2.000 Ft helyett 1.290 Ft: Válaszd a korodhoz való bőrfiatalító arckémek egyikét, amelyek tavasszal a napsugarak káros hatásaitól is megvédik arcbőrödet

Alkupon Termék
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

1.290 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
2.000 Ft 36% 710 Ft

Akció Leírása

Válaszd a prémium minőségű Amincer bőrfiatalító arckrémek egyikét!

Ezek a kiváló krémek akár első ránctalanítódnak, akár idősebb koroszálynak is ajánlott feszesítő, ránctalanító készítmények, amikben nem fogsz csalódni!

Hyaluron bőrfiatalító arckrém kaviárral: 

Aktív összetétevőinek, kaviárnak, hyaluronsavnak és szőlőolaj kivonatnak kösznhetően ez az arcápoló készítmény táplálja és regenerálja a bőrt, valamint tonizáló hatásával ösztönzi a bőrfunkciókat, serkenti a vérkeringést. Javítja a bőr rugalmasságát, feszességét, megelőzi a bőr korai öregedését, így arcbőröd természetesen üde és friss lesz! 
A hatóanyagok tökéletes egyensúlya lassítja az idő múlásának bőrödön látható hatásait, hidratálja a bőrt, visszaadja a tartását, élénkségét és frissességét. 
Hypoallergén illatanyagokkal készült, így minden bőrtípusra ajánlott, érzékeny bőrűek is bátran használhatják!

UVA/UVB szűrőt tartalmaz, így nappal is használhatod, hiszen fényvédő funkciót is ellát, de éjszakai krémként is alkalmazhatod!

Folsavas intenzív bőrsimító lifting arckrém 55 éves kor fölöttieknek:

Kíméletes tápláló bőrápoló krém, amelynek akár 24 órán belül látható a hatása. Segít megőrizni arcbőröd szépségét, regenerálja az öregedő, ráncos területeket, elősegíti a bőrsejtek megújulását. Jojoba és Laminaria hatóanyagaival, amik széles körben ismertek az anti-aging hatásukról, valamint hidratáló és tápláló tulajdonságainak köszönhetően a krém rendszeres használata helyreállítja a bőr természetes regenerációs mechanizmusait. 

A folsav felgyorsítja és mozgósítja a hatóanyagok hatásidejét és egyidejűleg biztosítja a bőr extrém környezeti hatásokkal szembeni ellenállását, csökkenti az irritációt és allergiás reakciók előfordulását, javítja az oxigén szállítását a bőr mélyebb rétegeibe, illetve javítja a bőr nedvesség egyensúlyát.
Ezenkívül a krém véd a környezeti tényezők ellen, amelyek felgyorsítják az öregedési folyamatokat, elpusztítva a bőr természetes erőforrásait.

UVA / UVB szűrőket tartalmaz, valamint gondosan kiválasztott hipoallergén összetételének köszönhetően ez a krém fedeti a napi arc- nyak és dekoltázs ápolásának ellátást.

Használata: Vigyen fel egy kis mennyiségű krémet a megtisztított és tónusú arcra, nyakra és dekoltázsra. 

Opciók:

  • Hyaluron bőrfiatalító arckrém kaviárral
  • Folsavas intenzív bőrsimító lifting arckrém 55 éves kor fölöttieknek

Jellemzők:

  • Kiszerelés: 50 ml
  • Súlya: 0.17 kg

Legyen szép napod!

AlkuPont - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Alkupon Termék
1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
none
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Hyaluron bőrfiatalító arckrém kaviárral vagy Folsavas intenzív bőrsimító lifting arckrém 55 éves kor fölöttieknek. UVA/UVB szűrőt tartalmaz, így nappal is használhatod, hiszen fényvédő funkciót is ellát, de éjszakai krémként is alkalmazhatod! Kiszerelés: 50 ml 50-65+ 50 ml, Súlya: 0.17 kg. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal keresztül 2-8 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

14 napos elállás indoklás nélkül. Alkupon garancia.

Fizetési módok: Visa, MasterCard, utánvét, banki átutalás, készpénz

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére