2.000 Ft helyett 990 Ft: Varázslatos utazás Dorothy-val és társaival - belépő az Óz a nagy varázsló című zenés mesejátékra

Pódium Színház
1 5
4.9 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
2.000 Ft 51% 1.010 Ft
Pódium Színház
www.podiumszinhaz.eu/

Akció Leírása

Tölts el egy felejthetetlen délutánt a Pódium Színházban, ahol egy igazi klasszikus vár, fantasztikus és fergeteges előadásban! Éld át te is egy kalandos utazás izgalmait!

Dorkát egy forgószél Óz birodalmába repíti Toto kutyájával, ahol a jó Északi Boszorkány tudatja vele, hogy elpusztította a gonosz Keleti Boszorkányt. Dorka megkapja Glindától a gonosz Keleti Boszorkány ezüst varázscipellőjét, ám a gonosz Nyugati Boszorkány - a Keleti Boszorkány húga - megharagszik Dorkára és vissza akarja szerezni tőle a varázscipellőket.

A Sárgaköves úton Dorothy elindul Smaragdvárosba, hogy találkozzon Ózzal, a nagy varázslóval, és megkérje őt, repítse haza Kansas-be. Útközben találkozik a Madárijesztővel, aki arra vágyik, hogy észt kaphasson, a Bádogemberrel, aki szív után vágyakozik, és a gyáva Oroszlánnal, aki bátorságot szeretne. Így már öten mennek együtt Smaragdvárosba, Óz, a nagy varázsló birodalmába.

A gonosz Nyugati Boszorkány azonban elrabolja a lányt, hogy barátait távol tartva legyőzhesse őt. Ám Dorka a szeretetével felülmúlja a gonosz Nyugati Boszorkányt, a nagy Ózról pedig kiderül, hogy csak egy szélhámos. Azonban végül a jó Északi Boszorkány segítségével mindenki megkapja, amire vágyott, Dorka pedig végre hazajut Totóval.

Dorka - Bednai Natália
Totó, Óz - Zsiga László
Északi Boszorkány, Nyugati Boszorkány - Kelemen Kriszta
Madrijesztő, Mumpic I. - Ternai Krisztina
Bádogember, Mumpic II., Henrik bácsi - Farkas Zoltán / Gieler Csaba
Oroszlán, Mumpic III. - Pallós Tibor

Jó szórakozást!

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Belépő az Óz a nagy varázsló című zenés mesejátékra egy főnek. A klasszikus mese megelevenedik előtted a Pódium Színház varázslatos előadásában. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2016.02.28.-ig
Időpont: 2016. február 28. 10.30 • Helyszín: KŐBÁNYAI SZABADIDŐ KÖZPONT Budapest Előd u. 1

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére