nincs egyenes arányban a mozgás mennyiségével. Gondolj csak azokra a nőkre, akik szinte minden nap járnak edzeni, és még is van olyan testrészük, ami nem tud lefogyni és ahonnan nem tűnik el a narancsbőr!

Van azonban egy módszer, amely kevésbé elterjedt, de az egyik leghatásosabb, ráadásul lemondást és szenvedést sem igényel! A testünk valódi átalakításához arra van szükség, hogy a testtudatosságunk és az önmagunkhoz való hozzáállásunk a lehető legjobb állapotban legyen. Ezután, ha elkezdünk mozogni vagy sportolni, sokkal könnyebben fog menni és nem kínzás, hanem élvezetes cselekvés lesz belőle.

Biztosan találkoztál már te is olyannal, aki rendszeresen mozog, diétázik, méregtelenít, mégis nagy harcokat vív a testével. Ez azért lehet, mert a megfelelő hozzáállás, tudatosság és az önmagunk tisztelete (önelfogadás, önszeretet) nélkülözhetetlen a valódi eredmény eléréséhez!

Tudd, hogy az ideális alak edzés nélkül is megvalósítható! Persze a tudatos mozgás, amely valóban a test igényeit és egészségügyi állapotát veszi figyelembe, mindig jót tesz!

A csomag tartalma

  • Ideális én, kapcsolatom önmagammal – pdf fájl: az ideális én fogalmát járja körbe és 3 lépésben bemutatja, hogyan tudsz eljutni hozzá. A 3 meditáció nagymértékben segít neked ebben.
  • Önszeretet, önértékelés meditáció: ebben a meditációban megtanulod, miként tudod a szeretetedet magad felé irányítani. Ez az alapkő, ez a lépés kihagyhatatlan. Ha ez hiányzik, akkor esélytelen a tartós és végleges fogyás.
  • Test megtisztítása és méregtelenítése meditáció: ebben a meditációban a testedet megtisztítod a mentális és fizikális szennyeződésektől. Addig, amíg ez nem történik meg, a fogyás sem tud beindulni.
  • Tested átalakítása meditáció: ebben a meditációban történik a testedben lévő felesleges zsírok elengedése, feloldása. Nagyon nem mindegy, hogy ezt a lépést milyen módon, milyen érzelmi és tudati állapotban teszed.
  • Életmódváltás pdf fájl: ebben a pdf fájlban olvashatsz a test elsavasodásáról, azokról, amik mérgeznek minket, az öregedésről és a fiatalodásról, az antioxidánsokról, a test méregtelenítéséről, életmódváltásról. Ezeken felül találsz néhány étel- és natúrkozmetikai receptet is, amiket otthon könnyedén és olcsón el tudsz készíteni.

Legyen szép napod!

energiakapuk@gmail.com

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Az ideális én, ideális alakom online meditációs csomag. 3 meditációval és 2 pdf dokumentummal. Javíthatod testtudatodat és szenvedések nélkül szabadulhatsz meg felesleges kilóidtól

Fontos

Beváltható: 2016.02.09.-ig
Az Alkupon megvásárlása után előzetes kapcsolatfelvétel szükséges e-mailen: energiakapuk@gmail.com • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére