20 napos dél-amerikai körutazás Brazíliában, Chilében, Argentínában és Uruguayban, repülőjeggyel, reggelivel, belépőkkel – vár Rio, Buenos Aires és a Húsvét-sziget

Ajánlat kód: 35068
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

1.560.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35068

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Látogass el a Húsvét-szigetre, a Tűzföldre, az Iguacu-vízeséshez és más varázslatos tájakra Dél-Amerikában!

Időpont

  • 2020. 02. 06.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegy
  • Szállás a program szerint helyi középkategóriás szállodák 2 ágyas, fürdőszobás / WC-s szobáiban
  • Reggeli és a 11. és a 17. napon ebédcsomag
  • Belépők
  • BBP utasbiztosítás

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőtéri illeték: kb. 189.000,- Ft (Az indulásig változhat!)
  • Belső repülőjegyek: 980,-USD + 780,- USD (Indulás előtt fizetendő!)
  • Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díja: 1,5 %
  • Kötelező Szervizdíj / Borravaló: 100,- USD (Helyi idegenvezetők, gépkocsivezetők stb. részére!)

Felár

  • Egyágyas felár: 376.000,- Ft

Fakultatív programok minimum 12 fő esetén (helyszínen fizetendő, kivéve az Uruguay-i kirándulás)

  • Brazil vacsora (churrascaria): kb. 50-65,- USD
  • Büfévacsora & show műsor Iguacuban: kb. 70,- USD
  • Szafari élményprogram Iguacu-vízesésnél: kb. 60-80,- USD
  • Tango-show vacsorával Buenos Airesben: kb. 110,- USD
  • Egész napos hajós kirándulás Uruguay-ba: 250,- USD (Jelentkezéskor választandó és előre fizetendő!)

Program

1. nap: Budapest – Rio de Janeiro

Elutazás Budapestről menetrend szerinti járattal a kora reggeli órákban, európai átszállással. Érkezés helyi idő szerint az esti órákban Rio de Janeiroba, szállás.

2. nap: Rio de Janeiro

Egész napos városnézés a földkerekség egyik legszebb fekvésű városában. Ismerkedés Rio de Janeiro különböző híres városrészeivel: Flamengo (foci csapatáról híres), Botafogo, Gloria, Világháborús emlékmű, belváros széles sugárútjai, Maracana stadion kívülről, Sambadromo (a híres karnevál helyszíne), piramis formájú Szent Sebestyén katedrális, Ipanema, Leblon stb. Utazás kabinos felvonóval a Cukorsüveg-hegyre. Fogaskerekűvel érkezünk a Megváltó Krisztushoz, miközben fantasztikus városi panorámában lesz részünk a Tijuca erdőből. Fakultatív tipikus brazil vacsorát – churrascaria - választhatunk, melynek keretében a nyárson sült különböző húsokból és finom köretekből kedvünkre válogathatunk. Szállás Rióban.

3. nap: Rio de Janeiro – Foz do Iguacu

Délelőtt hajókirándulás a várost körülölelő Guanabara-öbölben, délután a város botanikus kertjében sétálunk megcsodálva a szubtrópusi és trópusi növényritkaságokat, gyönyörű királypálmákat és orchideákat. Az esti órákban elbúcsúzunk a várostól és továbbutazunk az Iguacu-vízeséshez. Érkezés Foz do Iguacuba az éjjeli órákban, szállás.

4. nap: Iguacu-vízesés brazil oldala

Az Iguazú a világ ötödik legnagyobb és egyik leglátványosabb vízesésrendszere. Mintegy 275 szigettel és sziklakiszögelléssel elválasztott zuhatag ömlik le a Paraná-fennsík 4 kilométer hosszú pereméről. Ma az Iguacu brazil oldalát fedezhetjük fel. Szubtropikus esőerdő ösvényein sétálva fenséges rálátás nyílik a nagy robajjal lezúduló vízesésére. Délután megtekintjük még a Brazília és Paraguay határán épült – a világ legnagyobbjaként nyilvántartott – vízerőművet, az Itaiput. Este fakultatív, büfévacsorával egybekötött show keretében ismerkedhetünk három ország (Brazília, Argentína, Paraguay) zenéivel, táncaival. Szállás Foz do Iguacuban.

5. nap: Iguazu-vízesés argentin oldala – Buenos Aires

Látogatás a vízesés argentin oldalán. Busszal, romantikus kisvasúttal és gyalogosan keressük fel a zuhatagokat és megcsodálhatjuk az „Ördögtorok” nevű leghíresebb, leglátványosabb részt is. Fakultatív szafari programot is kínálunk: utazás speciális motorcsónakokkal a vízesés lábához. Igazi élményprogram, a hajó a lehető legközelebb megy a lezúduló vízhez, akár a zuhatagok alá is! Az esti órákban elutazás az argentin fővárosba. Transzfer a szállodába, ahol a Dél-Amerikai Anzix 2. körút résztvevői is csatlakoznak a csoporthoz. Szállás Buenos Aires-ben.

6. nap: Buenos Aires – Tigre

Városnézés Amerika „Párizsában”, Buenos Airesben: Plaza de Mayo, Catedral, Casa Rosada (híres balkonja az Evita c. filmben látható), Cadildo, Parlament (a washingtoni Capitolium másolata), Obeliszk, a világ legszélesebb sugárútja, La Boca, Caminito (tangó hazája), San Telmo és Recoleta városnegyedek elegáns épületei, parkjai, séta Evita sírjához. Délután hajókázás az argentin főváros üdülő negyedében, a „parasztok Velencéjének” is nevezett Tigrében. Itt két folyó, a Tigre és a Reconquista (a Paraná-delta része) kanyarog a házak között. Este fakultatív lehetőségként részt vehetünk egy fergeteges Tango show műsoron, ahol a vacsora menüjeként megkóstolhatjuk a híres argentin marhasültet. Szállás Buenos Airesben.

7.nap: Colonia Del Sacramento - Montevideo

Szabad nap Buenos Airesben, vagy egész napos Fakultatív kirándulás hajóval és autóbusszal Uruguay-ba. A kora reggel induló hajóút a világ legszélesebb tölcsértorkolatán, az un. Folyó-tengeren vezet át. A kirándulás első állomása Colonia Del Sacramento. A hangulatos koloniális város legfőbb látnivalója a San Gabriel-félsziget csúcsán fekvő óváros, amely a kb. 300 éves házaival az UNESCO Világörökség része. Továbbutazás autóbusszal Uruguay fővárosába, Montevideóba. Városnéző séta a pompás középületeiről, pálmafás parkjairól és monumentális szobrairól is nevezetes városban. Bekukkantunk a fantasztikus hangulatú kikötői Mercado del Puertora is. A későesti órákban visszatérés Buenos Airesbe. Szállás.

8. nap: Ushuaia – Tűzföld

A reggeli órákban repülés a tűzföldi Ushuaiába, a világ legdélebbi városába. Látogatás a Tierra del Fuego Nemzeti Parkban, ahol a déli félteke egyik legszebb tájával találkozunk és a „Világ vége vonatán” (Tren del Fin del Mundo) is utazunk. Szállás Ushuaiaban.

9. nap: Ushuaia – El Calafate

Délelőtt hajózás a Beagle-csatornán, ahol fókák, tengeri madarak életét figyelhetjük meg. Délután transzfer a repülőtérre és repülés El Calafatéba. Szállás.

10. nap: Los Glaciares Nemzeti Park

Kirándulás az UNESCO Világörökség részét képező nemzeti parkhoz. Sétánk során láthatjuk a borjadzó Perito Moreno gleccsert, majd az időjárás függvényében kb. 1 órás hajókázást teszünk a tavon a hatalmas jégfalak között. Szállás El Calafatéban.

11. nap: Torres del Paine Nemzeti Park – Puerto Natales

Utazás a lenyűgöző hegycsúcsokkal, csodálatos természeti formációkkal, smaragdszínű tavakkal és egzotikus állatvilággal büszkélkedő Torres del Paine Nemzeti Parkba. A Paine szó jelentése „kék“, ami nem véletlen, hiszen a gleccserek, a türkiz tavak és a hegycsúcsok színe napközben kékes árnyalatban játszik;naplemente idején azonban a Torres del Paine csúcsainál kevés lenyűgözőbb természeti látnivaló van a földkerekségen. Napközbeni étkezésünkhöz ebédcsomagot viszünk magunkkal. Elbúcsúzunk Argentínától, átkelés Chilébe. Szállás az Última Esperanza-fjord partján fekvő Puerto Natalesben.

12.nap: Puerto Natales – Punta Arenas – Puerto Varas

Utazás a végtelen, sík pampákon át Punta Arenasba. A Magellán-szoros és chilei Antarktika nevű régió székhelye Chile legdélebbi települése. Rövid városnézés keretében elsétálunk a Muñoz Gamero térre és pillantást vetünk a Magellán-szorosra. Az esti órákban repülés Puerto Montt-ba. Szállás Puerto Varas-ban.

13. nap: Chiloé-sziget

Kirándulás a Chiloé-szigetre, ahol még mindig a halászhagyományok határozzák meg a mindennapi életet. Ancudban látjuk a színesre festett faházakat és a sziget érdekes életét bemutató múzeumot. Ha az időjárás engedi, pingvineket is fényképezhetünk a nap folyamán. Visszautazás Puerto Varasba. A város a festői Llanquihue tó partján fekszik, csodás panorámával az Andok-Kordillerák Osorno vulkánjára (2 652 m) és a Calbuco (2 015 m) vulkánra. Szállás Puerto Varasban.

14. nap: Valparaiso – Viña del Mar – Santiago de Chile

A kora reggeli órákban repülés Chile fővárosába, majd továbbutazás a Csendes-óceán partjára, melyet a híres chilei borok megkóstolásával is fűszerezünk. Ismerkedés Valparaisóval, az amerikai kontinens egyik legfontosabb kikötővárosával, mely csodálatos fekvésének és sokrétű építészetének köszönhetően része az UNESCO Világörökségeknek. Továbbutazás Viña del Marba, Chile híres óceánparti luxus üdülővárosába, ahol előkelő villák, szép sugárutak, látványos parkok teszik hangulatossá a települést. Visszautazás Santiagóba, szállás.

15. nap: Santiago de Chile

Ismerkedés az Andok magas csúcsainak közelében fekvő Santiago nevezetességeivel: óváros, Elnöki (Moneda) Palota, Plaza de Armas, Katedrális, Városháza, stb. Szép kilátásunk nyílik a városra a San Cristobal hegyről. Szállás Santiagóban.

16. nap: Santiago de Chile – Húsvét-sziget

Repülés Húsvét-szigetre a menetrend függvényében. Kevés olyan hely van a világon, aminek erősebb lenne a misztikus vonzása, mint ennek a kicsinyke földdarabnak Chile partjainál, a Csendes-óceán déli részén. A sziget három vulkánból alakult ki, hivatalos nevét pedig a Holland Nyugat-Indiai Társaság expedíciójának vezetőjétől kapta, aki Húsvét vasárnap fedezte fel. Legfőbb nevezetessége a több száz moai, vagyis a hatalmas fejeket ábrázoló kőszobor, mindegyik egyetlen kőből lett kifaragva. Délután a sziget óriásszobrai közül megnézünk kettőt: Ahu Akivi, Puna Pau. Szállás a sziget délnyugati részén fekvő Hanga Roa településen.

17. nap: Húsvét-sziget

Egész napos kirándulás a Föld legelzártabb szigetén. Először a Rano Raraku vulkánhoz látogatunk el, ahol az egykori kőbányában közel 400 befejezetlen kőszobrot találtak. A látvány itt, a koreai polinéz idők hangulatát árasztó helyen egyszerűen lenyűgöző. A kráter alján egy aprócska tó csillog, szintén szépséges és misztikus a sziget partvonalán szétszórva található 600-nál is több kőszobor. Piknik-ebéd a vulkán kráterénél, majd továbbutazás Ahu Tongariki 15 helyreállított kőszobrához. Utána megnézzük a Te Pito Kura kövekből épített sírhalmot. Ez egy kb. 10 méter hosszú, 90 tonna súlyú, ledöntött szobor, és a legnagyobb, melyet a helyére cipeltek a bányából. Kirándulásunkat a képeslapszerű Anakena-öböl fehérhomokos tengerpartján fejezzük be. Szállás az előző napi szálláshelyen.

18. nap: Húsvét-sziget – Santiago de Chile

Délelőtt a 163 négyzetkilométeres sziget csodái közül megnézzük a Rano Kau vulkánt és krátertavat, továbbá a kráter szélén fekvő Orongo várost. A madárember-kultusz fő színhelye a Rapa Nui Nemzeti Park részeként az UNESCO Világörökséghez tartozik. Délután visszarepülés Chilébe. Szállás Santiagóban.

19. nap: Santiago de Chile

Délelőtt szabadidő, pihenés. A menetrend függvényében transzfer a repülőtérre és a délutáni órákban hazautazás európai átszállással. Éjszaka a repülőn.

20. nap: Budapest

Európai átszállás után érkezés Budapestre a menetrend függvényében.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

20 napos dél-amerikai körutazás Brazíliában, Chilében, Argentínában és Uruguayban, repülőjeggyel, reggelivel, belépőkkel – vár Rio, Buenos Aires és a Húsvét-sziget

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére