2.000 Ft helyett 500 Ft: A láthatóság életet ment! 3 funkciós, 2 db-os LED-es kerékpár világítás fehér színben

Raktáron
Alkupon Bolt
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
2.000 Ft 75% 1.500 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

Már csak 1 darab maradt

Akció Leírása

A kerékpározás egyik legfontosabb veszélyforrása a nem látható bicajos. A láthatóság életet ment. Minden évben sokan meghalnak kerékpározás közben csupán azért, mert úgy gondolják, sötéten is tudnak magukra vigyázni. 

A sötétben (alkonyattól virradatig), ködben, sűrű esőben, a látótávolságot korlátozó súlyosságú szmogban is biztonságos bringázás legalapvetőbb feltétele, hogy mind előre, mind hátulra megfelelő erősségű fényt kibocsátó lámpát működtess.

Fontos, hogy előre mindig fehér (esetleg kadmiumsárga), hátrafelé pedig piros fénnyel világíts! A másik jármű vezetőjének a fény színe jelzi a haladásod irányát. Ha a színeket fordítva használod, azzal megtéveszted a többieket, és ezzel balesetveszélyt okozol!

Alkupon Bolt
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

3 funkciós, LED-es kerékpár világítás. A bringázás legalapvetőbb feltétele, hogy mind előre, mind hátulra megfelelő erősségű fényt kibocsátó lámpát működtess. Fontos, hogy előre mindig fehér, hátrafelé pedig piros fénnyel világíts! A másik jármű vezetőjének a fény színe jelzi a haladásod irányát. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal, Pick Pack Ponton vagy Magyar Posta Ponton keresztül 2 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

A termék csak korlátozott számban áll rendelkezésünkre raktárunkban. Ha személyesen szeretnéd kifizetni és átvenni, akkor kérlek előtte érdeklődj ügyfélszolgálatunkon.

14 napos elállás indoklás nélkül. Alkupon garancia.

Fizetési módok: Visa, MasterCard, PayPay, banki átutalás, készpénz
Visa, MasterCard, PayPal

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 08:45-17:00
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, 2 em.
(ÉTK Irodaház, 24-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
47 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére