2 x 50 perc gyakorló vezetés jogosítvánnyal rendelkezőknek az ATILOS Autósiskola jóvoltából

ATILOS Autósiskola
1 5
4.5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Előleggel:

6.480 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
36.000 Ft 29% 10.500 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

Korlátozott darabszámban!

ATILOS Autósiskola
1088 Budapest Rákóczi út 9.
info@atilos.hu
06 20 2038 173
06 1 338 3193

Vélemények

O. Zoltán

Én olyan autóba kerültem, amiben volt kamera, így otthon újranézhettem a vezetést, ami sokat segített a hibák kijavításában.

J. Tivadar

Jó volt több helyen is vezetni a városban, sajnos, nekem nem sikerült elsőre a vizsgám, de ez nem a sulin múlott.

I. Tamás

Rugalmas időbeosztás, barátságos oktató, egy nap alatt elvégezhető KRESZ, csak ajánlani tudom őket!

Akció Leírása

Van jogsid, de nem mersz vezetni? Mégsem érzed komfortosan magad a volán mögött?

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 25.500 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 6.480 Ft, a fennmaradó 19.020 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • 2 x 50 perc gyakorló vezetés jogosítvánnyal rendelkezőknek az ATILOS Autósiskola jóvoltából
    • Konzultációs kresz tananyagokkal
    • Írott tananyag
    • Gyakorló tesztkérdések
    • 2 x 50 perc gyakorló vezetés
    • A város különböző csomópontjai közül - Pesten (Ecseri út, Határ út, KÖKI, Mexikói út, Örs vezér tér, Duna Plaza, Újpest Városközpont, Zugló - M3-as bevezető) és Budán (Etele tér, Virágpiac) - közül választhatsz helyszínt.

Mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy nyugodt kiegyensúlyozott oktatóval, örömteli hangulatban, gyomorgörcs nélkül tudsz valós tudáshoz jutni az ATILOS Autósiskola szakoktatóiknál.

A gépjárműveink pótpedállal vannak felszerelve, így a tanulási folyamatod biztonságos körülmények között zajlik.

Ne csak egy kártya legyen a birtokodban  közlekedni is tudj! Első lépés a hatékony vezetési órákhoz a stabil elméleti tudás, kresz pontos ismerete, az  autó vezetési tulajdonságainak megismerése. Ezt a komplex tudást adja neked az Atilos autósiskola ajánlata.

Félsz bejönni a városba, elveszettnek érzed magad a forgalomban? Vagy nem is ültél volán mögé, mióta megvan a jogsid? Nem megy a parkolás, félsz, hogy hátra csúszik az autód a pláza parkolójában az emelkedőn? Mitől más télen vezetni, hogyan kell „vigyázni” a kocsid kuplungjára, hogy ne 2 havonta kelljen cserélni?  Jó lenne az ünnepek alatt meglátogatni a szülőket, nagyszülőket, gyerekeket, de a gondolattól is izzadni kezd a tenyered, hogy autópályán vezess? Szeretnéd, ha rád mernék bízni a családi autót, vagy ha úgy ültethetnéd be a gyerekeidet magad mögé, hogy közben biztonságban tudod őket?

A jogosítvány megszerzésével korántsem ér véget a tanulás, és akár friss papírokkal közlekedsz, akár régen jártál autósiskolába, de még mindig nem küzdötted le a félelmeidet, akár egy hosszabb kihagyás után frissítenéd fel az ismereteidet, az Atilos Autósiskolában segítenek, hogy magabiztosabban és biztonságosabban vezess.

Egyáltalán nem kell rosszul érezned magadat, ha úgy érzed, a vizsgák letétele után is jól jön még egy kis segítség és gyakorlás – ez csak azt jelenti, hogy felelős döntést hozol, és fontos számodra a magad és mások biztonsága.

A gyakorlás első óráin a tudásszintedet méred fel az oktatóval, majd a közösen megbeszélt feladatokat gyakoroljátok igényed szerint, és az oktató javaslata alapján. Az ajánlat hétköznapokon való vezetésre jogosít, a hétvégi vezetésnek plusz költsége van.

A gyakorlás során a gépkocsi manuális kezelésének begyakorlásán túl a figyelemmegosztás, előrelátó vezetés, veszélyhelyzetek felismerése, kivédése, kezelésének elsajátítására is lehetőség nyílik.

A vezetésed előkészítéseként felfissítheted tudásod - ahol kérdeseket is tudsz feltenni - kresz tantermi elóadáson. Időtartama kb 2 óra 30 perc.

A legfrissebb jogszabályokat is tartalmazó tankönyvet is kapsz hozzá, valamint a weboldalról letölthető hozzáférést,  gyakorló tesztkérdésekhez.

Legyen szép napod!

1088 Budapest Rákóczi út 9.
info@atilos.hu
06 20 2038 173
06 1 338 3193

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

2 x 50 perc gyakorló vezetés jogosítvánnyal rendelkezőknek az ATILOS Autósiskola jóvoltából

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt!

Beváltható: 2024.09.30.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (1) 338 3193 vagy 06 (20) 203 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
25 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére