Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

2.000 Ft helyett 1.190 Ft: Többféle készségfejlesztő oktató, logikai játéksorozat, mellyel a gyerekek szórakozva bővítik képességeiket

Raktáron
Alkupon Bolt
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

1.190 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
2.000 Ft 41% 810 Ft

Akció Leírása

 

Többféle készségfejlesztő oktató, logikai játéksorozat. 

Választható játékok: 

  • Játszva ismerjük meg az állatokat és kölykeiket

Fejlesztő játék, amely segítségével a gyermekek összepárosíthatják az állatkölyköket a mamájukkal. A játék kirakó darabokból áll, a tudás és a megfigyelés mellett a gyermekek kézügyességét is fejleszti. 

  • Játszva ismerjük meg a matematikát

A Játszva ismerjük meg a matematikát társasjáték kellemes kikapcsolódást biztosít, miközben megismerheti gyermeked az összeadást és kivonást. Különböző logikai feladatok segítségével fejleszti a gyermek összeadás és kivonás képességeit.

  • Játszva ismerjük meg az órát

​Ismerje meg gyermeked az órát, a Játszva ismerjük meg az órát fejlesztő játékkal! A gyermekeknek a játék során különböző időpontokat kell felismerniük, és a kirakó darabokon szereplő órákhoz kell párosítaniuk. A játék garantált szórakozást biztosít, ráadásul segítségükre lehet az óra és az időpont színe is.

  • Játszva ismerjük meg a szakmákat

​Ismerkedjen meg gyermeked a különböző szakmákkal és a hozzájuk járó tipikus öltözetekkel, a Játszva ismerjük meg a szakmákat oktató játékkal! Minden szakmát három kirakó darabból kell összeállítani, és fel kell ismerni a figurák által ábrázolt munkatípusokat is. A játék nagyon jól fejleszti a megfigyelést, miközben szórakozva fejleszti a képességeket.

  • Játszva ismerjük meg a számokat

​A játszva ismerjük meg a számokat fejlesztő játék segítségével a gyermekek szórakozva ismerhetik meg a számokat. A játék során kirakó darabokat kell párosítani, közben a gyermekeknek össze kell számolniuk a figurákat kell megszámolniuk, és a megfelelő számmal kell párosítaniuk. A játékkal a gyerekek szórakozva tudják bővíteni tudásukat, fejleszteni képességeiket.

  • Találd ki, hol lakik!

A gyermekeknek össze kell párosítani az állatokat a lakhelyükkel, így egyszerűen megtanulhatják, hogy hol keressék a kedvenceiket. A játék fejleszti az állatismeretet, a környezetismeretet, a finom mozgásokat és a szem-, kézkoordinációt. 

  • Találd ki, mit eszik!

A gyermekeknek össze kell párosítani az állatokat az ételükkel, így egyszerűen megtanulhatják, hogy mit esznek a kedvenceik. A játék fejleszti az állatismeretet, a környezetismeretet, a finom mozgásokat és a szem-, kézkoordinációt. 

  

Alkupon Bolt
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Többféle készségfejlesztő oktató, logikai játéksorozat. Opciók: Állatok és kölykeik, Matematika, Óra. Szakma, Számok, Hol lakik?, Mit eszik? Fejleszti: a gondolkodást, a feladatmegoldást, a számok összepárosítását, a kézügyességet, az óra ismeretét. 4 éves kortól ajánlott. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal, Pick Pack Ponton vagy Magyar Posta Ponton keresztül 2 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

A termék csak korlátozott számban áll rendelkezésünkre raktárunkban. Ha személyesen szeretnéd kifizetni és átvenni, akkor kérlek előtte érdeklődj ügyfélszolgálatunkon.

14 napos elállás indoklás nélkül. Alkupon garancia.

Fizetési módok: Visa, MasterCard, PayPay, banki átutalás, készpénz
Visa, MasterCard, PayPal

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 08:45-17:00
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, 2 em.
(ÉTK Irodaház, 24-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére